Bij Garage Boersma zijn ze pas tevreden als de klant dat ook is.

Tweedehands auto gekocht. Probleem met besturing zonder mitsen en maren opgelost! Zo hoort service te zijn.

Top bedrijf met aandacht voor de klant

Een aanrader voor zo wel het kopen van een auto als ook het onderhoud er van

Topbedrijf die een goede en afgewerkte service verleend.

Zowel privé als zakelijke klant ben ik uitermate tevreden over de kwaliteit die de monteurs afleveren. Er wordt ook netjes overlegd als er duurdere onderdelen aan vervanging toe zijn voordat deze worden gemonteerd. Ook aan de balie wordt je netjes en vriendelijk te woord gestaan en het is gewoon een eerlijk verhaal wat daar wordt gepresenteerd. Dikke prima in totaliteit! Johan van de Schootbrugge

Heel klantvriendelijk, goede service, goed gevoel.

Ik werd even thuis gebracht (had geen leenauto nodig); weliswaar maar paar kilometer, maar toch. En ik dacht dat ik opgehaald zou worden toen de auto klaar was, maar de auto werd me zelfs thuisgebracht, mooi op de oprit. Ook het telefooncontact is heel vriendelijk en niet alleen met eigenaars Kees en Minke maar ook met medewerkers. Het gaat natuurlijk in eerste instantie om de reparatie van de auto en de rekening, maar dit soort service erbij is toch heel plezierig. Top!

goede service.

Betrouwbaar en behulpzaam

Wij hebben als gezin 4 auto's bij Boersma in onderhoud, en 1 aangeschaft. We worden altijd meteen geholpen, ook bij onverwachte storingen of problemen. Er wordt altijd meegedacht in oplossingen, ook tips. Een laagdrempelige garage. Recent een storing buiten garantie om opgelost; top!

Geweldige behulpzame mensen

Bij het kopen van de nieuwe auto en het innemen van de oude auto waren de mensen bij Boersma zeer behulpzaam

Super tevreden altijd

Fijne garage klant vriendelijk leveren goed en snel werk super schone werkplaats.

uitstekende en vriendelijke service

We zijn uitstekend geholpen bij de aanschaf van een Mazda CX-5 bij garage Boersma. Er werd meteen een redelijk bod op onze inruilauto gedaan. We werden prima geadviseerd.

zeer betrouwbaar adres. Afspraak is afspraak

Nu voor de derde keer een nieuwe auto via garage Boersma gekocht. Zegt m.i. genoeg! Prettig en in gemoedelijke sfeer zaken doen. Ook voor regulier onderhoud en "tussendoortje", wordt je uitstekend geholpen.

Geweldig!

De zoektocht naar een andere auto werd zorgvuldig en in goed overleg uitgevoerd. De service en dienstverlening zijn prima.

keurig

goed gevoel.

Correct en vertrouwd

Uitstekend en snel geholpen.

Kan niet beter !

Goede garage , top personeel .

klantvriendelijk en een snelle afhandeling!

Klantvriendelijk en een snelle afhandeling!

Zeer prettig zaken gedaan bij aankoop en inruil auto.

We werden geholpen door Kees Boersma. Een zeer toegankelijke en vriendelijke verkoper die bereid is mee te denken met de klant. Daardoor konden we heel prettig zaken doen. Toen we op het punt stonden de auto mee te nemen, gaf Boersma ook nog eens een goede tip m.b.t. de autoverzekering. Achteraf ben ik daar zeer blij om want 4 dagen later had er al iemand tegen mijn auto aangezeten met daarbij enige lakschade. Kortom, ik zou garage Boersma altijd aanbevelen.

Prima bedrijf.

Leveren goede en snelle service. Heel klantvriendelijk.

Deskundige en vriendelijke uitleg

Snel geholpen en sindsdien geen klachten.

Goede BOVAG garage

Prima geholpen om, zeer klantvriendelijk

Geweldig autobedrijf om zaken mee te doen.

Opel Astra gekocht, keurig en nette aflevering van de auto door Autobedrijf Boersma.

Zeer prettig handel mee gedaan!

zeer prettig handel mee gedaan, eerlijk en betrouwbaar

Fijn bedrijf waar men altijd goed geholpen wordt,en waar service hoog in het vaandel staat

Fijn bedrijf waar men altijd goed geholpen wordt en waar service hoog in het vaandel staat.

Vlot en vriendelijk

Nog nooit zo snel in mijn nieuwe auto weg gereden. Ook voor reparaties een goed adres.

Heel goede ervaring

Goede service en behandeling