Snel en vakkundig geholpen.

Mijn Ford fiësta uit 2011 had geen cruise control bediening op het stuur dus had ik een ander lederen stuur gekocht met cruise control bediening. Vervolgens hebben ze het bij Bouman vakkundig geïnstalleerd en de cruise control ingeleerd en ook geactiveerd. Nu was het bij mijn auto vanaf de fabriek al voorbereid dus dat scheelde in tijd en kosten. Maar ook als dit niet zo is dan kunnen ze dat bij Bouman ook oplossen. Ik ben in iedergeval blij dat ik dit heb laten doen!

Uitmuntend!

Ik ben er al 28 jaar klant en heb evenzovele jaren positieve ervaringen met Wout Bouman gehad. Kortom: een uitmuntend bedrijf, dat ik iedereen van harte kan aanbevelen!

vriendelijk

netjes geholpen

werd weer keurig geholpen

Werd weer keurig geholpen

Good quality import car

Bought a secondhand Audi imported from Germany. Ruud was very nice and clear, described the car thoroughly with documentation and checked with us all the info on services and previous owner. Very good and honest feeling and the car is perfect!

• Would you recommend us? Yes

Zeer vriendelijk, kundig bedrijf! ten zeerste aanbevolen

Mooi bedrijf met vriendelijk personeel. Uitstekende storingsdiagnose. Bij schade is er geen betere dan Pedro! Goede communicatie, prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Super snel en goed geholpen om een vervelende storing te verhelpen aan een Corsa!

Heel goed en meedenkend!!

Prima, snel, vriendelijk en vakkundig geholpen

Voor onderhoud aan de Volkswagen EOS is er eigenlijk maar 1 adres: Wout Bouman aan de Maasdijk 119 in Wijk en Aalburg.

uitstekend

flexibel, extra hulp, professioneel

Daar werken mensen die het kunnen maken wat mij niet lukt !

Zeer vakkundige mensen in de werkplaats en receptie en klant vriendelijk.

Super!

Mijn ervaring met dit bedrijf is super! Eerlijke en heel klantvriendelijke behandeling. Super eerlijke prijzen en vakmanschap ten top. Wist in no time waar het probleem lag en verhielp het naar nieuw. Ik raad dit bedrijf aan. Geen wonder dat ze van ver over de grens naar dit bedrijf komen. Hartelijk dank voor uw professionele diagnostiek, hulp en oplossing!

Helemaal geweldig

We hadden en reparatie betreffende lekstroom. En hoewel het probleem niet eenvoudig was op te sporen is het door een geweldige portie doorzettingsvermogen toch gelukt op het op te lossen. Tevens werden geregeld op de hoogte gehouden over de kosten, zodat we niet voor verassingen kwamen te staan.

Echt in 1 Woord TOP

Via de mail een paar maal contact gehad met Iwan over mijn Vw Eos waarvan de kofferbak en het dak dus niet meer open wilde gaan. Door zeer goede uitleg erachter gekomen wat het evt kon wezen en zodoende alles opgelost . Aangezien ik zelf uit Drenthe kom was het niet zo maar even langsrijden vandaar ik het via de mail heb geprobeerd en uiteraard zeer vriendelijk werd geholpen . Iwan en andere medewerkers hartelijk dank . Jullie zijn echt een Top bedrijf met een Top service

Goed en netjes geholpen, super

Ik had meteen een gevoel van vertrouwen.met wat praten had ik al beslist, hier slaag ik.en dat was ook het geval. Bedankt.mvg H.van Leeuwen.

Zeer goed geholpen door Iwan van het diagnose team en vriendelijk ontvangen bij het brengen en ophalen van de auto.

Uitstekende service

Onlangs een goed onderhouden SEAT Leon gekocht, erg tevreden met de service en de auto. Verliep vlot en erg professioneel. Bij ophalen was de auto nog netjes helemaal schoongemaakt! Dank jullie wel!

Altijd vriendelijk en goeie monteurs

Ik hoor altijd positief praten over garage Wout Bouman

Top service

Klant is Koning bij Wout Bouman Super service ben zeer tevreden mooie garagebedrijf en je wordt tot op je wenken bediend ik kom gegarandeerd nog een keer langs!

Ruud Bouman is een topper!

Heel goed geholpen bij de aankoop en verkoop van een prachtige C Klasse.

Super goede en snelle service .aardige mensen .zelden zo’n fijn bedrijf gezien .wij blijven hier zeker komen voor de onderhoud van onze auto.

Hartelijk ontvangen en kundig geholpen.

Correct en kundig geholpen. Er werd alle tijd uitgetrokken om alle vragen te beantwoorden. Aan de hand van de vragen de juiste keuze kunnen maken zonder enige dwang. Dank je wel.

gemoedelijk en vertrouwd

autobedrijf met meevallers in tijd en kosten in tegenstelling tot vele andere.

Goed geregeld!

Probleem werd gelijk opgelost.

Ik belde met de garage met een probleem en er werd gelijk een afspraak gemaakt voor reparatie onder garantie.

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg