prima ervaringen!
Goed en kundig personeel
we hebben een nieuwe auto gekocht
In maart 2015 overgestapt naar deze dealer. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.
Klantvriendelijk en goede service
goed en serieus bedrijf. Levert vakwerk af
Zeer klantvriendelijk
Over het geheel gezien geen slechte ervaringen, maar occasions zijn te duur in vergelijking met andere dealers in de regio
Zeer positief, altijd snel en vakkundig geholpen. Ook de ontvangst is altijd prettig en belangstellend.
Zonder uitzondering een perfecte onderneming.
Altijd goede services.
Kom al zeer lang bij garage Hoogwerf en mijn ervaring is zeer goed,wordt altijd goed behandeld en vriendelijk.
Vriendelijk en ultgebreide invormatie hartelijk dank daarvoor
Goed en mooi bedrijf, service super, een zzer tevreden klant
Fijne en vriendelijke mensen, vakbekwaam en met liefde en veel enthousiasme voor het merk Mazda.