Men doet zijn best het kopen van een auto tot een fijne gebeurtenis te maken

Uitgebreide proefrit kunnen maken ( in een mooi stukje Nederland). Vriendelijk en persoonlijk ontvangen en geinformeerd. Wagen keurig netjes afgeleverd (met een strik). Kortom: een feestje

We moeten beter opletten om een goede afspraak te maken

Zeer goede ervaring met betrokken en goed personeel

Via internet bij dit bedrijf uitgekomen waar we een proefrit hebben gemaakt met 2 auto’s (werd zelfs aanbevolen door de verkoper). Omdat er nogal wat dingen waren aan de auto die moesten worden hersteld werd er een lijst opgesteld en zonder bijbetaling is het fantastisch opgelost. Bij de aankoop geen onduidelijkheden maar alles heel eerlijk en transparant. Dank jullie wel voor de fijne ervaring! Jullie maken waar, waar jullie voor staan.

Fijne service

Fijne service nogmaals!

Professioneel, netjes

Vandaag onze auto opgehaald bij Autobedrijf t Centrum. Goede service. Fijne ontvangst. And goed en snel geregeld.

Dikke prima!

3e auto die we bij t centrum hebben gekocht. Deal was snel beklonken en we zijn wederom zeer tevreden. Keep u the good work!

zeer tevreden

zeer tevreden komen na wat ze beloven

Gewoon goed

Vriendelijk. Alles naar tevredenheid gedaan.

Ik raad professionele service aan

• Poleciłbyś nas? Tak

Snel en vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader

Fijne dienstverlening en mooie auto's

Uitstekende, fijne service en aardige verkoper!

Ik moest een auto voor mijn zaak aanschaffen het was na een kort ritje zo geregeld. Geweldig!

Super service….netjes geregeld

Hele goede ervaring. Auto netjes afgeleverd. Hele vriendelijke meneer . Ben er blij mee

Super goed en vriendelijk geholpen.

Super goed en vriendelijk geholpen.

Vlotte en persoonlijke benadering

Goed en snel geholpen, koop was heel snel rond.

Hele goede ervaring

Goede ervaring en snelle service

Zoals ze zelf zeggen: Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Klopt allemaal!

Vriendelijke ontvangst, lekkere koffie en geen onzinverhalen. Prima geholpen bij de aanschaf van een andere auto!

Hele vriendelijke service en warm ontvangst

Bij de aankoop van onze Audi zijn we echt goed geholpen; het voelt vertrouwd en ongedwongen ... en een goede prijs / kwaliteit, kortom top!

Geweldig!

Wij zijn nu al jaren klant bij jullie en al onze ervaringen zijn erg goed. Van klantvriendelijkheid tot de service. Aangezien we niet echt uit de buurt komen (Sleeuwijk) vinden wij het toch zeker de moeite waard om klant te blijven bij jullie. Echt een aanrader!

Goed.

Mijn ervaring met dit autobedrijf zijn goed.

Top service

goed geholpen auto conform afspraak afgeleverd plus een bloemetje voor mijn meisje

gelijk bij aankomst goed geholpen prijs kwaliteit bij inruil, en bij verkoop gebruikte auto alles volgens afspraak afgeleverd gewoon een goed adres tot nu toe om een auto te kopen nu eerst maar km gaan maken

Top bedrijf en betrouwbaar.

Het is een fijn bedrijf om afspraken mee te maken die hun ook na komen. Dus vandaar ook betrouwbaar een deal is een deal.

Prima geholpen en de auto netjes afgeleverd.

Prima geholpen en de auto netjes afgeleverd

Goed geregeld

Zeer vriendelijk en alles goed geregeld

Alles goed, aanrader!

Afgelopen week auto gekocht en opgehaald. Gekochte auto had een aantrekkelijke prijs tov andere vergelijkbare auto's bij andere autobedrijven. Inruilprijs was redelijk goed. Maar vooral geen gezeur met dingen waarom ze vinden dat de inruilprijs lager zou moeten zijn. Bij ophalen stond hij netjes klaar voor de deur. Doordat de bank een dag eerder een omschrijvingslimiet had geïntroduceerd konden we het bedrag niet direct betalen en was er een wachttijd van 4 uur na aanpassing hiervan. Maar geen probleem voor 't Centrum. Aanbetaling gedaan en 4 uur later thuis de rest. Dat is vertrouwen hebben in je klanten! En dus wij in 't Centrum!

Cornelis Branderhorststraat 21

4266EK Eethen

Over Autobedrijf 't Centrum B.V.

Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.