Correcte zaak ,

Had graag iets meer uitleg gehad werking auto , maar verder alles prima , en een leuk cadeautje gekregen (chips , snoepjes )

goed bedrijf uitstekend geholpen

Ben goed geholpen.

De serves was goed.

Perfecte service Altijd!!

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Zou geen andere garage willen.

Zeer behulpzaam en ook zeer klantgericht.

Kom er met veel plezier. Staan altijd voor je klaar

Een heel tevreden klant ben ik over dit bedrijf

Word altijd goed geholpen dikke tien

Vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar.

Tevreden klant

Tevreden klant.

Helemaal top

Zeer klantvriendelijk.

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Vriendelijk en vakkundige mensen , echt een gemoedelijk familiebedrijf waar je geen nummer bent , een aanrader!

Heel fijn geholpen door Peter Boersma. Onze complimenten.

Prettig geholpen!

Correcte behandeling !

Top service

Keuring plus reparaties prima voor elkaar.

Ben erg blij dat het niet een opdringerige verkoper is. Je wordt er vriendelijk begroet en laten je rustig kijken . Ook als je vragen hebt is het als je bij bekenden aan tafel zit . De afwikkeling is ook erg prettig. Kregen zelf een lekkere borrelplank mee!

Primapersoonlijke begeleiding en uitleg bij koop nieuwe auto

klantvriendelijk ,servicegericht ,betrouwbaar familiebedrijf Met viel aandacht vor de klant.eerste reis naar Oostenrijk verließ uitstekend!

Gemoedelijk en Gastvrij.

Wij zijn goed ontvangen, er wordt naar je geluisterd in een gemoedelijke,vriendelijke en ontspannen setting in hun showroom/werkplaats. Gastvrij toegankelijk.

zeer goed plezierig geholpen

goede duidelijke uitleg goede hulp bij verzekering , vriendelijke bejegening

Uitstekend!

Kan me geen betere garage wensen dan Autobedrijf Boersma

Betrouwbaar en goede service

Als mijn auto een beurt moet hebben krijg ik ook nog een leenauto mee. Contact met de monteurs is ook altijd goed ze helpen je met alle vragen Wij hebben onze auto daar gekocht de service is goed

Ben heel goed geholpen met de hele situatie

prima services

Goede services en advies. Eerlijk en betrouwbaar.

Eerlijk en vertrouwd adres.

Geeft eerlijk en goed advies en de service is prima.

Hulpvaardig

Hulpvaardig er wordt overleg gepleegd betreffende bepaalde reparaties.

Perfekt bedrijf.

Goede resultaten. Deskundig personeel en zeer klantvriendelijk...! Altijd mooie gebruikte jonge auto's en prima servise. Het is een plezier om zo naar deze garage te gaan. ps. Het wel een betaalde reklame .... Geen sprake van!

Vriendelijk, netjes, goede service

Foarwei 17