Eerlijk en vertrouwd adres.

Geeft eerlijk en goed advies en de service is prima.

Hulpvaardig

Hulpvaardig er wordt overleg gepleegd betreffende bepaalde reparaties.

Perfekt bedrijf.

Goede resultaten. Deskundig personeel en zeer klantvriendelijk...! Altijd mooie gebruikte jonge auto's en prima servise. Het is een plezier om zo naar deze garage te gaan. ps. Het wel een betaalde reklame .... Geen sprake van!

Vriendelijk, netjes, goede service

Prima garage

Goed en solide bedrijf met een goede service

Vriendelijke mensen en duidelijke afspraken.

Prima service en direct een wisselauto mee bij onderhoudsbeurt.

Betrouwbare vakgarage

Snelle en correcte afhandeling. Naar ons inziens een betrouwbare vakgarage. Het gaf ons in ieder geval een vertrouwde indruk iemand die luisterend naar de eisen en wensen van de klant. Hoop dat we in de toekomst dit vertrouwde gevoel behouden in de service die we mogen verwachten.

Hele plezierige ervaring.

Klantvriendelijk Bedrijf

Correct en klantvriendelijk bedrijf. Hier wordt je nog als klant behandel. kun je helaas niet meer zeggen van de grotere garagebedrijven.

Prima service en persoonlijke benadering

Onze auto een paar weken geleden gebracht voor een grote onderhoudsbeurt plus apk. Kreeg een leenauto mee. De volgende dag gebeld met de mededeling wat er aan de auto moest gebeuren. Viel reuze mee. Aan het einde van de ochtend kon ik de auto alweer ophalen. Goede prijs / kwaliteit verhouding en er heerst een gemoedelijke sfeer..

Mensen met een hart voor de klant

Heb mijn auto bij Boersma gekocht. Goede service!

Vertrouwd bedrijf, fijne manier van zaken doen.

Zie hierboven svp.

Kin net better!

Prima garage, klantvriendelijk en dichtbij de mensen

Supersnelle hulp

Kapot lampje op vrijdagnamiddag na 4 uur vlot verholpen

Een goede indruk achtergelaten

Voor het eerst hier een auto gekocht. Auto is keurig afgeleverd en een nette prijs voor de in te ruilen auto gekregen.

Heel goed.

Goede en behulpzame garage.

Vertrouwde service

Bij autopech in Nijmegen kon ik via telefonisch contact tips krijgen hoe ik moest handelen tijdens de autopech. Er is snel gekeken wat de kosten voor de auto zou zijn. Zelf besloten om dit niet te laten repareren, maar hulp gevraagd aan Kees Boersma om een nieuwe auto te zoeken binnen het budget. Dit is Kees goed gelukt en in een snelle tijd. Communicatie, meedenken en service is top!

Geweldig !!

Ik heb altijd een goeie ervaring gehad bij Automobielbedrijf Boersma, als je daar een auto koopt ben je aan het goeie adres een eerlijke behandeling en een goeie garantie. Ze zijn erg behulpzaam en staan altijd voor je klaar !! Een aanrader dus !

Hebben altijd de problemen met mijn auto's opgelost

Geweldig goede garage, waar service aan de klant hoog in het vaandel staat. Vele jaren als klant, verschillende auto bij autobedrijf Boersma gekocht.

Duidelijk en geen poespas.

Fijne ervaring met dit bedrijf ze zijn eerlijk met wat ze verkopen. Ik kom zeker hier terug. Ik moest er 2uur voor rijden maar zeker de moeite waard.

Op een prettige manier geholpen.

Bij de keuze van een andere auto zijn we op een goede manier geholpen. We hebben een andere auto kunnen aanschaffen die zowel voor mijn vrouw als voor mij aan de gestelde eisen voldeed. Van keuze tot het moment van aflevering hebben we alleen maar positieve ervaringen opgedaan.

Vriendelijk en goede service

Een min punt was, dat de tank nog niet eens half gevuld was. Anders een 10 score!!

Niet zoals verwacht

Voor een bandenwissel langs geweest. Blij dat ik er snel terecht kon, gezien ik naar duitsland moest reizen. Volgens factuur zou het gaan om een bandenwissel, banden op spanning brengen en uitlijnen. Had niet de verwachting van uitlijnen, maar wel van even de spanning controleren. Dit laatste is niet gedaan. Spanning zou minimaal 2.5 moeten zijn, was maar 2.1.

prima!

altijd heel fijn en persoonlijk geholpen.

fijne plek

Vanuit t Gooi naar Friesland! Fijn welkom, kreeg alle ruimte om de door mij gekozen auto wel of niet te kopen, het gevoel moest goed zijn! Keurig afgeleverd. Kortom voor het korte bezoek en de snelle afhandeling, 5 sterren. Als extra zou nog kunnen uitleg van de knopjes in de auto, maar dat is mss omdat dat mijn eigen interesse niet heeft, t uitzoeken daarvan. En ben t zelf vergeten te vragen...

Foarwei 17

9113 PA Walterswald