Goed geholpen vriendelijk

Ging na 2 weken terug om instellingen te laten doen niets was teveel fijne garage kom ik in de toekomst zeker terug

uitstekende service

Bij de aankoop werd er alle tijd genomen om de mogelijkheden te bespreken. Na 1 week was de auto rijklaar. Realistische prijzen en goede service. Een aanrader.

Prima service en zeer klantvriendelijk

Netjes geholpen, redelijke inruilprijs. Auto goed afgeleverd. Minpuntje: alle handleidingen zijn alleen in het Frans.

Prima service!

Prima service, beter dan de meest gerenommeerde merk dealers!

Heel goed geholpen!

Een mooie Opel gekocht waar we iets voelden tijdens de proefrit. Deze trilling is netjes opgelost. Ook nog wat andere zaken die tijden een onderhoudsbeurt aan het licht kwamen werden netje opgelost. Bij de aflevering van de auto werden we verrast met een mooi bloemetje!

Top service en medewerkers!!!

Super snel en goed geholpen maandag de auto gezien en zaterdag geleverd!! Bedankt nogmaals!!Grs van Amsterdam

Uitstekende Service

Een tweedehands E-Golf aangeschaft en helemaal naar eigen keuze volledig af geleverd

Professionele partij om zaken mee te doen

Fijne mensen die duidelijk zijn en afspraken nakomen

Zeer vriendelijk en zoeken altijd vooraf contact over kosten reparatie

Al jaren zeer betrouwbaar. En komen gedane afspraken betreffende onderhoud en bij aankoop altijd na.

Fijne persoonlijke benadering door het personeel

Zoals gezegd hiervoor en daarbij de goede monteurs. Nooit klachten over uitgevoerde werkzaamheden. En ook nooit onverwachte kosten altijd is er even ruggespraak over de uit te voeren werkzaamheden, met de kosten.

Fijn bedrijf !

Fijn bedrijf, waar een goede sfeer hangt en duidelijke afspraken kunnen worden hemaakt. Aanrader !

Ik ben erg tevreden, zou niet weten waarom ik op zoek zou gaan naar een andere garage.een andere

Betrouwbaar.

Wat een geweldig bedrijf!

De gastvrijheid en de vriendelijkheid van het personeel zorgt meteen voor een warm welkom. De gezellige gesprekken en de ontzettend mooie showroom zorgen er daarbij ook nog eens voor een ontspannen sfeer. Daarnaast zeggen ze wat ze doen en doen ze wat zeggen dus bij geldt hier afspraak is afspraak. Aan het eind van de rit voor mijn gevoel een goede deal kunnen maken en hier een auto gekocht.

Klantvriendelijk en snel

Ik heb een fijne auto bij 't Centrum gekocht met weinig km. Netjes volgeladen meegekregen, en een bos bloemen erbij :-). Niet heel secuur gepoetst en verzuimd de oude adressen uit de navi te halen. Kleinigheden, want de auto voldoet aan de verwachtingen.

Altijd weer gewledig

Als altijd weer een geweldige nette service ervaring. Fijn bedrijf waar je graag voor omrijdt. Specifieke vragen geeft men de juiste aandacht. Ik kom hier al jaren en geen enkel jaar teleurgesteld. Ga zo door!!

Fijn autobedrijf

2e hands auto gekocht. Goede ontvangst en ik kreeg een mooi boeket. Het was beter als ik een kortingsbon LOI Frans had gekregen :-) want de handleidingen waren in het Frans. Snel maar de handleiding in het Nederlands besteld want mijn Frans is net genoeg om gedag te zeggen en eten te bestellen. Al met al een aanrader dit bedrijf.

super goed netjes en betrouwbaar.

jammer dat er niet voor een leesbare handleiding is gezorgt, lees nl geen frans.

Een echte aanrader

Als noordeling een uitstekende ervaring met Autobedrijf 't Centrum B.V. Nemen uitgebreid de tijd voor je, uitstekende service, goed bereikbaar.

Top bedrijf!

Al verschillende auto’s gekocht en altijd uitstekend geholpen!

Topbedrijf

Sinds enkele jaren woonachtig in Drongelen en ben klant geworden bij ‘T Centrum voor onderhoud van onze twee auto’s. Alles tot volle tevredenheid. Na onderhoudsbeurt staat auto netjes gewassen klaar. Dit heb ik in 50 jaar autorijden nog nooit ergens meegemaakt! Zoals in de aanhef vermeld: Topbedrijf met prima service.

Netjes en vlot

De aankoop van onze occasion verliep vlot en waren tevreden met de inruil van onze auto.

Ik werd vriendelijk geholpen, kreeg toen ik belde een duidelijk antwoord en wist wat ik moest doen en het is naar behoren gemaakt

Een betrouwbare onderneming.

Een garage met zeer ervaren mensen, en denken met de klant mee bv bij reparatie vd auto.

Klantvriendelijk En een goede service.

Zeer professioneel bedrijf.

Zeer professioneel bedrijf.

Cornelis Branderhorststraat 21

4266EK Eethen

Over Autobedrijf 't Centrum B.V.

Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.