Betrouwbaar en deskundig

Zie hierboven

Al mijn EOS-problemen opgelost !

Op 10 juni 2020 heen en terug gereden van Emmen (Dr) naar Wijk en Aalburg. Waarom ? Daar bij Wout Bouman had ik een afspraak met Frank den Dekker. Met enorme toewijding (en zo nu en dan bijgestaan door Iwan Kennis) werkte mijn naamgenoot aan mijn EOS. Vriendelijk en beleefd in de gesprekken maakte hij met volle inzet en professionaliteit (en zonder pauze te nemen) mijn EOS weer 100%. In één woord "topklasse". Een dikke tien ! Graag tot ziens, Frank Ouweneel te Emmen.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Met onze Astra met opstartproblemen, na 4 andere garages te hebben geraadpleegd, naar Wout Bouman gegaan. Het probleem leek verholpen, maar helaas, dat bleek toch niet zo te zijn. We zijn toch nog wel heel blij met ons special-need Astra-te, die na een paar lastige opstart minuutjes, verder fantastisch rijdt. We houden hem nog even, maar hebben toch besloten naar een andere uit te kijken.

goede service

goed geholpen

Goed netjes geholpen.

Auto laten keuren savonds gebracht volgende dag weer opgehaald.

prima service

prima service!

Deskundig en vriendelijk

Goede service!

Auto ingeruild. Goed contact. Aardig personeel!

Gewaardeerde collega

Niet alleen een gewaardeerde collega maar zeker op technische vlak een super niveau, goed overleg en niet bang om kennis te delen! Top.

Gewoon een fijn, gemoedelijk en eerlijk bedrijf

Voor ons een onbekend bedrijf. Na wat navraag in ons netwerk bleek het een goed betrouwbaar familiebedrijf te zijn. De ontvangst was prima en we werden prettig geholpen. Na een proefrit en een inruilvoorstel zijn er wat afspraken gemaakt. bij aflevering was alles tip top in orde en we zijn erg content met onze MB C180.

Zeer professional. Veel beter dan Audi dealer.

Probleem van mij Audi A6 goed opgelost.

heel goed

Klantvriendelijk , goede service en onderhoud . Vertrouwd adres .

vlotte sevice

zeer goede en vlotte service werd nog een bak koffie/ thee aan geboden tijdens het wachten

snelle en goede diagnose en fijne service

storing aan land-rover diverse bedrijven naar gekeken en niet op gelost bij autobedrijf bouwman naar 2 dagen storing gevonden en opgelost

goede ervaringen met dit bedrif

Mooie auto's met scherpe prijzen zonder "verkooppraatjes"

Onlangs hier een mooie auto met weinig km gekocht. De vraagprijs was scherp en de inruilprijs was bovengemiddeld. Geen verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk en vriendelijk. Reageert snel op vragen (mail). Aanrader!

Zeer klantgericht autobedrijf!

Autobedrijf Wout Bouman biedt diverse hoogwaardige auto's, veelal geïmporteerd uit Duitlsand, met weinig kms en scherpe prijs!

Betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk bedrijf.

Komen afspraken na, informeren en communiceren goed en leveren vakwerk.

Behulpzaam

Van begin af aan problemen met onze eos. Helemaal met het dak. Al zo vaak terug geweest naar de dealer. Elke keer vanalles vernieuwd. En nog niet werken. Uiteindelijk naar wijk en aalburg gereden uur heen uur terug en in 5 min gemaakt. Dat maakte het rijden waard. Top bedrijf denkt mee. En niet moeilijk. Super bedankt nog maals.

Gewoon helemaal volgens afspraak vakkundig opgelost.

Gewoon prima geholpen dus.

vriendelijk, enthousiast personeel

Super goed, vriendelijk en correct te woord gestaan en geholpen. Duidelijke uitleg over de gang van zaken mbt overschrijving, verzekering ed Geduldig, vriendelijk, meelevend enthousiast personeel☺ Hele leuke opzet met het ophalen van de gekochte auto. Inachtneming van de regels van het RIVM mbt het corona zijn perfect. Kortom Autobedrijf W. Bouman is een echte aanrader.

Vriendelijk, normale prijzen en goede service

Zelfs in corona-tijd voel je je hier welkom. Iedereen begroet je netjes, en de service is goed

Gewoon goed

Snel antwoord op mijn mail, goede prijs, komt afspraken na en klantvriendelijk.

Denkt met de klant mee en probleem opgelost

Mijn ervaring met Wout Bouman is prima. Mijn Opel Corsa 1.3 CDTI liep met koude motor slecht. Auto gebracht en er bleek een software update voor mijn motor aanwezig te zijn. Ook is er een compressietest gedaan en een diagnose. Omdat ik al wat kosten aan mijn auto had gehad hebben ze het advies gegeven om er zo eerst eens mee te rijden, mocht bij koud weer het probleem nog niet opgelost zijn, konden ze weer verder kijken. Dit ook om de kosten in de hand te houden. Ze denken met de klant mee en dat is prettig. Na een dag kon ik mijn auto al ophalen. Prima snelle service.

Prima garage bedrijf

Attente medewerkers, super geholpen, gratis leenauto.

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg