zeer goede servies en een goed advies en vriendelijk en altijd welkom.

Zie boven.

optimale service.

prettige omgang.

top bedrijf

Staan altijd voor je klaar. Top service nooit problemen met de auto. Klantvriendelijk. Ik raad ophoff iedereen aan. Wij zijn al jaren klant en nooit problemen gehad. Altijd een heerlijk bak koffie als je even moet wachten.

prima service en vriendelijk en vakbekwaam personeel

Proberen altijd oplossingsgericht mee te denken.

Kwaliteit voor een redelijke prijs

Concurreert niet op prijs maar op kwaliteit, klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. Dat is de basis voor ons vertrouwen en dat is belangrijk als je je verder helemaal niet met auto's wilt bezighouden.

Top Service

Goede service komt afspraken na top garage

Altijd vriendelijk, onderhoud wordt goed uitgevoerd prijstechnisch scherp en goed. Service staat hoog in het vaandel.

Geweldig bedrijf met veel vakkennis en oog voor de klant

Ik kom al jaren bij Ophoff en waardeer hun betrokkenheid maar ook zeker hun eerlijkheid.

Prima bedrijf

Komen afspraken altijd na, zeer betrouwbaar.

Bij Ophoff staan ze altijd voor je klaar !

Ze denken mee en staan voor je klaar.

Prettig in de omgang

Zeer goed en betrouwbaar!

Top, heel tevreden over de service en het vakmanschap

Uitstekende service

We zijn goed behandeld

We zijn goed voorgelicht en een prettig gesprek gehad.

altijd goed geholpen

persoonlijke aandacht en korte lijnen, prima !

Alles goed geregeld en volgens afspraak

Auto netjes en snel geleverd.

Tevreden klant en integer bedrijf

Goed geregeld en alles op orde

Zoals gebruikelijk wordt alles goed geregeld. Altijd vriendelijke mensen. Netjes op orde.

Prima garage

Goede service. zelfs net buiten de garantie tijd alles kosteloos opgelost.

Uitmuntende service !!

Bij APK en groot onderhoud van de auto , in overleg , een leenauto mee , dat is altijd prettig ! Geweldig familiebedrijf , waarzelfs de servicemonteurs bij horen ! De Knowhow is de uitmuntende service !

Altijd word ik prettig en deskundig geholpen. Zoals laatst ook weer bij het aanschaffen van een nieuwe auto. Ik kan al jaren al mijn autozaken met een gerust hart aan Ophoff overlaten.

De reparatie is zorgvuldig uitgevoerd. Zeer goede service

Tijdens onze vakantie was er een probleem met de auto. In Frankrijk kreeg ik goed advies en na thuiskomst is de auto snel gerepareerd. Zoals altijd een heel goede service!

goede service

Volgens afspraak!

Bijzonder vriendelijk en volgens afspraak is alles geregeld.

Zeer positief

Bij het zoeken naar een jonge gebruikte auto zijn wij terecht gekomen bij autobedrijf Ophoff. Heel vriendelijk ontvangen en de koffie stond klaar. Zeer prettig en eerlijke communicatie en vriendelijk personeel. Na een proefrit en een mooie inruilprijs voor onze oude auto de deal gesloten. Wij hebben een prachtige auto gekocht die super rijdt.

Fijne Garage, altijd vriendelijk, behulpzaam en eerlijk.

Rollecate 21

7711 GG Nieuwleusen