Deskundig, vriendelijk en vlotte dienstverlening

Uitstekend team met veel deskundigheid. Autogarage Wout Bouwman heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Zeer goeds

Staan altijd voor u klaar en goede service

Vriendelijk en behulpzaam

persoonlijke service

Altijd correcte service, betrouwbaar.

Elke keer weer Prima

Altijd goed te woord gestaan en vriendelijk Betrouwbaar Zeer aan te bevelen

Nette en mooie autobedrijf

Op afspraak een auto wezen kijken. Klantvriendelijk en gastvrij geholpen. Afspraken worden netjes afgehandeld. Tijd voor de klant om alles omtrent de auto goed uit te leggen. Een zeer betrouwbare autobedrijf .

Word altijd netjes en goed geholpen. Vriendelijke service.

Uitstekende service

Sinds 2018 ben ik bij Bouman in onderhoud voor mijn Eos dak naar grote tevredenheid. Goede communicatie, pro actief als het gaat om zaken die vervangen moeten worden en netjes op tijd klaar !

Uitstekende service en kennis van zaken,kon in Belgie zo niet geholpen en gediend worden worden

1. Een hartelijke en beleefde vriendelijke ontvangst. 2.Geholpen op een professionele manier,met kennis van zaken. 3. Herstelling in een minimum van tijd en efficient uitgevoerd. 4. Prijs,kwaliteit en uitvoeringstijd nodig een 11 op 10. Na mijn Audi cabrio toevertrouwd te hebben aan een Belgische Audi topgarage in de stad TIENEN,bleek merkten wij dat er werkelijk geen enkele verbetering op gebied van herstelling gebeurd was. In tegendeel het koffer moest nu nog met de sleutel geopend worden.Was er wel een uitlezing van het programma gebeurd. Het cabriodak wekte dus NOG NIET De auto kwam er dus slechter buiten dan toen hij de werkplaats binnenging? Om dan nog maar te zwijgen over het faktuur bedrag. Dan maar internet en via een Blog /Autobedrijf W. Bouwman ontdekt de enige en snelle oplossing voor al uw cabriodak problemen. Besluit: Er bestaan nog echte autobedrijven. Francis Guy Vlaams Brabant Belgie

ik wacht nog even af

zag er goed uit op jullie site maar heb mijn bestelling nog niet ontvangen !!

Prima geholpen. Gebeld toen auto klaar was, duidelijke uitleg wat er mankeerde en wat de oplossi was

Prima☀️

Zeer professioneel bedrijf met verstand van zaken.

Zeer kundig bedrijf.

Goede service en eerlijke prijzen

Ik werd goed en snel geholpen. De auto was helemaal naar mijn zin en we waren het snel eens over de prijs.

Jarenlang "mijn"garage

Al 20 jaar klant bij garage Bouman, auto's gekocht en in onderhoud. Op 1 auto na allemaal probleemloos en die ene auto? dat hebben ze heel fijn opgelost. Zeer klantvriendelijk, en heel belangrijk eerlijk! Geen grote beurt nodig dan zeggen ze dat eerlijk....

Professioneel, correct en vlot!

Keurig te woord gestaan, duidelijk verstand van zaken, goede uitleg achteraf!

Vakmanschap

Problemen met het dak van je Eos dan twijfel niet lang en ga meteen naar Wout Bouman. Dit bespaart je niet alleen geld maar ook veel ergernis. Zij weten wel wat ze doen. Bedankt voor het herstellen van het dak van mijn Eos en voor de snelle afhandeling hiervan. Top!

Heel fijn bedrijf en komen afspraken na!

Lekker no nonsense, komen na wat je afspreekt met elkaar en komt daar ook zelf op terug! Heel prettig ervaren! Goede en snelle aflevering! Prettig zaken doen!

SUPER

NETJES GEHOLPEN VRIENDELIJK ALTIJD BEHULPZAAM

Daar kun je op vertrouwen.

Goede ervaringen Top.

Snel en prima geholpen. Vriendelijk personeel

Op en top professioneel én super vriendelijke mensen ! ! !

Speciaal vanuit België naar hier gekomen voor de installatie van een originele cruise control in m'n Ford Transit Courier. Het heeft mij nog geen kilometer gespeten; vanaf het moment van de telefonische afspraak tot de teruggave van het voertuig, één en al transparantie en duidelijkheid in een heel amicale sfeer. De cruise control, tja . . . die werkt perfect mét de originele knop/bediening in het stuurwiel én het icoontje in de display én de digitale kilometersnelheid ook netjes vermeld in de display! Dé must have om onze nachtelijke ritten in een relaxte sfeer te laten verlopen, dikke merci Noorderburen, jullie kennen ervan! Vele ontspannen kilometergroeten, Marijke & Kurt, Kortrijk, België.

Prettige ontvangst en een goede service

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekend persoonlijk contact met de monteur t.a.v. de reparatie van de werking van het VW EOS CSC-dak, waarbij direct de grote ervaring in dit bedrijf t.a.v. dit product bleek. Dit gaf veel vertrouwen in een goede afloop en dit vertrouwen is meer dan voortreffelijk waargemaakt. Er is een NL, maar 1 specialist op dit gebied: en dat is Wout Bouman!

Aangenaam verrast.

Ga vaak voor, mijn onderhoud naar een dealer op 5 minuten rijden van mijn huis. Nu ivm de easytronic bak bij Bouwman terecht gekomen. Nu 40 minuten moeten rijden. Gelijk even apk en wat andere dingen laten doen..Prijs was prima , vriendelijkheid was fijn.Ging met een heel goed gevoel weer naar huis.Dus dank Auto Bouwman..Tot de volgende keer..

geweldige gastvrijheid en dito vakmanschap.

Mijn auto, een Ford Focus station uit 2017 miste cruise control. Bij Wout Bouman konden ze de originele cruisecontrol inbouwen en lieten dat in een filmpje zien. Ik heb dat layen doen en het ziet er geweldig goed uit en zo werkt het ook. Volg dit bedrijf een beetje en hun diagnosecentrum is inmiddels wijd en zijd bekend door de vele oplossingen die ze uitgevoetd hebben. Een aanrader.

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg