een hele fijne ervaring

auto is zeer netjes afgeleverd

Zo wil je het hebben.

Bij entree van het terrein maar zeker ook de showroom zou je het eigenlijk al kunnen weten. Een autobedrijf dat zichzelf maar zeker ook haar klanten serieus neemt. Nette, verse, schone wagens van goede merken. Een aardige, duidelijke verkoper die zijn vak aan twee kanten verstaat; in- & verkoop. Die ook weet wat after-sales en service inhoudt en daar werk van maakt. Bij aflevering een bloemetje. Bij storing na aankoop een aardige chauffeur stuurt die de auto de volgende dag weer tiptop terugbrengt. Baliemedewerksters die je letterlijk en figuurlijk zien staan en je aanspreken. Telefonistes die je vriendelijk te woord staan en zich aan hun woord houden. De monteur in de garage die de tijd neemt om uit te leggen wat hij (extra) gedaan heeft om de auto goed af te leveren. Ja het bestaat. Weet je wat je wilt kopen, heeft 't Centrum het staan, ga ervoor.

prima service

Wij zijn niet anders gewend, en tevens heel vriendelijk en betrokken personeel !!!

Heel goed

Vanaf begin heel duidelijk met alles, goede inruilprijs, scherpe verkoopprijs. Alles netjes verlopen en alles wat was afgesproken keurig nagekomen. Ondanks de oudejaarsdrukte werd er door alle medewerkers aandacht aan mij als klant geschonken.

Goede vriendelijke autodealer

Mooie BMW X2 gekocht. André Hermus prima verkoper. Niet echt hoeven onderhandelen want aan beide zijden was er ruimte. Wel wat problemen met certificaat beveiliging hetgeen netjes opgelost is. Spreek wel de hoop uit dat André me nog een mooie set velgen/zomerbanden tegen een scherpe prijs kan leveren. Kortom een dealer die ik vrienden/bekenden kan aanbevelen.

Correct geholpen

Keurig even kontakt opgenomen over de reperaties die uitgevoerd moesten worden en wat het ging kosten jullie hadden eigenlijk een tien verdiend maar dat is te hoog omdat de rekening weer tegen valt

Prima goed

Zeer prettig

Zeer vriendelijk en vakkundig!

Bij t Centrum word je zeer vriendelijk ontvangen en neemt men de tijd voor je. Het zijn geen sjacheraars waar je met handjeklap een koopje op de kop tikt, maar hier koop je een heel goede auto voor een goede prijs. Ii ben super blij met mijn Mini Clubman!

Aardige verkoper en goede service

Ik was te laat op afspraak gekomen, maar dat was geen probleem. Ik ben alsnog zeer verholpen door de aardige verkoper. Ik heb ook een zeer goede prijs gekregen voor mijn inruil auto.

Fijne garage met duidelijke afspraken

Kom hier al jaren en blijf onverminderd enthousiast over de wijze hoe er met je als klant wordt omgegaan. Altijd even bellen over de stand van zaken bij een onderhoudsbeurt, APK keuring etc. Meedenken in oplossingen.

Zeer goede service

Ben zeer tevreden, komen afspraken na en bellen je op als er bijzonderheden zijn of onverwachte kosten. En de auto gewassen. SUPER service.

Goed bedrijf goed geholpen

Goede ervaring! Verkoop team had kennis en kon goed inspelen op mijn behoefte. Duidelijke taal en nemen hun verantwoordelijkheid ook als dat in hun nadeel is. Top!

Wat een service, onder garantie de reparatie uitgevoerd.

Na een korte uitleg direct een afspraak kunnen maken en de auto is keurig uitgelijnd.

Direct en snel geholpen in het proefrijden en kopen van de auto.

Het was mogelijk om binnen enkele uren na een telefonische afstemming een proefrit te maken. Met het inruilen van de oude auto ging men flexibel om. Alle aandacht om de deal goed af te kunnen ronden. Na enkele dagen bedenktijd de auto kunnen kopen.

Super wat een service

Klein probleem met mijn BMW X5 Perfect opgelost door t centrum Zelf de auto opgehaald en gebracht voor een kleine vergoeding

Goed geholpen door de verkoper

Mooie auto gekocht, alles naar wens Alleen nog niks gehoord over het reservewiel

Prima dienstverlening en service

Er wordt altijd heel goed en duidelijk gecommuniceerd door autobedrijf 't Centrum. Vanaf de afspraak tot en met het weer ophalen van de auto. En ze zijn altijd transparant over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten.

De mail voor een afspraak was op een of andere manier niet doorgekomen maar dit werd heel netjes opgelost door een leenauto te regelen. En toch dezelfde dag een beurt.

Zeer klantvriendelijk

Denkt mee met de klant, vriendelijke medewerkers met altijd persoonlijke benadering, weten waar ze over praten en helpen ons altijd met veel tevredenheid (weer) op weg!

Prima bedrijf

Maakt goede afspraken, die ook gewoon nagekomen worden.

Komen afspraken na vriendelijk personeel

Klant vriendelijk snel geholpen ook voor kleine reperatie tussendoor

In 1 woord geweldig!

Wat een fantastisch bedrijf om een auto te kopen zeg! Afspraak is afspraak en de auto wordt in Nieuwstraat afgeleverd. Goede uitleg en hele fijne service.

Zeer netjes geholpen, duidelijke informatie en klantvriendelijk

Na proefrit bij de aankoop werd er alle tijd genomen om de mogelijkheden te bespreken. Na 4 dagen was de auto rijklaar. Vriendelijk goede service. Een aanrader. Franse handleiding , gebeld naar Arnaud geen probleem hij ga nl handleiding bestelling .

Binnen een dag een grote beurt voor mijn auto en ook nog eens gewassen. Toppie

Cornelis Branderhorststraat 21

4266EK Eethen

Over Autobedrijf 't Centrum B.V.

Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.