Super service, snel, deskundig, gewoon top!

Vandaag voor het eerst bij autobedrijf Bouman geweest op aanraden van een kennis. Blij dat ik zijn advies gevolgd heb! Kon er heel snel terecht en ben super geholpen. Snel, deskundig, vriendelijk, kortom top!

Goede, vriendelijke en ervaren monteurs

Het dak van mijn VW Eos is perfect gemaakt. Alle klachten zijn verholpen heel blij mee

Goede communicatie Prima werk geleverd

Vakkundig advies en snelle service

Oorzaak van een storing aan het open dak van mijn VW EOS snel gevonden, en omdat garage Wout Bouman de onderdelen op voorraad had direct gerepareerd! Uitstekende service gehad, terwijl ik nog geen klant was.

vertrouwd bedrijf

vertrouwd bedrijf en dicht in de buurt. Één telefoontje en er is een afspraak gemaakt op de gewenste tijd van klant. Fijn en aardig personeel.

Vriendelijk personeel en snelle service

Geweldig geholpen door Ruud Bouman, Helemaal Top

Bij toeval bij deze garage terecht gekomen, heel vriendelijke mensen, we kunnen niets anders zeggen dan alleen maar lof

Zeer klantvriendelijk!!

alles was prima

goede contacten gehad als er vragen waren

Snel en vakkundig geholpen voor een nette prijs!

Ik had nieuwe banden nodig en alles was spoedig voor elkaar.

Vertrouwde garage

Helemaal volgens afspraak

Prima geregeld

Prettig, vakkundig geholpen.

De monteurs waren niet alleen vriendelijk maar ook deskundig in hun toelichtingen over wat er moest gebeuren. Heb er ‘n goed gevoel aan over gehouden

Prima ervaring

Snel en goed geholpen

Fantastisch

Inmiddels ben ik al ruim anderhalf jaar op zoek naar een oplossing voor een communicatieprobleem in mijn auto. Dealer en andere garages hadden het inmiddels opgegeven. Als laatste redmiddel bij Iwan van Wout Bouman uitgekomen. Ongelofelijk knap hoe hij het probleem heeft weten terug te brengen tot een deel van de CANBUS met een “niet altijd even goede connectie in de kabel”. De gemaakte filmpjes met uitleg wat hij heeft gedaan en gevonden is een enorme meerwaarde voor mij als klant. Overigens is het wel fijn dat ook de kabel weer is gerepareerd. Heb je een (lastige) electronische storing? Breng je auto hier!

uitmuntend

Staan direct voor u klaar en proberen het ook gelijk op te lossen .

Keurig en goede service

Altijd bereikbaar, en ook onverwacht een helpende monteur. Kortom een super bedrijf!

Geweldige service en zeer klantvriendelijk

Fijn familiebedrijf, service hoog in het vaandel

Zoals altijd keurig netjes geholpen. Vriendelijke, behulpzame mensen. Wij komen hier al jaren naar volle tevredenheid

Super service

Op afstand correcte service

Nette garage en verkoper

Super service!!!

Onderhoudsmiddel besteld voor mijn cabrio. Maar eerder ook onderhoud aan t dak van mijn EOS. Alleen maar lof! Vriendelijk en vakkundige service!

Deskundig, betrouwbaar en vriendelijk

Uitstekende service en betrouwbaar Kom er al jaren

Ik word bij Bouman altijd snel en goed geholpen.

Prima service.

Goede kwaliteit, vakkundig

Sinds 2014 rijdt ik in een auto van garage W. Bouman. Buiten dat de vakmanschap en integriteit hoog in het vaandel staan is de service van dien aard dat ik deze bosch dealer graag aanbeveel.

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg