Fijne en betrouwbare garage!

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Een familiebedrijf met vriendelijke mensen

Het personell is erg vriendelijk, behulpzaam en kundig.

Afhandeling goed, GLS levering matig

Goed verpakt en volgende werkdag vanuit de webshop verzonden. Geleverd via GLS en die leveren blijkbaar niet op zaterdag en toen had ik t onderdeel wel nodig!

Ervaring en service in topvorm

Mijn new beetle had een storing in 1 van de sensoren die de cabriokap deed haperen. Uitlezen analyseren vervangen en klaar. Zo kan ik weer heerlijk genieten van het rijden met open kap. Laat de zomer maar komen.

Hele fijne, gemoedelijke en snelle handeling bij het aanschaffen van mijn eerste auto

Wout Bouman heeft mij erg goed geholpen met het maken van de beste keuze voor mijn eerste auto. Zij hebben meteen gehandeld toen de auto waar ik voor kwam net verkocht was.. Ze hebben mijn gegevens opgeslagen en ik werd dezelfde dag nog gebeld dat ze een optie hadden. Ik ben heel erg blij met de service en hulp die ik heb gekregen bij de aanschaf van mijn eerste auto!

Zijn met een ernstige klacht aan de Mercedes sprintshift bij jullie terecht gekomen. We stonden met onze Camper in Overdinkel in Twente. Zijn met horten en stoten in Wijk en Aalburg aanbeland Yvan Kessel heeft zijn kunsten vertoond en de klacht op vakkundige wijze verholpen. We zijn zeer tevreden over jullie bedrijf en de medewerkers. De rekening was zeer acceptabel en de service geweldig. U hebt er een tevreden klant bij. Hartelijk dank voor de service.

Betrouwbaar en deskundig

Zie hierboven

Al mijn EOS-problemen opgelost !

Op 10 juni 2020 heen en terug gereden van Emmen (Dr) naar Wijk en Aalburg. Waarom ? Daar bij Wout Bouman had ik een afspraak met Frank den Dekker. Met enorme toewijding (en zo nu en dan bijgestaan door Iwan Kennis) werkte mijn naamgenoot aan mijn EOS. Vriendelijk en beleefd in de gesprekken maakte hij met volle inzet en professionaliteit (en zonder pauze te nemen) mijn EOS weer 100%. In één woord "topklasse". Een dikke tien ! Graag tot ziens, Frank Ouweneel te Emmen.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Met onze Astra met opstartproblemen, na 4 andere garages te hebben geraadpleegd, naar Wout Bouman gegaan. Het probleem leek verholpen, maar helaas, dat bleek toch niet zo te zijn. We zijn toch nog wel heel blij met ons special-need Astra-te, die na een paar lastige opstart minuutjes, verder fantastisch rijdt. We houden hem nog even, maar hebben toch besloten naar een andere uit te kijken.

goede service

goed geholpen

Goed netjes geholpen.

Auto laten keuren savonds gebracht volgende dag weer opgehaald.

prima service

prima service!

Deskundig en vriendelijk

Goede service!

Auto ingeruild. Goed contact. Aardig personeel!

Gewaardeerde collega

Niet alleen een gewaardeerde collega maar zeker op technische vlak een super niveau, goed overleg en niet bang om kennis te delen! Top.

Gewoon een fijn, gemoedelijk en eerlijk bedrijf

Voor ons een onbekend bedrijf. Na wat navraag in ons netwerk bleek het een goed betrouwbaar familiebedrijf te zijn. De ontvangst was prima en we werden prettig geholpen. Na een proefrit en een inruilvoorstel zijn er wat afspraken gemaakt. bij aflevering was alles tip top in orde en we zijn erg content met onze MB C180.

Zeer professional. Veel beter dan Audi dealer.

Probleem van mij Audi A6 goed opgelost.

heel goed

Klantvriendelijk , goede service en onderhoud . Vertrouwd adres .

vlotte sevice

zeer goede en vlotte service werd nog een bak koffie/ thee aan geboden tijdens het wachten

snelle en goede diagnose en fijne service

storing aan land-rover diverse bedrijven naar gekeken en niet op gelost bij autobedrijf bouwman naar 2 dagen storing gevonden en opgelost

goede ervaringen met dit bedrif

Mooie auto's met scherpe prijzen zonder "verkooppraatjes"

Onlangs hier een mooie auto met weinig km gekocht. De vraagprijs was scherp en de inruilprijs was bovengemiddeld. Geen verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk en vriendelijk. Reageert snel op vragen (mail). Aanrader!

Zeer klantgericht autobedrijf!

Autobedrijf Wout Bouman biedt diverse hoogwaardige auto's, veelal geïmporteerd uit Duitlsand, met weinig kms en scherpe prijs!

Betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk bedrijf.

Komen afspraken na, informeren en communiceren goed en leveren vakwerk.

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg