Super goede en nette uitstraling!

Je wordt netjes geholpen, en zijn heel vriendelijk. Auto's staan er echt als nieuw bij! Ben dan ook super blij met m'n C250. Zeker aan te raden voor iedereen.

Service, kwaliteit,klasee.

Na zoveelste probleem met cscdak van de eos, bij Bouman binnengestapt. Diagnose en reparatie snel gefixt. Binnen 3 kwartier weer "en route". Mooi efficient bedrijf. Geen chique obstakel in de vorm van een receptie. Jonge snelle gasten die aanpaakken.

Prima garage met een grote deskundigheid om te repareren.

Je wordt altijd netjes en goed geholpen. Ze denken altijd vanaf het begin van de reparatie tot aan het eind van de reparatie met de klant en met de auto mee. Je kunt er op vertrouwen dat je auto in vertrouwde en deskundige handen is .

Snel en correct geholpen

Snel en correct geholpen

Een lastige can-bus storing snel opgespoord en verholpen door Iwan.

Kennis van zaken en systemen, zeer professioneel aangepakt en opgelost !

Definetely recommend

It was nice and clear communication. Everything settled so quickly, it was assuring and pleasant.

het was weer top geregeld

weer prima geholpen en snel

Klantvriendelijk behandeld.

Zeer tevreden met de aankoop

Zeer goed en klantvriendelijk geholpen

Wat een geweldige service verleent deze garage

Perfecte herstelling van mijn wagen.

Mijn wagen is goed hersteld na een mislukte poging bij mijn eigen vw dealer. Dit autobedrijf is echt een aanrader.

Weer top geregeld

Zoals we al gewend waren weer super geholpen. Vriendelijke mensen en goede service en een nette prijs voor de gedane reparaties

Verstand van zaken, laagdrempelig en gastvrij.

Sympathiek familie bedrijf. Als klant word je serieus genomen en alles wordt netjes afgehandeld.

Gastvrij, duidelijk en betrouwbaar

Bedankt voor de fijne service en gemoedelijke sfeer!

altijd goed geholpen en mee gedacht als je je auto niet lang kan missen voor de zaak

Zeer goed en conform afspr.

prettige manier om afspr. te maken en alles conform afspr. en op tijd

Prima service, aardig personeel

Ik ben snel en goed geholpen. En dat heel fijn met het mooie weer. Nu werkt het dak van mij cabrio weer.

gewoon goed!

Ik was langs gereden voor een vraag over mijn airco systeem en mocht mijn auto direct laten staan om erna te kijken. En einde dag was het geregeld!

Eerlijke prijs, deskundig en vriendelijke

Eerlijke prijs, deskundig en vriendelijke

uitstekend

prima te woord gestaan. Altijd vriendelijk altijd behulpzaam

Snelle, professionele service

Betrouwbaar, snel! Aanrader!

alles onder 1 dak met personeel met euforische werklust

ben altijd blij dat ik netjes en goed geholpen word

Auto netjes gemaakt.

Nadat ik mijn schade had gemeld bij autobedrijf Wout Bouman, hebben ze alles netjes afgehandeld ook met de verzekeraar die wel lang op antwoord hebben gewacht, maar door Wout Bouman keurig afgehandeld petje af hiervoor.

Zeer tevreden!

Autobedrijf Bouman heeft mij goed geholpen! Super vriendelijke mensen, ik beveel het autobedrijf zeker aan. Ik ben erg blij met mijn aankoop!

Duidelijk, correct en zeer klantvriendelijk!

Met een defect aan mijn auto kwam ik naar de garage. Wegens drukte kon mijn auto pas 5 dagen later gemaakt worden. Voor mij was dat geen enkel probleem. Tijdens het maken van mijn voertuig werd er keurig contact opgenomen met mij over het kostenplaatje. Na de reparatie de auto opgehaald en zeer tevreden de weg weer op gegaan. Je merkt dat deze garage veel ervaring heeft en zeer klantvriendelijk te werk gaat.

Geweldig geholpen. Op zeer korte termijn ingepland. Voor een heeel schappelijke prijs geholpen

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg