Laden reviews...
175 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen consequent vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De beoordelingen benadrukken vakkundige afhandeling van aankopen en onderhoud, met aandacht voor eerlijkheid en nazorg. Veel reviews waarderen transparante prijsafspraken en open gesprekken. Al met al laten de ervaringen zien dat men vertrouwen heeft in het bedrijf en tevreden is met zowel verkoop als service.
Goed contact, meedenken, oplossen en klantvriendelijk!
31 July 2026
Annemarie
GENDEREN
Afgelopen week een nieuwe auto gekocht bij 't Centrum. Goed advies, duidelijke prijsstelling en een goede inruilprijs op onze oude auto. Tevreden met onze nieuwe auto. Zeker aan te raden.
27 July 2026
Jesse
Sprang-Capell
Voelt meteen vertrouwd en dat bij een autobedrijf dat wil iets zeggen. Konden op ons gemak de proefrit aanvangen. Na overleg en wat over en weer gepraat uiteindelijk tot een deal gekomen. Auto stond op moment van afhalen met een mooie rode strik gereed en ontvingen wij ook nog een mooi bosje bloemen. Hele vriendelijke verkoper GGG (Goed Gedaan Gijs)
27 July 2026
Dick
Vlaardingen
Wij hebben goede ervaring en ze hebben goede service.
26 July 2026
A.
Valkenswaard
Auto online aangekocht. Communicatie liep zeer soepel. Na keuring door autocoach alle kleine issues keurig opgelost. No-nonsense.
26 July 2026
Frank
Den Haag
Vriendelijk en vakkundig. Meedenken voor oplossingen en maken duidelijke afspraken.
25 July 2026
Francisca Vos
Hank
Deze mensen zijn klant- en servicegericht erg prettig om zaken mee te doen.
21 July 2026
Gerard
Sprang Capelle
Super goed geholpen en prima advies
20 July 2026
Arie
Sprang
Vanaf het eerste contact met de verkopers voelde het als een warm welkom en vertrouwd. Goede uitleg en advies gekregen. Kortom ik raad autobedrijf ‘t Centrum iedereen aan. Sterker nog dit gun je iedereen! Fijne mensen en een super auto
18 July 2026
Richard Tabbers
Meeuwen
Passat GTE met 53 k op de teller gekocht voor scherpe prijs. Fijne service an aflevering. Alleen de verkeerde laadkabel meegekregen, maar dat is vast op te lossen!
16 July 2026
Roderick
Utrecht
afspraken die gemaakt zijn, zijn nagekomen.
16 July 2026
Marcel
Tilburg
Personeel helpt hier erg kundig en vriendelijk, je merkt dat ze verstand van auto’s hebben. Daarnaast klopt de advertentie met hoe de auto werkelijk is. Fijne ervaring!
11 July 2026
Accuraat, deskundig en betrouwbaar,
4 July 2026
Dirk
Leusden
Prima garage die afspraken netjes naleeft
29 June 2026
Cor
Almkerk
vlotte en duidelijke afwerking
27 June 2026
Bert
Kaatsheuvel
Jason heeft mij erg goed geholpen. Staat klaar voor vragen en heeft een professionele uitstraling/houding. Mooi bedrijf!
23 June 2026
Wilbert
Eindhoven
Snel en correct
17 June 2026
Tineke De jong
Wijk en Aalburg
Ik hoope dat succesvolle aankoop wordt
Marcin Wisniewski
Rotterdam
Aankoop auto op een prima manier geregeld.
Anco
Drongelen
Goede en duidelijke afspraken, snelle service. De prijzen zijn ook scherp op hun auto’s en een goede inruilprijs op mijn oude auto. Top bedrijf.
Schildersbedrijf Brandhoff
Amersfoort
Goed en vriendelijk geholpen door Gijs
6 June 2026
Wim
Geertruidenberg
Zoals altijd naar alle tevredenheid
5 June 2026
Wiljo
Hank
Gebeld naar garage t centrum ivm een opel adam rocks. Omdat ik uit Friesland kom heb ik de verkoper goed uitgevraagd over de staat en het onderhoud van de auto. Zaterdag ochtend om 9.00 stonden we in eethen. De opel stond net in de wasstraat. We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Na de koffie proefrit gemaakt. Naar mijn idee stond de auto er spik en span bij. De koop was snel gesloten. Helaas kon er niets meer van de prijs af. Aan de andere kant, de auto was ook scherp geprijst. Dus met een grote grijns achter het stuur op naar het hoge noorden.
3 June 2026
Leo
Drachten
Autobedrijf 't Centrum is een modern full service universeel autobedrijf.
Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid, ervaar het zelf. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.
Cornelis Branderhorststraat 21
4266EK Eethen