GEWELDIG!!!!!!!

Onze eerste kennismaking was al zeer vriendelijk en zeer soepel. De koffie stond al klaar voordat we goed en wel binnen waren. We hadden aangegeven voor welke occassion wij interesse hadden en toen wij nog aan de koffie zaten, had de heer Wout Bouma de auto al voorgereden om een proefrit te kunnen maken. Na de proefrit nog een gezellig gesprek gehad met Ruud Bouma en nadat we de indrukken tot ons hadden laten bezinken, hebben we de koop gesloten. Door onvoorziene omstandigheden trad er enige vertraging op m.b.t. het kentekenbewijs. Echter, toen de vertraging was opgelost, is dit wachten ruimschoots en boven alle verwachtingen gecompenseerd. We hebben ook meteen aangegeven dat wij de auto bij firma Bouman in onderhoud willen hebben, ondanks dat wij bijna 100 km daarvandaan wonen. Het is het waard. Wanneer de auto van onze dochter aan vervanging toe is, gaan wij zeker eerst bij firma Bouman kijken naar het aanbod. Een geweldig auto(familie)bedrijf.

Voldoet aan de wensen en verwachtingen

Afspraak maken was eenvoudig en de werkzaamheden zijn vakkundig afgerond.

Vlotte, vriendelijke en gezellige eigenaar.

Openhartig en toch zeer professioneel. Staalt kwaliteit en degelijkheid uit. Snel en efficiënt contact.

Ben er goed geholpen

Vakkundige garage

zonder poespas gewoon goed en correct

zonder poespas gewoon goed en correct.

Al jaren een prima ervaring Goede services Vriendelijk en meedenkend

Een uitstekend, klantvriendelijk bedrijf

- Een goed, persoonlijk contact. - Altijd goede adviezen. - Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Goed ontvangst

Cruise control was zeer snel ingebouwd, als het blijft werken zoals nu ben ik zeer tevreden!

Hele goede service en zeer vriendelijk personeel

De raam van mijn Lancia ging niet meer dicht en de raamgeleider bleek stuk. Ben snel geholpen en nu werkt alles weer.

Goede en snelle service voor een nette prijs

Goede garage,Goede service

Goede service,we worden altijd goed geholpen echt een top garage

Geweldige garage

Vriendelijk en goede service

Snel en deskundig

Afspraken worden na gekomen, indien zich onverwachte reparaties voordoen worden de kosten eerst gemeld.

Goede service, vakkundig en klantvriendelijk

Zeer prettige en betrouwbare garage.

kundig

fijn bedrijf, meerdere keren geweest. met alle ellende die we niet zelf kunnen oplossen gaan we hierheen.

Snelle service en besluit zo genomen.

Door de vertrouwde deskundigheid snel opweg geholpen. Erg fijn zaken te doen met dit bedrijf. Wie weet voor herhaling vatbaar!

Betrouwbaar bedrijf!

Eerlijk advies en prima service.

byzonder plezierig

Altijd aandacht, direct bij binnenkomst welkom. Wordt prettig te woord gestaan, je bent beslist geen nummer!!

Auto weer vakkundig gerepareerd!

Waterpomp defect, mijn VW Tiguan werd snel gerepareerd. Kreeg een leenwagen mee zonder extra kosten. Topteam

Zeer professioneel en aangenaam in de omgang !

Zoals ik zei: Zeer professioneel en aangenaam in de omgang !

Vertrouwd bedrijf, vriendelijk te woord gestaan

Goede en duidelijk uitleg over de auto welke wij op het oog hadden. Een proefrit maken en daarbij duidelijke uitleg. Ook de onderhandelingen verliepen vlot. Wij zijn dik tevreden!

Een super goed en eerlijk bedrijf.

Wordt altijd snel en correct geholpen.

Topservice

Topservice, erg klantvriendelijk

Super klantvriendelijk

Super vriendelijk personeel en klant service staat hoog aangeschreven!

Vakkundige reparatie, snelle service

Onze servicebussen worden altijd snel en vakkundig gerepareerd bij onderhoud en/of garantie, we zijn zeer tevreden !

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg