ZEER NETTE ZAAK GOEDE SERVICE VRIENDELIJKE MENSEN

ZEER NETTE ZAAK GOEDE SERVICE VRIENDELIJKE MENSEN

Vriendelijk, reageert snel

Goeie communicatie, vriendelijk, reageert snel.

Uitstekend en warm

Uitstekende service en denken mee. Niet gericht op snelle verkoop maar maatwerk!!!

Altijd meedenkend en vriendelijk

Een autobedrijf waar service op nummer 1 staat.

Betrouwbaar Oprecht en gedreven

Zeer fijn zaken gedaan, komen afspraken na en stellen je niet teleur. Zeker een aanrader om een auto te kopen.

Klantvriendelijk en altijd uitstekende service

Zie boven

Vriendelijke mensen, goede monteurs en geweldige service. Dit keer een reparatie die een hele dag zou duren. Omdat ik vanuit Flevoland naar Wijk en Aalburg moet reizen, heb ik een leenauto gekregen om naar een werklocatie van mijn werkgever in Den Bosch, te gaan. Super geregeld.

Schade netjes hersteld

Schadeherstel netjes uitgevoerd.

Fijn bedrijf

Professioneel, goed advies, denken mee met je.

Goed en netjes te woord gestaan

Al heel lang klant en altijd goed geholpen

Nog nooit zo goed geholpen

We wisten wat we wilden kopen, maar wilden een proefrit maken, geen probleem. Kregen zelfs een route op van zo'n 10km. De inruilprijs was een heel eerlijke en zo was de koop snel gesloten. De aflevering was binnen 2 dagen erna Met nog een beurt en 2 gratis extra nummerplaten. Hoe tevreden kan je zijn? Zeer tevreden dus en Deze garage is echt een aanrader!

Snelle diagnose alle fouten weggewerkt en dit in een mum van tijd

Reeds voor de 2e maal een beroep moeten doen bij deze gespecialiseerde firma in het opsporen van cabriodak fouten. Een blaam voor de Belgen. Nergens bij ons zo een speciaalzaak te vinden. Snel en efficient geholpen en dan nog voor een zacht prijsje. Weer volledig in orde en terug naar Belgie Proficiat mannen!!! PS : Zal >VEEL mond aan mond reclame maken voor deze Firma Groetjes

Vaklui

Gedaan wat was afgesproken, voor de afgesproken prijs, keurig geholpen en te woord gestaan.

mooi en net bedrijf

vriendelijk personeel

Fijne garage om een auto te kopen .

Wij zijn zeer netjes geholpen . Totaal niet opdringerig . We mochten in alle rust de auto bekijken . We zijn super blij met de auto . Garage Wout Bouman dank je wel .

Prettig ontvangst en fijne hulp

We zijn vriendelijk ontvangen met onze Opel Meriva met storing BCM. In een paar uurtjes is de storing verholpen door Yvan. We zitten nu op ongeveer 100 x starten en het gaat nog steeds goed. Hartelijk bedankt hiervoor.

Heel goed, staan altijd klaar om te helpen

Heel goed, ik word altijd adequaat en correct geholpen

Snel en klantvriendelijk geholpen

Fijn en vakkundig geholpen

Geven uitleg aan de leek en denken mee.

Ik heb het in één zin gezegd eigenlijk. Ook nog aardige, vriendelijke gasten bij deze garage!

Snel en deskundig geholpen voor een nette prijs !

Ik zat sinds een aantal weken met een software storing in mijn Opel Meriva B. Wat meerdere andere garages niet lukte was voor Iwan van Garage Bouman geen enkel probleem. Het probleem was snel opgelost voor een nette prijs. Super blij mee !

Professionele hulp bij oplossen van foutcode Opel Meriva

We hadden al enige tijd last van de constant terugkerende foutcode bij onze Opel Meriva. Deze fout (Diefstal alarmsysteem storing) blokkeerde het starten. Elke keer weer de min pool van de accu af en na 2 minuten wachten dan startte de auto weer, Maar dit euvel kwam steeds weer terug. Zoekend op internet kwam ik bij het diagnostisch centrum van Wout Bouman terecht (Dhr. Ivan Kennis) Afspraak gemaakt en hij heeft onze Opel Meriva weer kunnen resetten. Wat Opel niet voor elkaar krijgt, krijgen deze techneuten van Wout Bouman wel voor elkaar. Hartelijke dank hiervoor. PS: Tip om te doen tijdens het wachten, ga naar het centrum en bezoek Bakkerij van Horssen, die hebben goeie koffie en broodjes :-)

Kundig geholpen door dit bedrijf vol aardige en betrouwbare mensen!

Vroeger vond ik het altijd spannend om met de auto naar een garage te gaan, maar dit vind ik niet meer sinds ik Garage Bouman heb ontdekt!

Super service

Je wordt netjes en eerlijk geholpen. Word goed overlegd.

Goede service, veel kennis van zaken.

Goede service, veel kennis van zaken.

correcte behandeling

Klantvriendelijk benaderingen tegen een goede prijssteling

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg