APK volgens afspraak snel en nauwkeurig uitgevoerd.

Correct en volgens afspraak uitgevoerd zonder onnodige suggesties om meer uit te voeren dan gevraagd.

Heel tevreden

Wij zijn nu 2,5 jaar klant bij Wout Bouman en we hebben in die periode alleen maar positieve ervaringen gehad. Super service, vriendelijke en kundige mensen. Een garage waar je niet belazerd wordt.

Gewoon goed advies

Super klantvriendelijk

Denkt mee met de klant

Supergarage

Er zijn best veel goede garages, maar Wout Bouman is een van de beste. Ben hier terechtgekomen nadat een vorige garage een zeer ingewikkeld probleem niet kon oplossen. Verder altijd behulpzaam, meedenkend en zeer schappelijk geprijsd. Hier wordt je klant en ga je nooit meer weg.

Zeer goed en duidelijk

Goede en deskundige vaklui . Vriendelijk

fantastisch medewerkers

Vriendelijk, en kundige monteurs en betrouwbaar. Kan altijd langs rijden en bellen voor advies.

Wat een service gericht én super betrouwbaar bedrijf, chapeau!!

Onze auto daar gekocht, na twee weken een klein motorisch probleem terwijl we met vakantie waren, gebeld met de firma, en onze auto werd opgehaald op ons vakantie adres!!! Door een zeer vriendelijke Gerrit, vlgde dag was de auto gerepareerd en weer helemaal in orde, zulke service is ongekend!!

Wat een service gericht én super betrouwbaar bedrijf, chapeau!!

vriendelijk en behulpzaam

Mijn laatste ervaring vond ik niet zo heel positief maar verder erg tevreden over deze garage. Ik had de auto gebracht met erge lekkage, Nadat ik hem had opgehaald bleek de lekkage nog precies hetzelfde dus er is niet gecontroleerd of het verholpen was. Dus weer 2.5 uur heen en 3.5 uur!!!! terug voor hetzelfde probleem. Dit maal is er wel getest of het verholpen was. Tijdens het opsporen van de lekkage is er erg veel water in mn auto gekomen en zo heb ik hem ook weer mee gekregen, Ik heb een water stofzuiger geleend van iemand en er 2 liter water uit gehaald ! Die jongen zei nog nou dat was een flinke lekkage zeg! dus er is echt niet naar gekeken de 1e keer. Erg jammer want ik had het duidelijk gezegd dat het naar binnen stroomde. Verder is het nu wel goed afgehandeld.

Prima.

Prima geholpen.

klantvriendelijk

goede prijs kwaliteit verhouding

je word snel en netjes geholpen

als ik langs ga met een vraag dan word je gelijk geholpen of zo snel als het bij hun mogelijk is

Fijn bedrijf

Fijne garage met vriendelijk en bekwaam personeel. Denkt met je mee en heeft verstand van zaken. Aanrader!

Snelle afspraak, goede afhandeling

Altijd vriendelijk!

Snelle goede service, en eerlijk!

Alles prima geregeld

Misschien goed om vooraf ook de verwachte eindtijd aan te geven

Top, voor een goede prijs volledig voldaan aan mijn wensen

Altijd goed

Prima geholpen

Prima bedrijf

Goede ervaringen Prima persoonlijke service Aanrader

Goede service, verstand van zaken en betrouwbaar

Reparaties worden vakkundig en snel uitgevoerd. Goede communicatie vooraf en indien nodig tijdens de reparatie. Zeer kundig opgeleid personeel zowel om mechanisch als ook elektronisch kennisgebied.

Online afspraak ging niet zo goed. Dus maar langs gegaan. Dat ging uitstekend

Vertrouwde garage

Vakmensen in de garage Altijd behulpzaam Vriendelijke en correcte man achter de balie Rustige verkoper

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg