Een vertrouwd adres.

Een fijn en goed bedrijf waar hele aardige mensen werken!

Simpelweg uitstekend

Meedenkend en professioneel. Goede verhouding prijs/kwaliteit.

al bijna 40 jaar prima service

Altijd correct, goed personeel, deskundig advies.

Behulpzaam en snelle service, aardige lui

Behulpzaam en snelle service, aardige lui

Altijd prettig om hier te komen en super gemotiveerde mensen

We komen hier al jaren met nog steeds groot plezier. deskundig en vriendelijk personeel die duidelijk verstand hebben van zaken. Kortom top bedrijf !!

Betrouwbaar bedrijf

Vriendelijke mensen, komen afspraken na

Heel goed

Staan altijd klaar voor service en advies

Op je gemak stellende autobedrijf

Gastvrij, eerlijk, goede service

moet het nog gaan ervaren maar tot nu toe goed gevoel

Prettige benadering word als klant met voldoende aandacht behandeld

Snelle en persoonlijke service

Prima ervaring een kleine schade

Zeer gedreven topmensen !

Onlangs een uitdaging mbt mijn Opel Astra Twintop. Ik had heel Nederland al afgebeld, zelfs tot in Belgie aan toe, niemand kon mij helpen, overal te druk kreeg ik als excuus. Een opel Garage bood me zelfs een andere auto aan omdat ze niet aan het electrisch dak durfde te sleutelen. Na een belletje met Wout kon ik een afspraak maken en na afleveren van mijn auto werd ik volgende dag al terug gebeld, ze snel ontdenkt dat een relais vervangen moest worden en zo mijn dak binnen notime weer netjes werkte. Kijk daar word ik als Cabrio rijder vrolijk van. De hele zomer weer genieten dankzij de TOP service van Wout en zijn Team. Dikke pluim, en als ik weer een auto uitdaging heb ? Ga ik weer naar deze garage ipv Opel. Hulde ! Keep up the good work mensen !! Alle goeds, Yvon

Vriendelijk

Vriendelijk en duidelijk

Top Service

Duidelijk klant contact, Storing is verholpen.

Goede analyse van een complex aan storingscodes

Mijn Audi A4 2.7 TDI 2006 517.000km Multitronic wilde niet starten als ie lang in de hete zon heeft gestaan. Uitlezen door garage en later door de wegenwacht leverde een reeks van foutcodes op. oa. de multitronic zou defect zijn. oorzaak door beide niet gevonden. advies: einde oefeining van de auto. Als de auto wel startte was alles probleemloos. Iwan kwam terecht tot de conclusie dat dit een centraal elektrisch/electronisch probleem moest zijn. Vervanging van een centraal relais in de ECU box bleek de oplossing te zijn van een lastig reproduceerbaar probleem. Voor een ander slecht reproduceerbaar probleem blijft Iwan meedenken en suggesties doen. Zeer prettige en kundige man!

Absoluut een aanrader. Pas een auto gekocht voor een eerlijke prijs. Kreeg ruim voldoende uitleg over de auto voor ik vertrok. Hard werkend familie bedrijf die klaarstaan voor de klanten.

Zeer goed geholpen

Zowel de Klantvriendelijkheid als de serviceverlening is uitstekend. Mijn ervaring met de aankoop van mijn mercedes een paar jaar geleden en nu heel recent met de autoschade afdeling ben ik heel erg tevreden. Het zijn mensen die hun vak verstaan. Ik ben heel erg kritisch en geef zelden een cijfer 10 omdat er altijd wel verbeterpunten zijn maar dat kon ik bij dit bedrijf niet vinden. Ga zo door!!!

Aandacht en tijd voor de klant

Prima geholpen

Goede garage

Goede garage met een goede kennis van auto's,wordt er altijd vriendelijk en perfect geholpen en personeel met goede ervaring

Uitstekend geholpen

Nog ondanks dat de aankoop geschiedt is even toch nieuwe remblokken er opzetten......top service bedankt

Klantvriendelijkheid voorop

Vriendelijk, behulpzaam en kundig

Zoals ik gewend ben bij autobedrijf Wout Bouman ben ik prima geholpen. Dat komt o.a. door; * Flexibiliteit * Pro actief informeren wanneer er niet voorziene zaken aan het licht komen, en daar overleg over plegen. * Betrouwbaarheid (mijn ervaring sinds 1988...) * Sympathieke mensen * Bekwame mensen

Top service zonder poespas

Top service zonder poespas

Klantgericht

Keurig tel. contact gezocht daar mijn banden binnenkort aan vervanging toe zijn en overlegd oof ze het nu moesten doen of over een paar maanden

Garage met veel kwaliteit en passie

Je kunt met een gerust hart er je auto brengen. Ze voeren de reparatie perfect uit en is er meer aan de hand, overleggen ze altijd. Kwaliteit bij het team ligt erg hoog.

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg