Top service!!!!

Prima monteur. Mijn auto gaat na de beurt weer een jaar mee!

Uitstekende service!

Staan altijd voor je klaar! Betrouwbaar.

Zeer goed bedrijf. Kan ik iedereen aan raden

Eerlijke en aardige mensen die afspraken nakomen en je goed adviseren.

al jarenlang tevreden klant over betrouwbare service

Al jaren tevreden over de service en informatie. Geen 10 vanwege de prijzen!

Ik heb zeer goede ervaring met Autobedrijf Ophoff

Alles wordt altijd netjes geregeld volgens afspraak. Een goede en eerlijke garage.

Een betrouwbaar, deskundig en vriendelijke ervaring.

Al meer dan 36 jaar zijn wij klant bij autobedrijf Ophoff. Zij zijn voor ons een betrouwbaar autobedrijf dat uitstekende service biedt.

Alles volgens afspraak en uitstekende service

APK gekeurd en beurt Tijdens t onderhoud gebeld over wat er gedaan moest worden. Heel prettig contact.

Geweldig mensen eerlijk en al tijd gezellig als je moet wachten

Dik in orde

Auto voor een beurt en eerlijk gezegd...ik werd ook een beetje verwend, top.

Sinds 1986 een happy klant

Na de aanschaf van onze eerste auto (27-3-1986)van Ophoff een zeer tevreden klant. Goede betaalbare service. Meedenken in oplossingen en nakomen van afspraken.

Zoals altijd goede service en correcte behandeling. Alles volgens afspraak

Gewoon goed

Goed bereikbaar goede service... altijd een leenauto en ...de koffie staat klaar

Authentiek

We komen hier al 26 jaar naar volle tevredenheid

Top service en een hoge klantvriendelijkheid!

Never change a winning team

Al ongeveer 40 jaar ben ik klant bij Autobedrijf Ophoff. Vakmanschap, betrouwbaarheid, service en een prettig omgang is bij Ophoff gewoon de dagelijkse praktijk. Ook als je liever een ander merk dan Opel rijdt kun je nog steeds prima bij hen terecht. Ik ben zeer tevreden.

Betrouwbaar

Uitstekende ervaring met eigenaar Jan Ophoff. Eerlijk en betrouwbaar.

Altijd goed hier.

Er was een reparatie nodig, altijd snel en goed geregeld. Helaas duurde het iets langer maar er stond een leenauto voor mij klaar.

Je word altijd op een nette manier te woord gestaan.

Een nette garage.

betrouw goede voorlichting

betrouw bedrijf goede service

Een eerlijk en duidelijk bedrijf

Een goede afspraak, houden aan hun woord en volledig perfect alles gedaan, echt super, geeft een goed gevoel

Een zeer deskundig , fijn en EERLIJK bedrijf.

Ik kom er nu al jaren met veel plezier. Ik wordt altijd hartelijk ontvangen en laat de auto met een gerust hart achter. Als ze tijdens de kleine of grote beurt iets onverwachts tegenkomen wat de rekening duurder uit laat vallen, bellen ze altijd even om uit- en te overleggen. Ze hebben sowieso de service hoog in het vaandel staan. Waar vind je dat nog? Fijn en eerlijk bedrijf me Houden zo .

Altijd netjes en vriendelijk normale prijzen en er wordt mee gedacht aan oplossingen

Klantvriendelijk

Wij zijn vriendelijk en goed geholpen bij het kopen van een auto. Gedegen kennis en ervaring. Klantgericht, we konden de auto zeer snel ophalen. Top.

Heldere communicatie en prima auto.

Prijs is inclusief aflevering met een echte onderhoudsbeurt en nieuwe apk en garantie. Niet dat gedoe met afleveringspaketten die er nog eens bij komen.

Perfecte service

Jaar in / jaar uit perfect geholpen door Jan Ophoff en zijn team!

Rollecate 21

7711 GG Nieuwleusen