Goed bedrijf en komt betrouwbaar over. Werknemers verkopen met overtuiging en hebben zin in hun werk. Zulke bedrijven bestaan gelukkig nog steeds.
keurig bedrijf dat een klant behandelt zoals een klant behandeld wil worden; hier kunnen veel garagebedrijven een voorbeeld aan nemen; men maakt waar wat men belooft en doet hier zelfs nog een schepje bovenop. ik zou bij aankoop losse winterbanden krijgen en later pas de velgen; bij ophalen van de auto zaten de winterbanden echter al keurig op de velgen gemonteerd; complimenten.
Zeer vriendelijke en persoonlijke benadering. Laagdrempelig contact. Ik kwam aanvankelijk zonder afspraak langs om naar een auto te kijken, welke achterin de showroom stond. Toch was het geen probleem om de auto even buiten te zetten voor een proefrit. In ieder geval gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf door de benadering en service. Uiteindelijk de auto gekocht bij dit bedrijf. De auto was snel gereed en werd zeer netjes opgeleverd.
Vriendelijke ontvangst, kon gewoon rustig rondkijken, toen werd mij gevraagd wat voor auto wij zochten. binnen een uurtje was de koop gesloten.
Een zeer vriendelijke en correcte behandeling.Ik voelde me meteen vertrouwd, In het verleden wel eens anders geweest bij andere autobedrijven. Het was de rit vanuit Landgraaf wel waard Bedankt en ga zo door
Een bedrijf waar je als klant correct behandeld word en zeker niet het aller minste er word naar je geluisterd !!!!!!!!!!
Vandaag auto opgehaald. Keurig afgeleverd met grote beurt, kleine puntjes bijgewerkt zoals afgesproken en zelfs nog bloemetje! Prima garage; klantvriendelijk en correct. Aanrader!
Vandaag de golf opgehaald alles was volgens de afspraak uitgevoerd Vriendelijk personeel fijn onderhandeld met Arthur hoop veel plezier te hebben met de wagen Een fijn bedrijf veel succes Gr Franco
Vriendelijke en accurate bediening. Een bedrijf met goede service en kundig personeel. Fijn om klant te zijn.
Zo als altijd weer goed geholpen inmiddels al weer 30 jaar klant bij dit bedrijf
Onze auto is aan vervanging toe dus afgelopen zaterdag ben ik wezen kijken bij de occasions van dit bedrijf. Ik werd geholpen door een jonge enthousiaste verkoper die alle tijd voor me nam. Een proefrit was geen enkel probleem. Kortom, een aanrader!
Cornelis Branderhorststraat 21
4266EK Eethen
Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.