Fijn bedrijf

Snel en correct

Zeer goede service

Ik hoope dat succesvolle aankoop wordt

Uitstekend, behulpzaam en correct

Aankoop auto op een prima manier geregeld.

Top service

Goede en duidelijke afspraken, snelle service. De prijzen zijn ook scherp op hun auto’s en een goede inruilprijs op mijn oude auto. Top bedrijf.

Nieuwe klanten krijgen meer korting dan bestaande (trouwe) klanten

Goed en vriendelijk geholpen door Gijs

Zoals altijd naar alle tevredenheid

Aangenaam verrast

Gebeld naar garage t centrum ivm een opel adam rocks. Omdat ik uit Friesland kom heb ik de verkoper goed uitgevraagd over de staat en het onderhoud van de auto. Zaterdag ochtend om 9.00 stonden we in eethen. De opel stond net in de wasstraat. We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Na de koffie proefrit gemaakt. Naar mijn idee stond de auto er spik en span bij. De koop was snel gesloten. Helaas kon er niets meer van de prijs af. Aan de andere kant, de auto was ook scherp geprijst. Dus met een grote grijns achter het stuur op naar het hoge noorden.

Wij hebben een super ervaring, ga zo door.

Keurig geholpen

Mooie wagen gekocht, nette prijs, goede inruil en snel geleverd. Verder zeer klantvriendelijk!

Prima auto gekocht, goede service

Voor ons vanuit Limburg een flink stuk rijden, maar gezien het mooie uitgebreide aanbod, de reële prijs en het mooi inruilbod, de moeite waard. Bij ophalen van de nieuwe auto (Cupra), bleken wat plekjes op de auto niet of niet mooi weggewerkt. Hier werd heel coulant op gereageerd en dit is daarna zeer vakkundig alsnog in orde gemaakt. Communicatie is goed, afspraken worden nagekomen. Zo hoort het!

Zeer goed en betrouwbaar garagebedrijf

Van proefrit tot aflevering een zeer prettige ervaring. Recent onderhoud laten plegen inclusief een Apk , alles verloopt zeer soepel. Groeten van een erg blije en tevreden Cupra Formentor rijder.

zeer goed geholpen.

Fijn bedrijf waar ze nog tijd voor een klant hebben niets is te veel en staan gelijk voor je klaar, Gijs bedankt voor je inzet super geregeld, Groeten Henri

Fijne zaak , goede service

Rij al sinds vele jaren in een Vw touran diesel, was aan het zoeken naar een wat jongere, we rijden als pensionadas van rond de 80 jaar nog best veel kilometers. Gezocht en gezocht want je wilt niet te duur uit zijn. Kwamen na veel gezoek en contact via de Bovag in Eethen uit garage centrum. Ze hadden een mooie touran staan. De verkoper Jason had ons snel overtuigd en over de prijs waren we het snel eens. Kortom goede kwaliteit auto goede prijs en service . Toen we de auto ophaalde waren de enkele op en aanmerkingen verholpen en reden wij dus blij richting huis. Centrum, Jason en werkplaats bedankt.

goede service

Heel vriendelijk geholpen en alles was perfect geregeld. Zeker een aanrader!

Was elke garage maar zo.

Nadat mijn VW merkdealer in Dordrecht de werking van de achteruitrijcamera had verprutst en wilde vervangen voor meer dan 1000 euro, ben ik teruggegaan naar ‘t Centrum voor hun diagnose. Vijf minuten later stond ik alweer buiten en was het probleem opgelost voor slechts 3 tientjes! Opnieuw coderen bleek voldoende.

Deskundig, gastvrij en bovenal afspraken worden nagekomen

Telefonische en fysieke contacten verliepen prima. Afspraken werden stipt nagekomen. Administratief was alles prima in orde. Ontvangst steeds gastvrij. Het bedrijf heeft een goede en moderne uitstraling. Ik kan autobedrijf 't Centrum in Eethen aanbevelen.

Aardige mensen.

Mooi bedrijf en goed geholpen.

Gastvrij en volgens afspraak

Tijdens de APK keuring heb ik gewacht. Werd gastvrij ontvangen met een kop koffie De auto was klaar in een volgend afgesproken tijd

Top.

Vriendelijk personeel, alles was duidelijk. Ruim keuze.

Zeer fijne garage en zeer goede service leuke mensen en goede collegiale collega's

Leveren zeer goede service en kwaliteit zowel in de verkoop, als in de aftersales kom er graag voor terug ook de prijs valt erg mee in deze dure tijd. Bedankt mannen en vrouwen

Aardige benadering, goede service.

Prima Service

Cupra Leon gekocht. Bij afleveren gaven ze aan dat er een thuis lader en een gewone laadkabel bij zou zitten. Bij thuiskomst bleek er alleen de thuislader bij te zitten. Jason is dezelfde week nog 80km komen rijden om de laadkabel te bezorgen Super service en enorm gewaardeerd

Prima service!

Fijn geholpen, snelle levering en aardige en bekwame verkopers. Er zaten nog een paar kleine deukjes in maar die worden binnenkort ook netjes opgepakt, dank je wel!

Top zaak!

Vriendelijk ontvangen aan de balie. En daarna uitstekend geholpen door Gijs! Hij gaf bij de verkoop aan de auto perfect af te leveren, daar kon ik op vertrouwen. En dat vertrouwen is volledig waargemaakt! Ik ben heel blij met mijn zo goed als nieuwe auto en met de uitstekende service!

Cornelis Branderhorststraat 21

4266EK Eethen

Over Autobedrijf 't Centrum B.V.

Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf. Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.