Meer dan ik had verwacht

Met het kopen van een auto Wilde ik de velgen afdraaien en had verwacht dat het embleem het oud weer terug geplaatst zou worden,, En wat schets mijn verbazing Met het afleveren was er keurig 4 nieuwe geplaatst en voldoende benzine getankt voor de terugreis naar huis ,wat niet in de overeenkomst stond

Eerlijke voorlichting

Parate kennis goed En communicatie tussen personeel ook zeer goed

Gewoon prima

Duidelijke afspraken zoals het hoort

Super service

Heel goed geholpen bij de aankoop van een tweedehands auto. Volgende keer weer bij of via jullie! Ontzettend bedankt!

Positief

Verkoper dacht goed met ons mee en kwam met goed alternatief voor de auto welke wij op het oog hadden.

Mooie zaak met klantvriendelijk personeel

Gisteren hier onze 'nieuwe' auto opgehaald. Alles prima geregeld. afspraken na gekomen welke vooraf waren besproken. Of de auto ook goed is dat zal de tijd leren maar we gaan er wel van uit. Het goed poetsen van de auto had wel netter gekund maar over het algemeen zeker tevreden. Aardige verkopers en een mooie collectie van auto's.

Vanaf het begin tot eind prima service gehad. Kochten een auto en kregen een eerlijke inruil voor onze auto. Serviceboekje bleek niet aanwezig te zijn dus die sturen ze nog na.

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Remy (verkoper) heeft mij goed geholpen Hij is prettig in de omgang maar ook zeer klantgericht.

Prima service, betrouwbaar en betaalbaar

Al vele jaren ben ik klant bij t Centrum met volle tevredenheid. Eerlijke, vakkundige dienstverlening conform afspraak.

Met een goed gevoel een prima auto gekocht!

Na aangegeven te hebben waar we naar op zoek waren, zijn we netjes op de hoogte gehouden door autobedrijf t' Centrum van wat het aanbod was. Ze hebben snel de auto gevonden die bij ons paste. Daarna een fijne overdracht gehad.

Dit bedrijf maakt het kopen van een auto een feestje

Leuke begeleiding en manier van kopen van een auto… Niet het standaard verhaal maar een bedrijf dat het een leuke beleving maakt… Een positieve ervaring die je niet snel vergeet…Complimenten

Vriendelijk en servicegericht

We hebben de afgelopen 3 jaar 2 auto’s gekocht bij ‘t Centrum. Zeer vriendelijk en servicegerichte medewerkers. Mooi bedrijf!

Keurig afgehandeld

Net bedrijf

Prima geholpen, vragen beantwoorden, afspraken nagekomen, oplevering TOP!

Prima klantgericht geholpen!

Prima klantgericht geholpen!

Top service

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Goede ontvangst. Er wordt professioneel te werk gegaan. Er wordt een kop koffie aangeboden en bespreking van de voorwaarden gebeurt netjes in de kantoorruimte. Er wordt rustig de tijd genomen voor je om alles uit te leggen en te bespreken.

Vriendelijke ontvangst in goed verzorgd bedrijf door bekwame medewerkers

Wij zijn meer dan vriendelijk geholpen, het pand straalt kwaliteit en vertrouwen uit en dat is in de praktijk bij ons volledig waar gemaakt.

redelijk

In eerste instantie nadat ik belde over de auto en vroeg of het import was heeft een verkoper gezegd dat het niet zo was. Toen wij echter in de zaak kwamen hebben we ontdekt dat het om een Franse import auto gaat Peter de verkoper heeft dat ook meteen bevestigd. Ook de kabelaansluiting klopte niet en nog wat kleine probleempjes. Wij hebben een goed gesprek gehad en de auto toch gekocht, onder de voorwaarde dat alles verholpen wordt. Ook een trekhaak eronder laten zetten, dat was allemaal prima in orde . Op de terugweg naar huis ontdekte mijn schoonzoon dat de precense (het digitale systeem ) niet in orde was. We hebben onderweg met Peter gebeld en hij gaf aan dat we naar een audi garage kunnen gaan en daar het probleem op de kosten van 't Centrum kunnen laten verhelpen ik heb een afspraak gemaakt met de Bourginion garage en wij kunnen daar 24 maart terecht. Bij thuiskomst werkte de laadkabel niet daar zat een code op Daarop werd ik ook weer door Peter geholpen en hij heeft een nieuwe kabel opgestuurd De medewerker van de garage Bourginion kan de orginele kabel resetten en dat laten we eerst doen dus ik gebruik de nieuwe kabel nog niet. als alles goed verloopt stuur ik de universele kabel terug zonder hem gebruikt te hebben. Ik hoop dat alles straks na 24 maart is opgelost en dan mogen jullie nog een keer een beoordeling vragen. Voor de klantvriendelijkheid geef ik Peter in ieder geval een 8

fantastische club mensen

het is open eerlijke organisatie die altijd voor je klaar staat. En lekker dicht bij huis

Heldere afspraken en goede service

Ik heb hier een trekhaak laten monteren. Garage ‘t Centrum heeft dit afgestemd met Burghof de trekhaakleverancier en alles inclusief vervangende auto geregeld. Prima service en vriendelijk personeel.

Prima, alles naar wens en vriendelijke medewerkers

Zeer nette, correcte en snelle service. T/m verkoop van mini aan ons gewoon prettig en goed. Ga zo door :-)

Remy van Iersel is een nette verkoper die geen overdreven praatjes ophangt. Vlot, zakelijk en prettig in de omgang. Goede service bij de aankoop van onze auto.

Aanrader

Wij hebben bij hun een inruil gedaan. Alles was goed gegaan. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

Prima geholpen en meegedacht bij de aanschaf van een MB c klasse

Nette zaak, met oog voor de klant. De verkoper (Remi) heeft ons prima geholpen en meegedacht in het vinden van de juiste auto.

Fantastisch autobedrijf!

Dit bedrijf reageert zeer snel en prettig in de omgang maar ook zeer klantgericht. Super dat dit er nog is. Een heerlijke ervaring om hier een auto gekocht te hebben.

Cornelis Branderhorststraat 21

4266EK Eethen

Over Autobedrijf 't Centrum B.V.

Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.