goede betrouwbare garage waar je goed geholpen wordt

ik kom bij deze garage inmiddels al ruim 35 jaar en wordt al die tijd goed geholpen

Laten je rustig kijken en niet opdringerig gewoon top

Gewoon top

Goed zoals altijd!

Goede service, veel kennis, lekkere koffie, juiste terugkoppeling, flexibel.

Top bedrijf

Goede en betrouwbare garage

Ze komen hun beloften na. Denken met je mee en zoeken naar oplossingen. Een garage die ik zeker aan wil raden.

Netjes en vriendelijk geholpen

Goede service en kwaliteit

Ik heb echt een heel goed contact gehad vanaf het begin tot en met de aflevering van de auto.

Prima bedrijf!

Cruise control laten inbouwen. Kon er op wachten. Binnen een uur was het geregeld. Vriendelijke mensen, keurige showroom en prima wachtgelegenheid.

Kon met accu problemen direct terecht. Werd goed geholpen door vakkundig personeel.

Vriendelijk, vakkundig en goede service

Lampje gaf bandenspanning aan. Na controle was mijn band lek. Probleem werd meteen verholpen. Onderhoud van auto goed advies gekregen. Eerst overleg en op langere termijn meedenken. bv versnellingsbak waar ik als klant geen verstand van heb maar wel belangrijk is voor het behoud van de auto.

Geweldig bedrijf

Goede service vriendelijk personeel Nemen de tijd voor je als klant.

Altijd zeer te vrede alle vertrouwen in Autobedrijf Wout Bouman BV

Zeer te vrede.

Staan direct voor je klaar met een prima service.

Als ik binnen loop is er altijd tijd voor me en wordt ik meteen geholpen. Goede service en vriendelijkheid is top.

prima ervaring gehad bij het aankopen van mijn auto

Gelukkig geen steriele autoshowroom met mannen in pakken met stropdassen. Leuke ervaring in een ouderwetse sfeer. Gezellig gesprek met Annemiek en tevreden vertrokken.

Correcte afwikkeling

Klant is echt koning

Ik ben al jaren tot grote tevredenheid klant. Ik kom er voor een onderhoudsbeurt, en of schade. Heel fijn, ze denken mee, laatst gaf auto aan dat het tijd was voor groot onderhoud, nou dat was niet nodig, klein onderhoud was ook goed. Fijn toch zo’n eerlijk advies.

Heel goede service

Heel goede service

Ik ben prima geholpen.

Had mijn auto een beurt laten geven bleek dat ze een foutje gemaakt hadden. Kan gebeuren natuurlijk. Gebeld en werd meteen opgelost! Hulde!

Duidelijk snel en vriendelijk

Mooi bedrijf, leuke locatie. De auto waarvoor ik kwam was precies als omschreven. Vragen die ik had werden netjes beantwoord alles was heel duidelijk. Na de proefrit om tafel gaan zitten met een drankje en tot een goede deal gekomen!

Netje en correct geholpen, en de afspraken netjes nagekomen.

Netjes en correct behandeld

mijn schade netjes hersteld en goed opgelost door wout super

vriendelijk en klantgericht

Werd hartelijk ontvangen, ruimte gekregen om het probleem uit te leggen en de al gedane werkzaamheden op de auto besproken. 2 uur later een telefoontje dat de diagnose klaar was en dat het was gevonden. Top.

Open en eerlijk rustige fijne en vriendelijke mensen

Bij binnenkomst showroom vriendelijk en gastvrij ontvangen. Zonder veel omhaal was de koop snel gesloten en zijn wij blij en zeer tevreden naar huis gereden met onze “nieuwe” auto. Dankjewel Ruud!!!

Net zoals voorgaande keren weer prima geholpen.

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg