Eerlijk en oprecht bedrijf, volgende auto koop ik daar weer

Al jaren koop ik mijn auto daar.

Prima, geen opmerkingen

Prima service, geen opmerkingen.

Snelle service

Een onverwachte spoedreparatie werd snel en vakkundig verhopen.

Snel en betrouwbaar

Dezelfde dag nog voorzien van een nieuwe zijspiegel.

Goed betrouwbaar bedrijf met zeer goede service

Gewoon eerlijk en betrouwbaar. Kom er al jaren en altijd de beste service en meedenken en het gevoel dat ze willen dat jij fijn weg rijdt. En je voelt je altijd welkom. Goede monteurs. Ik rijd er altijd met een glimlach weer weg. Top bedrijf. Ga er gewoon een keer kijken en ervaar het zelf ......

Ben zeer tevreden

Goed service aardig personeel

Prima dienstverlening en zeer goede service

Keurige en zeer zorgvuldige service

Duidelijkheid

Duidelijke afspraken, goede planning, eerlijk verhaal. Een aanrader.

Klantgericht en betrouwbaar

Prettige en klantgerichte service. Tijdens de aankoop maar ook bij vragen en reparatie tijdens de garantietermijn voel ik me goed en vakkundig geholpen. Dank!

goede service; klantvriendelijk

Wij hebben al heel veel jaren een positieve ervaring met dit bedrijf. Met goed overleg is heel veel mogelijk.

Plezierig, duidelijk en eerlijk

Ik heb eerlijke informatie gekregen, we hebben een prettig gesprek gevoerd en goede afspraken kunnen maken. Dit heeft geresulteerd in het kopen van een hel fijne auto. Ik zou hem zeker aanbevelen

Prima bedrijf

Eerlijk, betrouwbaar, deskundig en meedenkend bedrijf.

Prima Garage.

Goede sevice.

Altijd een prima service

Fijne service en altijd correct

Al jaren de beste service en je voelt je altijd welkom als je in de garage komt. De auto’s die ik door heb gekocht zijn nooit geen problemen mee geweest. En als de auto’s een grote beurt krijgen dan staat er altijd een andere auto voor je klaar om weer naar huis te rijden. ze behandelen je als familie en staan altijd voor je klaar.

Heel snel geholpen ,En alles keurig afgehandeld. Zeer tevreden

Onderhoud is top geregeld en uitstekend uitgevoerd. Altijd vriendelijk en prijstechnisch meer dan prima.

Prima service. Nemen de tijd voor je.

Keurige en aardige service

Adequaat mbt afspraak plannen en nakomen. Overleg vindt plaats tav evt reparaties.

Prima!!

Nette en goede service

Goede ervaring altijd netjes geholpen

Altijd eerlijk en goed behandeld

Auto wordt goed onderhouden.

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Betrouwbaar en klantvriendelijk.