2 auto's al gekocht en service is super!!!

Zeer betrouwbare, "ouderwetse" garage.

Al 40 jaar onze partner op autogebied.

Goed geholpen vriendelijk personeel

We hebben een voertuig aangeboden en deze is naar wens hersteld. Goede communicatie.

vakkundig

bij het kopen van onze nieuwe wagen vakkundig en zeer vriendelijk ontvangen. eerlijke adviezen en prijzen

Super fijn bedrijf

als van ouds

Vertrouwd en warm

Annemieke heeft mij zeer goed geholpen bij de aanschaf- en inruil van mijn auto. We werden warm ontvangen met koffie en ook bij het ophalen van de auto was er alle tijd, koffie en mooie bloemen. Een goede service en persoonlijke benadering zonder flauwekul. En wel zo belangrijk, waar voor mijn geld en een goede auto. Heerlijk.

Betaalbare prijzen naast een correcte afwikkeling

Snel, vriendelijk, behulpzaam en goede prijs-kwaliteit verhouding!

Mijn auto is in goede handen bij Wout Bouwman. Bovendien waren ze bereid om mij uit de brand te helpen toen ik met een lekke band kwam te staan.

Uitstekende service en verstand van zaken

Ik heb mijn volkswagen eos hier gebracht na een aantal storingen en lekkages vanuit het cabriodak. Bij een eerder bezochte "cabrio specialist" zou de rekening al snel boven de €2000,- uit komen, zonder garanties dat de problemen ook echt verholpen zouden worden. Na advies vanuit een Vw Eos groep op socialmedia ben ik bij Wout Bouman terecht gekomen. Van af het eerste contact telefonisch direct een goed gevoel bij deze garage. Bij aankomst ben ik door een zeer vriendelijke man geholpen en na 2 dagen kon ik de auto ophalen, storingsvrij, lekvrij en maar €600,- aan kosten. Ik zou iedereen met storingen of cabriodak problemen willen aanbevelen naar deze garage te gaan. Afspraken worden nagekomen en het bedrijf is duidelijk gespecialiseerd in de complexere problemen.

Top bedrijf!

Zeer fijn familie bedrijf waar je persoonlijk wordt geholpen. We hebben er al jaren naar volle tevredenheid onze bedrijfsbussen in onderhoud. En nu ook privé een auto gekocht voor een goede prijs. Je wordt altijd eerlijk geholpen en geadviseerd.

Kapotte band snel vervangen

Vorige week vrijdag heb ik een kapotte band gekregen, in de middag gelijk langsgegaan en er is meteen een nieuwe band besteld. Maandagochtend werd ik al gebeld dat de band binnen was en meteen vervangen. Donderdag ben ik langsgekomen en het wiel werd meteen vervangen. Uitstekende service dus!

Ontvangst super en reparatie / inzetten van.. was erg goed

Ik werd super ontvangen, koffie / thee en chocolade. Reparatie werd meteen uitgevoerd en na 1 uur werd er uitleg gegeven wat ze gedaan hadden en hoe het werkte ( cruise Control laten plaatsen ) Ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan, betrouwbaar en zeer netjes

plezierig geholpen

zoals voorgaande keren opnieuw prettig geholpen en te woord gestaan. Geeft een vertrouwd gevoel om geen "nummer"te zijn.

precies wat verwacht wordt van een goede autobedrijf snel , vriendelijk en vakkundig , ben zeer tevreden met resultaat

Altijd snel en vakkundig geholpen door dit autobedrijf

Altijd een goede service tegen een redelijke prijs.

Gewoon een goede garage!

Keurig op tijd en kon er op wachten

was nog geen klant, snel reparatie en APK afgehandeld

Verhuisd naar Wijk en Aalburg, was nog geen klant maar hebben snel de APK en reparatie afgehandeld.

Topservice al jarenlang

Al meer dan 20 jaar kom ik bij Autobedrijf W. Bouman. Echt een familiebedrijf dat betrouwbaarheid en echt persoonlijke service hoog in het vaandel heeft. Ze doen net altijd een stapje meer waardoor je verrast wordt door het serviceniveau.

Zeer goede service

Reparatie uitgevoerd onder garantie, ondanks dat de garantieperiode van mijn auto al een ruim half jaar verlopen was.

goed advies

uitstekende service met vakkundig personeel

Super goede service!

Er word goed geluisterd wat voor problemen er zijn en daarna goed opgelost.

Prima garage

Vriendelijke ontvangst Kundig personeel Gratis vervangauto

Goede service,, vakkundig,, personeel heel behulpzaam.

Deze garage levert vakwerk voor een betaalbare prijs,, ook de nazorg die je krijgt als er toch iets meer boven water komt dan dat men in eerste instantie dacht word correct afgehandeld.

Naar deze garage gaan met je kapotte auto

Goede service altijd en vriendelijk

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg