Perfecte klantgerichtheid en kennis van zaken

Heel goed

Persoonlijke aandacht

heel tevreden

reparatie prima uitgevoerd

Superbedrijf

Ik vind autobedrijf W. Bouman echt een superbedrijf. Een half jaar na de garantieperiode van mijn auto is de lakschade aan mijn auto kosteloos hersteld. Gratis leenauto en zoals iedere keer vriendelijk geholpen.

super geholpen in zeer korte tijd

zoals altijd geweldig geholpen in zeer korte tijd

super geholpen in zeer korte tijd

zoals altijd geweldig geholpen in zeer korte tijd

Vriendelijk

Professioneel

Klantgericht

Goede prijs kwaliteit verhuoding,bijzonder aardige mensen

Zeer goed bedrijf

Alle vragen en afhandeling van de kleine garantie zaken perfect opgelost zeer vriendelijk en goed. Dank

Geweldige service, klantvriendelijk, easy verkoop.

Ongeveer 1,5 jaar geleden mijn eerste auto gekocht en toen al onwijs goed en fijn geholpen. Zojuist mijn auto ingewisseld en een nieuwere versie gekocht. Enorm blij mee en ik raad W. Bouman BV zeker aan! Bedankt voor de fijne service.

Helemaal top

We gingen kijken voor een auto en konden gelijk proefrijden, vervolgens de auto gekocht en we konden hem gelijk meenemen, Ruud keek de auto nog na en zorgde voor de administratie terwijl wij met een bakje koffie de verzekering en financiën konden regelen. Al met al 2 uurtjes en nu trotse eigenaar van een mooie witte GLA. Aflevering was ook goed met wat leuke presentjes. Goede ervaring en erg leuk bedrijf met veel kennis en goede monteurs die elk hun specialiteit hebben.

Vriendelijk en veel kennis in huis van techniek

Vakkundige reparatie en circa 50% goedkoper

Heel blij met dit familiebedrijf dat de schade aan onze auto vakkundig repareerde en daarbij circa 50% goedkoper was dan 2 andere offertes

Een vertrouwde klantvriendelijke garage

Met een gerust hart breng ik er altijd mijn auto,s. Ze voeren de reparaties perfect uit en als het nodig is, overleggen ze altijd met de klant. Klasse

Klantvriendelijk bedrijf met uitstekende service.

Zie bovenstaande.

Vriendelijk en geduldig!

Bij mijn volgende aankoop zal ik zeker eerst Autobedrijf W. Bouman BV checken.

Goed.

Prima geholpen. Alles goed doorgenomen. Vanwege de goede recensies bij dit bedrijf uitgekomen. Niet opdringerig om iets te willen verkopen. Maar gewoon goed geholpen.

Service staat voorop.

Staan altijd voor je klaar als het nodig is. Komt je auto voor een onderhoudsbeurt of kleine reparatie, dan kun je in de showroom onder het genot van een bakkie koffie wachten tot dat de auto klaar is.

Goed geadviseerd wacht alleen nog op factuur

Netjes geholpen

Klantvriendelijk en goede service

Fijn bedrijf. Zeer klantvriendelijk, goede service en monteurs met kennis van zaken. Kortom een top autobedrijf.

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg