Prima bedrijf

Vorige week auto gekocht. Gisteren afgeleverd Prettige communicatie met de verkoper zowel via e-mail als app. Geen gezeur bedrijf. Daad bij het woord. Ben blij met mijn vw touareg Bedankt autobedrijf t centrum

Betrouwbaarheid, goede service en meedenken

Betrouwbaarheid, goede service en meedenken

Super goed..

Prima monteurs.

Geweldig bedrijf

Goede service en goede afspraken.

Verkoop top, telefoniste niet.

Goede service van de verkopers in de zaak, helaas kan ik niet hetzelfde zeggen over de telefoniste. Mevr. lacht mensen namelijk uit aan de telefoon wanneer je een vraag stelt, niet heel erg professioneel!

altijd bereikbaar en altijd retour overleg

Opmerking: op Facebook staan alleen maar foto's van kopers met wel heel grote dure auto's. Dorpsgenoten spreken hierover.. Is bij jullie niet iets goedkoper en ouder te kopen? Lijkt me beter om dit ook te uiten op social media. Succes met deze mededeling. Ben wel al jaren heel tevreden met jullie bedrijf.

Klantvriendelijk en no-nonsense bedrijf. Kwaliteit staat voorop

Voor de 2e keer een auto bij autobedrijf 't centrum gekocht. Eerlijk verhaal en reële prijs. Op de afgesproken afleverdatum was de auto tip top in orde. Beurt, APK en restpunten allemaal netjes geregeld. Plus BOVAG garantie. Aanrader!

Auto kopen zonder zorgen

Op mijn zoektocht naar een nieuwe gebruikte wagen kwam ik bij dit bedrijf binnen. Mooie uitstraling bij binnenkomst. Vriendelijke medewerkers aan de balie. Ik werd netjes te woord gestaan, mankementen werden al aangegeven voordat ik ernaar vroeg en de bijpassende oplossing was al inbegrepen bij de prijs. Vragen ter plekke en telefonisch werden vlot en duidelijk beantwoord. Voor een probleem werd door hun meteen gekozen voor de beste oplossing, ook al is dat niet de goedkoopste. Geen enkele keer werd moeilijk gedaan. Op het afgesproken moment stond de inmiddels gekochte auto voor ons klaar. Het jaar Bovag garantie geeft extra zekerheid. Zeker een aanrader!

Good auto's

Very good staff! Congrats

Goede service en advies

Inmiddels mijn tweede aankoop gedaan bij Autobedrijf ‘t Centrum. Beide keren super geholpen door Remy. Realistische prijzen en keurige auto’s.

Professioneel en klantvriendelijk

Via Autopar een achteruitrijcamera laten installeren in onze VW ID.3. Fantastisch gedaan, alle lof!

Geweldig bedrijf

Ik ben naar 't Centrum gegaan om te kijken naar een nieuwe auto. Ik werd zeer goed en hartelijk ontvangen . Ik kreeg gelijk een bakje koffie. Ik voelde mij er thuis en heb een proefrit gereden in de auto van mijn keuze. De auto heb ik gekocht en ben er zeer tevreden mee.

Prima bedrijf

Door auto bedrijf ‘‘t Centrum in Eethen een electronisch achterklep systeem laten monteren. Het is supergoed gedaan. Ook het ophalen en terugbrengen van de auto was goed geregeld. Communicatie was uitstekend zowel met de werkplaats Mark als de receptie Maxime. Bedrijf Is een echte aanrader!!

Vriendelijk, komen afspraken na

Goede communicatie met de klant, achter de receptie weet men wat persoonlijke benadering kan doen, zeker een ruime voldoende waard. Geen verrassingen achteraf, zullen altijd overleg plegen en je weet vtv wat het gaat kosten.

Dealerkealiteit

Zeer vriendelijk en erg goed behandelt, alsof ik bij de merkdealer was. Prima aflevering, namen er alle tijd voor.

Zeer snel en professioneel cruise control ingebouwd

Goede servisch

uitstekende begeleiding en aflevering

uitstekende vriendelijke begeleiding en aflevering

goede service

Uitstekende service op verkochte auto. Kan snel terecht met storing en wordt snel opgelost. Dankjewel !

Uitstekende service

Heel klantvriendelijk geholpen. Naar een goede oplossing gezocht voor een garantie geval. Super service.

Uitstekend bedrijf

alles correct uitgevoerd

netjes en correct

Wederom alles TOP in orde

Als (eigenlijk altijd) alles prima geregeld, fijne communicatie, overleg en prima afgehandeld. Service staat hoog in het vaandel. Fijn!

Garantie stelt niets voor als je niet in Eethen woont

Peg onderweg in Bovag garantie periode. Garantie alleen als auto in Eethen wordt gebracht kan auto niet meer rijden jammer. Transport kosten zitten niet in de garantie.

Prima bedrijf

Zijn zeer klantvriendelijk, en overleggen altijd tevoren als er bijzonderheden zijn. Ga zo door!

Goeie service en info

Goede service en kwaliteit

Cornelis Branderhorststraat 21

4266EK Eethen

Over Autobedrijf 't Centrum B.V.

Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.