Goede ervaringen: Deskundig en vriendelijk personeel.
Prima service en klantvriendelijk
Goede ervaringen en altijd prima ontvangen en geholpen
zeer goed
Prima contact, eerlijk en betrouwbaar
Maassluis 02.02.2012.Op 26 sept.2008 Mazda 6 met flinke korting gekocht(68-ZD-KK).Had 8 mnd. in de showroom gestaan met een kenteken van 31.01.2008. In het begin grote problemen met de accu gehad. Na 4x stilgestaan te hebben kwam men(Sander)achter de oorzaak (navigatieapp. trok accu steeds leeg).Daarna toch weer 2x stilgestaan. Toen nieuwe accu gekregen (volgens Dhr. Tom Hoogwerf).Daarna nog 2x (7de en 8ste keer) stilgestaan,waarvan de laatste keer het echter onze eigen schuld was. Een van onze kleinkinderen had aan de dakverlichting gezeten,wat ik niet opgemerkt had (maar Tom Hoogwerf wel!).Doordat het de laatste keer onze eigen schuld was moest ik het nachtje doorladen van de accu wel zelf betalen (€ 29,14),maar alle voorgaande keren heeft men het doorladen altijd gratis (begrijpelijkerwijs) gedaan. Sinds 1 oktober 2011 gaat het nu goed met de accu en wij hopen dat dit nu zo blijft.Met deze auto wordt wel weinig gereden (24251 km in 40 mnd. = +/- gemiddeld 7300 km.jaar. Bij de jongste tussenbeurt van 31.01.2012 heeft men zich keurig aan de prijsafspraak gehouden.Al met al ben ik niet ontevreden over de service van deze Mazda dealer.Hopende u voldoende te hebben geinformeerd, verblijf ik, m.vr.gr. F.W. Karreman
we worden altijd prima geholpen. Goed overleg wanneer er iets aan de hand is met de auto. Denken ook prima mee met de keuze voor een eventuele andere auto.
prima service. Snelle hulp en er wordt met je meegedacht. Eerlijkheid en overleg met de klant.
Is goed
Wij kopen onze auto\'s al vanaf 1975 bij Hoogwerf en we rijden in onze 10e nieuwe Mazda, de 1e was trouwens een 2e hands, altijd vriendelijk en prettig behandeld, ze denken met ons mee en we zijn zeer tevreden
Deskundig bedrijf met een heel goede service en zeer klantvriendelijk.
Dealer bezocht vanwege onderhoudsbeurt dus offerte traject is naar mijn mening n.v.t.
Altijd vriendelijk en keurig ontvangen. Eerlijk advies