Vriendelijke eerlijke mensen die meer nakomen dan afgesproken gewoon top

Kleine beurt

De eerste beurt van onze privé auto. Met mijn leasebak was het simpel, afspraak, uitvoeren en geen rekening. Bij 't Centrum kwam de dienstdoende monteur voor aanvang van de werkzaamheden eerst vertellen wat hij ging uitvoeren en wat de kosten daarvoor zouden zijn. Na een wandelingetje door Eethen kreeg ik de auto binnen de afgesproken tijd en netjes gewassen weer terug!

Prima!

Er is telefonisch overleg over datgene wat er aan de auto moet gebeuren en welk kostenplaatje erbij hoort.

Prima goede communicatie

Korte lintjes, goede terugkoppeling.

Aan te bevelen autobedrijf

Vriendelijke bediening, goed te woord gestaan in een nette entourage. Aflevering van de auto liet wel wat te wensen over. Niet op de afgesproken datum af kunnen leveren. Kort na aflevering gemerkt dat benzinemeter op reserve stond. Wel een duur afleverpakket. Later op de dag ook een bumperschade opgemerkt waarover niets vermeld was. Handleiding niet in Nederlandse taal aanwezig.

prettige communicatie en snelle, vakkundige service

op een prettige manier te woord gestaan en nemen alle tijd voor je. Een proefrit is binnen no-time geregeld en een eerlijke prijs af kunnen spreken. Er was geen NL-handleiding bij de auto en deze is later keurig per post nabezorgd. Fijne ervaring met dit bedrijf !

overal weer een geweldige ervaring

Dit is waarom wij constant kiezen voor 't Centrum. Verwachtingen worden waar gemaakt. Prima service en ondersteuning en bovenal het contact wat prima en goed verloopt! Ga zo door!! wij blijven graag terugkomen.

Komen afspraken na en zijn service gericht.

Fijne ervaring gehad bij levering van bedrijfsauto. Afspraken worden nagekomen, deadlines worden gehaald en er wordt mee gedacht. Vriendelijk en service gericht.

Vakkundig en vlug gewerkt

Fijne garage, oplossingsgericht en klantvriendelijk

De ervaringen tot nu toe zijn positief, als er eventuele problemen zijn worden die netjes opgelost, ben al een aantal jaren vaste klant!

Prima en betrouwbaar

Ik woon sinds 2 jr in Drongelen, en heb ‘t Centrum uitgekozen voor onderhoud aan onze 2 auto’s. Tot nu toe tot volle tevredenheid. Na onderhoudsbeurt wordt de auto netjes gewassen.Da’s pas service!

Perfecte service

Een gebruikte auto gekocht, deze bleek helaas een defect te hebben. Gebeld, en dezelfde dag 130km verderop door hen opgehaald en binnen 48u gerepareerd terug. Super service, beter geholpen dan verwacht!

goed en correct geholpen

alles volgens afspraak afgehandeld

Zeer goed geholpen bij aankoop auto

Door de verkoper (John) zeer goed behandeld en geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto. Rust en vertrouwen zijn 2 woorden die passend zijn voor onze ervaring met dit autobedrijf

Vriendelijk geholpen.

Vertrouwen !

Maand geleden een nette Volvo xc60 gekocht voor een scherpe meeneem prijs en een auto ingeruild ( nette prijs voor ontvangen). Airco functioneerde niet en is binnen afspraak gerepareerd!! Obv de aangeboden auto en de lovende recensies die de klanten gaven heb ik 2 uur enkele reis gereden om deze auto te kopen. Van koop tot reparatie en aftersales kan ik niet anders zeggen dat ik bijzonder aangenaam verrast ben over de klantvriendelijkheid. Ik heb vertrouwen in het professionele handelen van dit bedrijf en de medewerkers.

Aardig en eerlijke verkoper top!

Heb een auto gekocht en ben goed geholpen

Vriendelijk, goede service, vooraf overleg over de benodigde reparatie.

Al een paar jaar perfecte service voor onderhoud en keuring van de auto.

zeer fijne ervaring!

onze ervaring is echt positief,in ieder geval de rust om al de auto's te bekijken,niets is teveel,informatie vragen,proefritten in diverse auto's,en echt een professionele uitleg over alles wat je weten wil. mijn complimenten gaan zeker uit naar john en zijn collega voor de totale gang van zaken. een keurig nette aflevering van de door ons gekochte audi a3!! als de garantie periode ook zo goed is als de verkoop is het zeker een dikke 10! groeten adrie en brigitte veenstra

Slechte aftersales

Op zoek naar een BMW 5 serie en na lang zoeken kwam ik bij dit bedrijf terecht. Op het eerste gezicht leek het allemaal goed te zijn, goede service. Na aflevering bleken er mi een aantal zaken mis aan de auto en al snel werd duidelijk dat men deze niet konden of wilde oplossen en werden afgedaan met dat er niks mis was aan de auto. Gezien ik niet naast de deur woon zon 200 km van het bedrijf af woon heb ik netjes 2 x gratis vervangend vervoer gekregen omdat ik 2 x terug moest vanwege garantie zaken. In mijn ogen zijn er een aantal problemen nog steeds niet opgelost en dit heb ik gemaild, als antwoord werd ik als zeurende en vervelende klant afgeschilderd, ook krijg ik bij een volgende keer geen gratis vervangend vervoer meer... Jammer.

Auto keurig afgeleverd zoals beloofd.

Auto zag er bij eerste keer kijken nog niet perfect uit. Er was wat velgen schade en andere parkeerschade. Aangezien de auto verder voldeed aan wat we zochten en ons werd beloofd dat alles goed zou worden opgeknapt toch besloten om de auto te kopen. De auto zag er vervolgens bij aflevering inderdaad uit zoals beloofd, alle schade waren netjes opgeknapt.

Goed geïnformeerd over de werkzaamheden en kosten

Uitstekende service!

De service is geweldig. Alle afspraken zijn volledig en correct nagekomen.

Alles klopte

Alles was goed zeer vriendelijk

Super autobedrijf zeer tevreden over

Was op zoek naar een goede auto. Heb op zeer korte termijn mijn keuze laten vallen op Autbedrijf 't Centrum. Dit omdat zij veel aanbod hadden en scherpe prijzen hadden. Na de proefrit netjes geholpen en geen onzinnige verkoop praatjes. Bij aflevering zeer flexibel zowel in tijd als financiële afhandeling. Super tevreden en zeker een aanrader voor iedereen die een goede jonge gebruikte auto zoekt.

Cornelis Branderhorststraat 21

4266EK Eethen

Over Autobedrijf 't Centrum B.V.

Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.