Laden reviews...
174 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen consequent vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De beoordelingen benadrukken vakkundige afhandeling van aankopen en onderhoud, met aandacht voor eerlijkheid en nazorg. Veel reviews waarderen transparante prijsafspraken en open gesprekken. Al met al laten de ervaringen zien dat men vertrouwen heeft in het bedrijf en tevreden is met zowel verkoop als service.
Mooie wagen gekocht, nette prijs, goede inruil en snel geleverd. Verder zeer klantvriendelijk!
3 June 2026
Wim
Geertruidenberg
Voor ons vanuit Limburg een flink stuk rijden, maar gezien het mooie uitgebreide aanbod, de reële prijs en het mooi inruilbod, de moeite waard. Bij ophalen van de nieuwe auto (Cupra), bleken wat plekjes op de auto niet of niet mooi weggewerkt. Hier werd heel coulant op gereageerd en dit is daarna zeer vakkundig alsnog in orde gemaakt. Communicatie is goed, afspraken worden nagekomen. Zo hoort het!
2 June 2026
Tessa
Puth
Van proefrit tot aflevering een zeer prettige ervaring. Recent onderhoud laten plegen inclusief een Apk , alles verloopt zeer soepel. Groeten van een erg blije en tevreden Cupra Formentor rijder.
1 June 2026
Perry
Tilburg
Fijn bedrijf waar ze nog tijd voor een klant hebben niets is te veel en staan gelijk voor je klaar, Gijs bedankt voor je inzet super geregeld, Groeten Henri
27 May 2026
Henri Coomans
Vlijmen
Rij al sinds vele jaren in een Vw touran diesel, was aan het zoeken naar een wat jongere, we rijden als pensionadas van rond de 80 jaar nog best veel kilometers. Gezocht en gezocht want je wilt niet te duur uit zijn. Kwamen na veel gezoek en contact via de Bovag in Eethen uit garage centrum. Ze hadden een mooie touran staan. De verkoper Jason had ons snel overtuigd en over de prijs waren we het snel eens. Kortom goede kwaliteit auto goede prijs en service . Toen we de auto ophaalde waren de enkele op en aanmerkingen verholpen en reden wij dus blij richting huis. Centrum, Jason en werkplaats bedankt.
27 May 2026
Pieter
Breda
25 May 2026
Martin
BREDA
Heel vriendelijk geholpen en alles was perfect geregeld. Zeker een aanrader!
22 May 2026
Bryan
Den Haag
Nadat mijn VW merkdealer in Dordrecht de werking van de achteruitrijcamera had verprutst en wilde vervangen voor meer dan 1000 euro, ben ik teruggegaan naar ‘t Centrum voor hun diagnose. Vijf minuten later stond ik alweer buiten en was het probleem opgelost voor slechts 3 tientjes! Opnieuw coderen bleek voldoende.
21 May 2026
Alain
Dordrecht
Telefonische en fysieke contacten verliepen prima. Afspraken werden stipt nagekomen. Administratief was alles prima in orde. Ontvangst steeds gastvrij. Het bedrijf heeft een goede en moderne uitstraling. Ik kan autobedrijf 't Centrum in Eethen aanbevelen.
13 May 2026
Hein
Vlissingen
Mooi bedrijf en goed geholpen.
12 May 2026
Kees
Bleskensgraaf
Tijdens de APK keuring heb ik gewacht. Werd gastvrij ontvangen met een kop koffie De auto was klaar in een volgend afgesproken tijd
11 May 2026
Gonnie
Sprang Capelle
Vriendelijk personeel, alles was duidelijk. Ruim keuze.
9 May 2026
Irina
Rotterdam
Leveren zeer goede service en kwaliteit zowel in de verkoop, als in de aftersales kom er graag voor terug ook de prijs valt erg mee in deze dure tijd. Bedankt mannen en vrouwen
6 May 2026
Gertjan Bakker
Hoogvliet
Aardige benadering, goede service.
2 May 2026
Joost
Den Bosch
Cupra Leon gekocht. Bij afleveren gaven ze aan dat er een thuis lader en een gewone laadkabel bij zou zitten. Bij thuiskomst bleek er alleen de thuislader bij te zitten. Jason is dezelfde week nog 80km komen rijden om de laadkabel te bezorgen Super service en enorm gewaardeerd
24 April 2026
Erwin
Roermond
Fijn geholpen, snelle levering en aardige en bekwame verkopers. Er zaten nog een paar kleine deukjes in maar die worden binnenkort ook netjes opgepakt, dank je wel!
24 April 2026
Wilco
De Meern
Vriendelijk ontvangen aan de balie. En daarna uitstekend geholpen door Gijs! Hij gaf bij de verkoop aan de auto perfect af te leveren, daar kon ik op vertrouwen. En dat vertrouwen is volledig waargemaakt! Ik ben heel blij met mijn zo goed als nieuwe auto en met de uitstekende service!
17 April 2026
Niels
Kaatsheuvel
Nette zaak en vriendelijke werkers
16 April 2026
Arda
Dordrecht
Heel netjes en correct ontvangen, mooi ingebouwd. Trouwens de showroom en de auto's die er staan ook top. Zeer mooi verzorgd bedrijf.
15 April 2026
Ronald
Sittard
Wordt heel fijn geholpen, en zijn erg klantvriendelijk. Onzettend mooi autobedrijf met ontzettend veel keus. Een echte aanrader!!
15 April 2026
Fred
Sprang-Capelle
Ik had een Cupra Leon gekocht en ben zeer tevreden met de medewerkers en hoe alles afgehandeld is.
13 April 2026
Ruben
Alkmaar
Bedrijf heeft een zeer warme en moderne sfeer als je binnenkomt. Je word gelijk begroet en gevraagd wat ze voor je kunnen doen. De verkoper is vakkundig, transparant, eerlijk en zeer flexibel in de mogelijkheden. Mede doordat wij niet uit de buurt komen (150km). Ze maken van de aflevering een mooi en uniek momentje. Na aflevering blijkt er een 2 tal dingen aan de auto te zijn. Hier contact over gehad en ook hier werd men zeer serieus genomen. O.a. had ik direct contact met de chef werkplaats en kon ik mijn bevindingen bespreken en werd ook tevens besproken wanneer ik terecht kon voor de 2 tal dingen aan de auto en werd tevens voor een schappelijke prijs de trekhaak gemonteerd. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit bedrijf meer service en vakkundigheid bied dan menig merk dealer. Complimenten aan alle medewerkers die ik gesproken heb, zowel verkoop, servicebalie als chefwerkplaats. Ga zo door.
12 April 2026
Kevin
Simpelveld
Voorstel inruil/koop was realistisch, bedrijf maakt op mij een betrouwbare indruk. Deal dan ook snel gesloten
9 April 2026
Geert
Waalre
Mooi auto goed geholpen in alles , weten wat ze verkopen Groetjes
9 April 2026
Hans
Wijk
We zijn vriendelijk geholpen. De verkopers zijn professioneel en oplossingsgericht.
8 April 2026
Susanne
‘s-Gravenpolder
Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf.
Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.
Cornelis Branderhorststraat 21
4266EK Eethen