Uitstekende service, deskundigheid, prijs/kwaliteit en vriendelijkheid
Via internet ben ik in contact gekomen met dit bedrijf. De andere morgen werd ik gebeld door dhr. Yardy hoogwerf. Dezelfde week ben ik naar Vlaardingen gereden. Na een heel prettige kennismaking, heb ik een proefrit gereden. Hierna zijn er afspraken gemaakt hoe e.e.a. verder zou gaan. Tot en met de aflevering ben ik goed op de hoogte gebracht en gehouden. Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer prettig en zeer positief. Niets in een gedwongen sfeer, maar heel relaxed. Ik heb dit bedrijf al aanbevolen bij andere.
Levert absolute kwaliteit, is deskundig en klantvriendelijk. Dus gewoon aardige mensen die goede spullen en een prima service leveren. Daar kom je voor terug.
16 jaar geleden nieuwe auto gekocht altijd laten onderhouden hier met volle tevredenheid , goede service en advies , pas weer nieuwe auto gekocht met een super deal dus ze blijven me voorlopig terug zien !
Prima serviceverlenend bedrijf. Prettig in omgang. Snelle afspraak mogelijk.
Ik werd goed voorgelicht bij de keuze van mijn nieuwe auto. Een goede prijs. Vriendelijke en klantgericht.
Meer dan 30 jaar ervaring met deze garage. Uitstekende service en vriendelijk personeel.
Prima, goede service. ik kan dit bedrijf met een gerust hart aanbevelen aan anderen.
Uitermate vriendelijk en flexibel,staan altijd voor je klaar. Komen afspraken na. Onderhoudsbeurten worden vakkundig uitgevoerd. Bij vervanging onderdelen of grotere reparatie dan gedacht wordt altijd contact opgenomen met de klant.
Alle medewerkers staan altijd voor je klaar en er is nooit iets te veel.
Honest and helpful
Vriendeklijke ontvangst. Denkt mee en service gericht.
Mijn ervaring met Hoogwerf MAZDA is alleen maar positief. Je wordt er prettig geholpen, klantgericht, ervaren monteurs. Totaal geen reden om naar een ander bedrijf op zoek te gaan.
Klant vriendelijk! Iederen krijgt personlijk aandacht .
We zijn steeds heel vriendelijk ontvangen en ze namen alle tijd voor ons. Nog bedankt voor de bloemen!
Duidelijk,goed advies,goede service. Geeft leen auto mee.
Uitstekende service waardoor ik ook voor mijn tweede auto voor Mazda heb gekozen. Je kunt voor reparaties vaak dezelfde dag terecht. Er wordt altijd eerst overlegd indien ze bij een onderhoudsbeurt of APK iets vinden waardoor extra kosten moeten worden gemaakt. Betrouwbaar bedrijf met vakkundige medewerkers.