Top bedrijf

Verkopen nette auto's . Goede service.

Alles keurig opgelost.

Goede & duidelijke communicatie

Goed bedrijf prettige communicatie

2025 hier een auto gekocht en nu langs geweest voor een service beurt. Afspraak zonder problemen ook de communicatie mbt de service beurt valt niets op aan te merken. De factuur > die valt reuze mee heb wel anders meegemaakt. Ik had wel een klacht mbt de achter remmen deze maakte lawaai ze zijn tijdens de service beurt schoongemaakt en het lawaai was weg sinds gisteren is het lawaai weer terug kijk het nog even aan anders ga ik nog een keer terug. Gezien de goede service zal dit wel opgelost worden.

Keurig geholpen door Jason

Wij zijn zeer netjes geholpen

Zeer servicegericht en betrouwbaar

Onze nieuwe auto ingeruild en een nieuwe gekocht. Zeer professioneel geholpen. Jason maakt een zeer betrouwbare indruk. Met alle plezier zaken gedaan!

Zeer klantgericht en vriendelijke ontvangst!

Wij zijn door verkoper Gijs goed geïnformeerd over de aankoop van onze auto!

Prima zaken kunnen doen.

Ik ga er vanuit dat de geleverde service bij aanschaf van de auto ook blijft bij eventuele garantie vraagstukken.

Netjes en vriendelijk behandeld

Goede service en kwaliteit

Makkelijk om een afspraak te maken en in noodgevallen erg snelle actie

Ruime keuze occasions in nette staat.

Goed advies bij aankoop auto. Ook service is heel goed.

Goed ervaring bij mijn eerste bezoek aan dit bedrijf

Vriendelijk ontvangen..Het werkzaamheden aan mijn wagen was goed en snel gedaan

De beste dealer die ik ken

Ontzettend vriendelijke mensen, absoluut niet opdringerig en absolute topservice!

Een professionele en klantgerichte benadering

Een professionele, vriendelijke en klantgerichte benadering

Topservice ook na aankoop.

In augustus een heerlijke Volvo V60 hybrid gekocht bij ‘t centrum. In de winter bleek er een probleem met de elektrische voorverwarming te zijn. Een belletje, direct een afspraak en in no time netjes binnen de garantie verholpen.

Uitstekende service

Heldere terugkoppeling omtrent de werkzaamheden. Zowel vooraf als achteraf. Geen verrassingen en netjes uitgevoerde werkzaamheden.

heel prettig en duidelijke info over de voor en nadelen van de auto

het is een prima bedrijf om mee te overleggen en aankoop te doen

Altijd correct

Ik wordt altijd netjes geholpen. Zowel door de receptie als door de werkplaats.

Zeer goede service, vakkundig onderhoud. Gewoon top !

Klant vriendelijk en gericht, bereid om mee te denken met klant

Zeer tevreden, zijn niet opdringerig maar denken mee. Vriendelijk personeel, zowel bij receptie en showroom als in de werkplaats. Top

Prettig en goed geholpen

Vriendelijk en deskundig personeel

Een prima bedrijf

Het is de eerste keer dat we daar een auto gekocht hebben. Met de auto zijn we tevreden. We hopen natuurlijk dat dat zo blijft. De verkopers waren aardig en behulpzaam.

Uitmuntend

Mijn eerste keuze is de afgelopen jaren bewust en uitsluitend gericht op Autobedrijf ’t Centrum in Eethen. Ik koop daar met volle overtuiging mijn auto’s, omdat ik al vele jaren klant ben en telkens weer uitmuntende ervaringen heb opgedaan. Wat dit autobedrijf voor mij onderscheidt, is de manier waarop eventuele problemen in welke vorm dan ook snel, zonder discussie en oplossingsgericht worden aangepakt. De communicatie is daarbij altijd open, eerlijk en transparant: geen loze beloften, maar een duidelijke niet ***len maar doen-mentaliteit. Dat geeft vertrouwen. De verzorging en kwaliteit van het werk in de werkplaats zijn van een zeer hoog niveau. Hoofdmonteur Mark van de Werken en zijn collega’s leveren netjes, vakkundig en professioneel werk, waarbij duidelijk te zien is dat kwaliteit en precisie vooropstaan. Daarnaast verdient ook verkoper Remy van Iersel een groot compliment. Je wordt altijd vriendelijk en spontaan ontvangen, hij is deskundig, denkt mee en vertelt een eerlijk en realistisch verhaal. Geen verkooppraatjes, maar oprechte advisering. Ik ben dan ook oprecht trots en blij om klant te zijn bij Autobedrijf ’t Centrum in Eethen. Een bedrijf waar vakmanschap, service en betrouwbaarheid samenkomen, een absolute aanrader.

Erg goed geholpen door Jason. Allemaal heel klantvriendelijk

Top Service

Cornelis Branderhorststraat 21

4266EK Eethen

Over Autobedrijf 't Centrum B.V.

Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.