Prima geholpen, fijne directe en duidelijke verkoopbenadering

Redelijk goed

Gewoon een garage zoals je mag verwachten. Zeer vriendelijke medewerkers. Als ze met de auto bezig zijn en er moeten reparaties uitgevoerd worden, dan bellen ze om te overleggen. Zodat je niet onverwacht een hoge rekening krijg. Èèn aandachtspuntje: ik had een reparatie doorgeven aan de receptie, en dat is niet doorgegeven aan de werkplaats. Ook deze reparatie is uiteindelijk goed opgelost.

goede service

goede service meedenken gastvrij

Goede dienstverlening

Het auto stond op de verkeerde naam, de krassen waar we afgesproken hadden om te poetsen was pas gedaan na controle met het ophalen van de auto. Maar voor de rest waren ze netjes en het was een prettige dienstverlening omdat ze alles uiteindelijk opgelost hebben. Super bedankt!

Ik had meteen een goed gevoel toen ik binnen kwam.

Mijn gevoel was goed bij autobedrijf het centrum. we hadden een prijs afgesproken en wat nog gedaan moest worden voor de apk. en alles was netjes geregeld, zelfs nog meer gedaan wat afgesproken was. Als ik nog een keer een auto zoek, ga ik zeker toch weer eens kijken. Vr Gr Wim Z

Goed en snel

Goed en snel geregeld. Super service.

Ben vriendelijk geholpen. En een goede uitleg van alle vragen. Hebben een zeer betrouwbare auto gekocht. Een zeer goede service. Een prima zaak.

Warm welkom en fijne enthousiaste medewerkers

Als nieuwe klant ben ik ontvangen op een manier die mij erg aansprak. Het begin op een super vriendelijke bij binnenkomt, vervolgens nam de verkoper mij mee voor een ontspannen gesprek en een bakje koffie. Na het voltooien van de proefrit waren we er samen al snel uit v.w.b. de aankoop van mijn nieuwe auto. De aflevering volgde een week later. De auto stond er als nieuw bij en met de bos bij gekregen bloemen kon ik natuurlijk ook rustig thuiskomen. Later op de dag werd ik nog even gebeld door de verkoper en dat kon ik zeer waarderen. Kortom, het is een mooie ervaring geweest (ook voor de toekomst) om met dit autobedrijf in contact te zijn gekomen.

Fijn bedrijf, prettige mensen.

Bedankt Nick voor de goede service.

Vriendelijk, behulpzaam en snel

Goed geholpen door Nick: prettige benadering, duidelijk en goede service. Zeker aan te bevelen!

Geen overdreven vriendelijkheid

Plezierig en reflex.

Klantvriendelijkheid

Afspraken worden perfect nagekomen.Kwalitatief wordt alles weer netjes afgeleverd.

Uitstekend bedrijf

Zeer net bedrijf. Alles goed voor elkaar. Ook terecht na sluitingstijd.

Geweldig geholpen

Fantastisch geholpen klant vriendelijk aanrader

Klantvriendelijk

Vanwege de goede recensies hebben we onze occasion auto durven te bestellen, zonder eerst een proefrit te hebben gemaakt. Die goede recensies hebben ze zeker waargemaakt. Vriendelijk en adequaat contact, korte lijntjes. Vriendelijke baliemedewerkers/telefoniste/verkoper. André, bedankt voor de goede service.

Heel plezierig

Je wordt correct en goed geholpen en bent zeker geen nummer.

Fantastische service

Ik ben heel tevreden over de service, de communicatie en de aflevering van de auto Kundig personeel. Nemen ruim de tijd om alle vragen te beantwoorden. Je kan altijd bellen/mailen als je nog vragen hebt. Ik zou autobedrijf “t centrum zeker aanbevelen.:

goed geholpen maar een paar kleine schoonheids foutjes na aflevering

ben in de verkoop goed geholpen ,maar na aflevering ontdekte ik thuis dat er geen gevaren driehoek ,geen lifehamer en geen 2 hesjes aanwezig waren dit is toch verplicht in nederland dacht ik ,verder denk ik dat er wat betreft het poetsen ook nog wel wat verbeterd kan worden op veel plaatsen zaten er nog wat witte plekken van de was ,slecht uit gepoetst ,ik denk dat het poetsen buiten in de zon is gebeurd ,hierdoor droogt de was te snel en word hard en is dan moeilijk uit te poetsen ,en kleine krasjes zijn ook niet weg gepoets dit zou wel mogen bij een auto in deze prijsklasse

Gewoon goed, gezellig en eerlijk

Goed ontvangen en een goed gevoel. En ja een auto gekocht

Uitstekend !!!

Goed geholpen . Concurrerende prijs Zeker aan te raden !!!

Er wordt met je meegedacht. Niets op aan te merken

fijne auto gekocht hoop er lang plezier aan te hebben

Concreet, duidelijk, no nonsens.

Sympathieke aanpak. duidelijk, concreet. niet de gebruikelijke autoverkopers. Absoluut een aanrader met een verrassend aanbod van mooie auto’s.

Goede commerciële opvolging

Goede commerciële opvolging en professioneel gedrag van verkoop.

Cornelis Branderhorststraat 21

4266EK Eethen

Over Autobedrijf 't Centrum B.V.

Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.