Zeer net en klantvriendelijk

Personeel hartstikke vriendelijk. Zonder een afspraak te maken een proefrit kunnen maken 20 minuten voor sluitingstijd. Auto netjes afgeleverd op de dag van ophalen.

Vriendelijk en professioneel

Prima!

Klantvriendelijk en geduldig , niet opdringerig.

Met afspraak een proefrit gemaakt en ook met een andere auto een proefrit gemaakt. Deze later gekocht na een prettige onderhandeling.

Geweldige service voor een scherp geprijsde occassion

Dankzij de inzet van meerdere personen heb ik onze nieuwe auto nog net voor onze vakantie kunnen ophalen, ondanks een beperkte bezetting vanwege vakanties. Zeer behulpzame behulpzame medewerkers die hun uiterste best doen om de klant tevreden te stellen. Ook de financiële afhandeling verloopt prima.

Goeie service netjes geholpen

Snelle reactie Goeie deal nette auto Bedankt Gr arco schaap

Al jaren klant hier

Zoals altijd weer zeer te vreden grote onderhoudsbeurt laten doen van te voren prijsopgave per telefoon keurig

Auto netjes afgewerkt ontvangen

Zeer tevreden over de auto, vriendelijk geholpen. Jammer van de onduidelijkheid die ontstaan was over de opties.

In 1 woord zeer tevreden

Ik heb bij autobedrijf 't Centrum een ex-lease auoto gekocht met garantie. Er bleken mankementen aan te zijn die nogal kostbaar waren. Ik ben verschillende keren teruggeweest en alle mankementen zijn zonder discussie naar tevredenheid opgelost. De service is uitstekend en de medewerkers zijn vriendelijk. Bij een volgende keer overwegen we zeker hier weer een auto te kopen. Bedankt voor de service!

vriendelijk en goede service

goede service en vriendelijk

Professional advice and smooth transfer

Thanks to Andere, I received my car in time. Everything goes well except a little contact delay from him regaridng the transfer process, as I pushed twice until I got mail. BTW,my trade in car price is low.....

Positief

Mijn ervaring met dit bedrijf is positief en zou ook een ander adviseren om er naar toe te gaan. Kleine opmerking heb ik wel, na montage van de afneembare trekhaak had ik graag gezien dat iemand mij uitlegde hoe dit precies werkt. Had hier nog wel om bevragen, maar kreeg geen antwoord van de receptioniste. Verder netjes afgeleverd

Deze garage is zeer aanbevelingswaardig.

Te woord gestaan door een echt mens en niet een sprekend IVA-kostuum. Prettige ontvangst en duidelijke afspraken. Na ophalen gekochte auto bleek dat systeem voor bandenspanning niet adequaat reageerde. Werd op verzoek zonder uitstel verholpen.

De auto rijdt weer als een zonnetje

Als je 6 mnd garantie hebt en na een jaar worden er nog zaken als garantie aangemerkt dan mag je spreken van een nette garage

Geen klachten tot dus ver.

Zeer professioneel advies voor zowel aanschaf van auto's als het onderhoud ervan.

Autobedrijf 't Centrum heeft zeer ervaren monteurs in dienst die vrijblijvend advies geven inzake onderhoud en noodzakelijke werkzaamheden. Zij denken allen mee met de klant welke reparaties naar hun mening wel of nog niet noodzakelijk zijn, zonder de portemonnee van de klant te willen leegtrekken.

Goede en vakkundige service

Goede service met het beschikbaar stellen van een leenauto, door bellen van het benodigde onderhoud voor overleg en afstemming.

Geweldige service!

Goede klantgerichte service!

Goede en transparante deal bij inruil

Bij ‘t Centrum hebben we bij André onze auto ingeruild. De gesprekken om deze deal te sluiten waren transparant en eerlijk. Over de service die nodig was om tot aflevering te komen zijn we zeer te spreken. Kortom een uitstekende zaak en personeel dat professioneel te werk gaat.

Tot nu toe netjes afgeleverd met alle drukte

Netjes gehandeld en afgeleverd

Vakkundig personeel, interessant assortiment

Auto gezocht op gaspedaal en offerte aangevraagd. Direct teruggebeld en snelle afspraak gemaakt. Goede auto, Alles snel geregeld. Uitstekend en kundig bedrijf.

Professioneel en klant vriendelijk

Deskundig en professioneel. Dingt niet in een bepaalde richting . Antwoordt eerlijk op vragen.

Zelfs beter dan je op basis van recensies kan verwachten.

Vriendelijk geholpen, prima informatie

Goeie en snelle service

Kom er niet vaak ..maar als ik er kom. Altijd goeie service

goede communicatie voor en tijdens de onderhoudsbeurt

Gewoon alles netjes gedaan !

Ik heb mijn auto bij jullie gebracht en alles is volgens afspraak verlopen, gewoon netjes behandeld door deze garage !

Cornelis Branderhorststraat 21

4266EK Eethen

Over Autobedrijf 't Centrum B.V.

Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.