zeer betrouwbaar, aanrader

Door mijn garage in Rotterdam doorverwezen voor een diagnose bij Wout Bouman vanwege een aantal door hun niet op te lossen storingsmeldingen. Na wat onvoorziene tegenvallers zeer klantvriendelijk, meedenkend en zeer professioneel opgelost. Topbedrijf, ik zou iedereen deze garage aanraden!

zeer professioneel, vriendelijk, klantgericht en prijsbewust

altijd weer goed advies, kwaliteitsvolle service en meedenken. vriendelijk en flexibel

Vriendelijke mensen, denken met je mee.

Altijd vriendelijk, goede service, denken met je mee, klantvriendelijkheid ten top

met een woord.. gewoon mooi.

alles geregeld heel snel en rationeel.

Top!

Zeer vriendelijk ontvangen. Zeer kundig en gekwalificeerde monteurs met flexibele en klantvriendelijke instelling. In de (nabije) toekomst kom ik zeker nog eens terug!

Keurige behandeling

Er wordt goed naar problemen gekeken en voor een oplossing gezocht.

Super service

Auto lekte koelvloeistof en de auto is netjes opgehaald en keurig gerepareerd. Ook bleek er een defect te zijn met de uitlaat netjes gerepareerd. Ik zou mijn volgende auto weer hier kopen ook al is het 2 uur rijden.

Goede service, vakmanschap, vriendelijk, mooi bedrijf

We werden meteen geholpen door een vriendelijke verkoper. Konden meteen een proefrit maken, terwijl hij onze inruilauto inspecteerde. Kwam vakkundig over. Koffie en thee stonden klaar.

Klant voelt zich hier echt koning

Top bedrijf, goede service, goede en vriendelijke monteurs met een schat aan vakmanschap.

Vakmanschap

Heldere diagnose waardoor de juiste vaststelling gedaan.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Wij vonden de auto die we zochten. Deal snel gesloten. Goede service, gekozen voor de meerprijs: Garantie en grote beurt, hebben ze ook de distrubutieketting nog even vervangen. Incl. 1 jaar pechhulp. Wat wil je nog meer?

Fijne service, hele aardige mensen

Super netjes en vriendelijk geholpen. We konden de auto met nog 10 maanden apk meteen meenemen

Vriendelijk persooneel. Prijs kwaliteit verhouding

Cruise control laten inbouwen in de fiesta en een dag later terug gekomen om een test rit te maken in 1 van de mooie auto's.

Fantastisch

Goed bedrijf met kennis van zaken. Prima geholpen.

Super bekwame en vakkundige garage

Zeer betrouwbare garage met eerlijke mensen

Gewoon doen wat is afgesproken.

Mijn ervaring is uitstekend .

Uitmuntend

We werden uitermate vriendelijk geholpen door een vrouwelijke verkoopster, die puur en oprecht advies aan ons gaf. Het voelde meteen vertrouwd. Het viel mij ook op dat alle occassions er zo goed als nieuw uitzien. Verder bieden ze een goede service. Wij merkten nl bij het ophalen van onze nieuwe auto op dat de hoedeplank in het midden was gescheurd. Geen probleem zei de medewerker, we gaan een nieuwe hoedeplank bestellen was het antwoord. Als dat geen service is!!!!

Snel, vakkundig geholpen

Binnen 30 min cruisecrontol ingebouwd in Ford Fiesta. Duidelijke omschrijving, snel en vakkundig geholpen.

Afspraak snel gemaakt accuraat goede service.

Snel geregeld!

Heel goed

Heel goed

Fijne Garage

Wederom goed geholpen. Vaste klant erbij!

prima onderzoek en advies

gelukkig beschikken ze over veel kennis en diagnose apparatuur zodat echt duidelijk werd waar de storing zat en welke effecten dat kan hebben.

Fijne en betrouwbare garage!

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg