Top !
Sinds 1983 zijn de ervaringen altijd zeer positief.
Heerlijk en zonder opdringen een nieuwe auto gekocht . Fijne mensen zonder opsmuk ?
2 hands Mazda 2 gekocht. Werd netjes afgeleverd en kreeg veel informatie over de mogelijkheden bij het bedrijf.
Heel goede ervaringen. 6 nieuwe MAZDA\'s sinds 1985 aldaar gekocht.
Mijn ervaring met dit bedrijf is in een woord geweldig. Staan altijd voor je klaar.
Ik heb een prima ervaring bij Mazda-dealer Hoogwerf. Service snelheid en klantvriendelijkheid zijn super. Ritje Ridderkerk - Vlaardingen heb ik er graag voor over.
Betrouwbaar, uiterst deskundige vakmensen, zeer klantvriendelijk, altijd welkom
Altijd punctuele en deskundige service
Positief, aardige mensen, goede koffie, schappelijke prijzen voor gebruikte Mazda\'s
Deskundig , personeel plezierig in de omgang. Indien voorradig altijd een leenauto beschikbaar. Onderhoudsbeurten bij de dealer zijn verhoudingsgewijs duur.
Ontvangst is gastvrij, vriendelijk en deskundig.
Ik ben daar zeer gastvrij ontvangen, nemen de tijd voor je, ben zeer tevreden over jullie, zweer bij Mazda kwalitatief uitzonderlijk goed. Voor onderhoud liggen jullie voor ons iets te ver uit de route, maar zal bij een volgende aanschaf zeker weer bij Hoogwerf kijken.