prima service

Het was mijn eerste ervaring met dit bedrijf en dat verliep zeer ongedwongen en prettig. De service bij aflevering van de auto, thuis!, was prima.

Aanschaf occasion

Keurig en vakkundig een occasion afgehandeld inclusief bosje bloemen bij aflevering!

Snel geholpen en fijn afgehandeld. We iets lang op de factuur moeten wachten en deze was iets hoger dan vooraf aangegeven.

Top Service en klantvriendelijk.

Ik ben er zeer goed geholpen met mijn nieuwe auto, proffesionele verkopers en het inruilen van de oude auto was ook geen probleem. Ik ben dik tevreden en hoop nog vele veilige kilometers af te leggen in mijn nieuwe bolide. Groetjes Arjan

Beste auto showroom

Eersteklas autodealer, goede auto's, gemakkelijk om een ​​deal met hen te regelen.

Prima ervaring,

Achteruitrijcamera laten installeren,vakkundig en snel was die er ingezet. Personeel is vriendelijk en ze hebben lekkere koffie.

Topservice !

Zeer klant vriendelijk. Keurige afwerking en netjes de afspraken nakomen. Tot nog toe kan ik alleen maar zeggen, super service

staan voor de klanten klaar.

Vriendelijk en helpen je op zeer goede wijze. Ga zo door

Super, ervaring

Super, snel goed en snel gerepareerd, volledig ontzorgt

Meedenken, service, heldere afspraken en offerte, vakkundig en klantgericht.

Zie hierboven in één zin.

Super service

Netjes volgens afspraak

Hele fijne, professionele zaak

Met heel veel plezier een auto bij dit bedrijf gekocht. Eerlijk over de prijs en goede afspraken kunnen maken over de aflevering. Bij aflevering bleek een plekje op de auto over het hoofd gezien te zijn. Dit is direct opgepakt en is naar alle tevredenheid opgelost. Dit geeft vertrouwen bij een auto aanschaffen!

betrouwbaarheid

afspraak is afspraak en deskundigheid is groot.

Vriendelijk, behulpzaam en kundig

Zeer mooie zaak Verzorgd en kundig personeel

Super!!!

Er word naar je geluisterd, wat je wensen zijn. Scherpe prijzen. Goede service

Weer prima

Zoals altijd weer goed geholpen niet voor niets al 38 jaar klant

Vakkundige voorlichting zonder pushen.

De verkoper, Remy van Iersel, was uiterst behulpzaam en flexibel. Hij weet waar hij over praat; is behendig met de computer. Chapeau.

Prima service.

Goede communicatie.

Gewoon super van contact tot resultaat

Topbedrijf

Goede service alleen foutje in de advertentie!

Goede service alleen foutje in de advertentie!

Goed overleg en perfect onderhoud. Na dik 320K km nog steeds zeer tevreden

Heel positief!

Prachtig bedrijf met nette medewerkers. Ik zou Autobedrijf ‘t Centrum aan iedereen aanbevelen!

prettig en vakkundig

bij de aankoop van onze auto zijn wij heel prettig geholpen en een goede deal kunnen sluiten.

Goed geholpen, service gericht.

prima zaak

goed geregeld

Cornelis Branderhorststraat 21

4266EK Eethen

Over Autobedrijf 't Centrum B.V.

Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.