super service

super service gericht

Onderhoud auto

Onderhoud auto

Top service

Afspraken worden nagekomen, meegedacht over oplissingen, tijdig geinformeerd over mogelijke extra kosten.

Klantvriendelijk.

Wat ik als prettig heb ervaren is de klantvriendelijkheid, helder en duidelijk zonder hierin te overdrijven. Zo ook de kennis ,aandacht en geduld voor uitleg van de auto.

Een prettig ,vriendelijk autocentrum

Je wordt op een prettige en fijn manier geholpen.

Goed geholpen en afspraken nagekomen.

Netjes geholpen, snel antwoord, en correcte afwerking.

Zeer vriendelijk behandeld en zeer net bedrijf

Ik vind het een bedrijf dat heel duidelijk is informatie geven en zich goed aan een afspraak spraak houden in verband met het terug geven met mijn inruil auto ik zal dit bedrijf zeker aan raden als ze mijn zullen vragen waar komt je auto van daar Ik ben zeer te vrede en zal zeker nog eens terug komen A huynen

No nonsens praat, plezierige conversatie.

Verkoper zeer vriendelijk, korte en duidelijke bewoordingen. Goede uitleg over hoe wat en waar(voor). Zo is prettig kopen zonder stress of onduidelijkheden, top behandelt. Zal de firma zeker bij anderen aanbevelen, heb het ergens anders minder prettige behandeling gehad

Korreltje behandeling

Wordt keurig geïnformeerd over eventuele kosten netjes in overleg Keurige monteurs en goeie sfeer De rekeningen natuurlijk te hoog maar dat snappen jullie ook wel

Goede eerlijke service!

T team van autobedrijf t Centrum zijn eerlijke, goede ervaren vakmensen en houden zich aan hun afspraken. Nadat we de auto gekocht hadden kregen we een mooie bos bloemen. Er zat geen boekje in de auto, deze hebben ze besteld en naar ons opgestuurd. De betaling en t overschrijven vd auto verliep erg soepel. Ik raad autobedrijf t Centrum iedereen aan!! Ongetwijfeld 5 sterren waard!

Goede service en klantvriendelijk

Spontane dames bij de receptie en vriendelijke vakbekwame monteurs die snel op vragen en storingen reageren.

Gaan correct met hun klanten om

Betrouwbaar , goede Service en laagdrempelig in omgang .

Fijn bedrijf, top team!

Een bedrijf wat altijd met je meedenkt, klaarstaat als het moet en een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. Wij komen er al jaren, veelal voor de service, minder voor de aankoop van een gebruikte auto.

Weer heel goed

Al 38 jaar klant bij het centrum dat zegt genoeg

Goede service en uitleg.

Had de wagen gevonden op de website van de ANWB en zo bij autobedrijf 't centrum terecht gekomen. Ben daar dan naar de wagen gaan kijken en proefrit gedaan. Heb dan besloten hem te kopen en 1 week later kon ik hem afhalen en kreeg ik als attentie nog mooie bos bloemen mee. Was fijne ervaring

Mooi bedrijf aardige en klantvriendelijke mensen

Prima auto bedrijf

Super service!

Kwam zonder afspraak aan voor het vervangen van een lampje, maar bedacht dat me ineens of de banden nog wel goed waren om op wintersport te gaan. Ze keken er direct ook na en zagen dat er 2 niet meer goed laten. Kreeg de vraag of ik de auto kon achterlaten want ze konden het direct in orde maken. Wat een top service!

Al 35 jaar prima relatie!

Prettige service. Altijd vriendelijk en bereid om te helpen bij reparatie en professioneel meedenkend bij aankoop.

Top bedrijf

Vakkundig, correct en super service

Snel en goed

Fijne garage, goed geregeld!

Dit jaar hebben we amper gereden met onze 2e auto, ik schat maximaal 2500km. De vorige APK was best prijzig en onze auto mankeerde niets dus we hadden verwacht dat de APK geen verrassingen zou brengen. Gelukkig kwam onze verwachting uit en er waren dan ook geen onverwachte dingen uitgevoerd en was de prijs zoals verwacht enkel APK met bijkomende kosten. Vertrouwen is bij ons een zeer belangrijk punt en garage het Centrum maakt dat gelukkig waar wat in deze tijd niet meer vanzelfsprekend is. Kortom wij komen graag terug.

Mooie grote showroom. Grote keus uit mooie occasions. De koffie staat klaar en vriendelijke medewerkers. Alles wordt goed uitgelegd.

Onverwacht effect na reparatie tot volle tevredenheid opgelost: komt de afspraken na

Er was een defect in het koelvloeistof level vastgesteld na reparatie van een ander onderdeel. De garage zou het oplossen en heeft dit inderdaad gedaan ondanks dat er onderdelen vervangen moesten worden met daarbij gepaard gaande werkplaatsuren. Deze kosten werden geheel door de garage genomen. Dit is inderdaad full service!

Gewoon goed

Al jaren komen wij bij "Arnoud" zijn garage. En altijd staat de klant centraal. Voor wat kleine dingen, b.v. een lampje vervangen, gaat snel even tussendoor, geen onnodige poespas. En natuurlijk de onderhoudsbeurten en APK's, met zorg uitgevoerd

Open, eerlijk en vlot bereikbaar

Garage om iedereen aan te raden met oog voor de klant.

Cornelis Branderhorststraat 21

4266EK Eethen

Over Autobedrijf 't Centrum B.V.

Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.