Goed bedrijf

Snelle service en meedenkend

Vriendelijk en goed

Zeer vakkundig. Hier terecht gekomen nadat anderen een lastig probleem niet konden oplossen. Nooit meer weggegaan.

goede uitleg en vriendelijke mensen

Betrouwbaar.

Goed ontvangst,en fijn geholpen door Ruud.

Mijn auto had een onregelmatige storing en is in 1x goed gerepareerd!

Mijn VW camper had al maanden een probleem. Af en toe slaat de motor niet aan. Bij warme en bij koude motor. Na maanden tobben, weggesleept worden door de ANWB en verschillende reparaties bij een andere garage ben ik bij Garage Bouwman (Iwan) echt geholpen. Iwan luistert goed, hij stelt de juiste vragen en op de dag dat ik de auto kwam brengen had hij zich duidelijk voorbereid op mijn komst. Tijdens de reparatie heeft hij me met korte berichten goed op de hoogte gehouden. Van te voren kreeg ik duidelijkheid over wat ik kon verwachten. Ben onder de indruk van alle vakmanschap in dit bedrijf.

Professioneel en persoonlijk

Een hele fijne ervaring bij dit autobedrijf. Laat je op je gemak rondkijken, laat wel met een goedemorgen weten dat je opgemerkt bent. Staat klaar voor vragen. Ruud heeft ons geholpen met de aankoop en neemt ook later nog de tijd om vragen te beantwoorden. Alles gaat heel gemoedelijk en ongedwongen. Uiteraard deed de bos bloemen bij het ophalen er wel een extra ster bij ;) Wij komen hier zeker terug.

zeer professioneel en vriendelijk, denken mee en staan altijd klaar

kan niet beter; rijd er graag een stukje extra voor

Brabantse gastvrijheid en gezelligheid bij de autodealer kent geen tijd.

Ik kwam er binnen en werd meteen fijn geholpen. Van te voren natuurlijk even gebeld en was meer dan welkom. Uiteindelijk de auto, een vw polo gti gekocht. Helaas was er na 2,5 maand iets technisch aan de hand waar ze uiteraard niks aan konden doen maar na een belletje vakkundig werd opgelost. Afijn, terugkomen naar die Brabantse gastvrijheid en gezelligheid bij Wout Bouman is geen straf. Zeer fijn team die weer waar ze voor staan.

Alles liep geheel volgens afspraak.

Vriendelijke mensen. Alles verliep vlg afspraak. de communicatie was helder en duidelijk. De wachttijd werd veraangenaamd door een leestafel en koffie.

Klantvriendelijk, eerlijk en vakkundig

Zeer goede dorpsgarage en zoals aangegeven: eerlijk, vakkundig en klantvriendelijk.

Vakkundig en altijd volgens afspraak op tijd.

Ik kom al vier jaar met mijn Mercedes (ook gekocht) in deze garage voor onderhoud. De kosten zijn altijd binnen de perken ( niet duur vergeleken met Mercedes garage) en de kwaliteit doet zeker niet onder. Aanrader dus !!

Alles ging super

Alles ging goed.

Eerlijk en duidelijk

Een fijn autobedrijf waar je eerlijk geholpen wordt met tussendoor duidelijke communicatie

Gewoon goed !

Woord is woord !!! Vriendelijk personeel!

Aardige mensen en gerepareerd.

Ik kon snel komen met een kapotte Re achterlamp, dat was fijn. Het lampje was niet kapot, maar de bedrading. In mijn beleving heb ik maar even moeten wachten en ik moest €35 betalen. Natuurlijk heb ik niet op de klok gekeken, maar langer dan 10-15min kan het niet geduurd hebben. Dat vond ik een bar uurloon.

adequate reactie op garantie

ik had een lek in mijn koelsysteem. na de garage gebeld te hebben werd de auto (binnen de garantie) direct gemaakt. ik kreeg zonder probleem kosteloos een leenauto mee.

Je kan in een ontspannen sfeer wachten op een kleine reparatie.

Vertrouwd.

Vlotte en goede reparatie

Kan in 1 woord, "Super"

Net als altijd, goed, snel en deskundig.

Altijd goed

Grote beurt, apk, keurig even een telefoontje vooraf om te bespreken wat er noest gebeuren en daarbij een indicatie van de kosten door te geven. Auto dezelfde dag weer klaar. Wat wil een mens nog meer?

Op alle punten een uitstekende garage met sympathieke medewerkers.

Zie bovenstaande opmerking die alles omvat.

Zeer goed geholpen

Herstellen van het Cabrio dak van VW Eos. Waar anderen geen oplossing konden bieden, hebben zij het opgelost. Zelfs de onderdelen op voorraad.

Aardig, eerlijk en betrouwbaar

Aardig, eerlijk en betrouwbaar

Fantastische oplossing voor hardnekkig technisch probleem

Mijn vaste garage verwees me naar Iwan van Wout Bouman toen het kraken van een technisch probleem - allerlei functies vielen om onverklaarbare reden uit - niet te doen bleek. Iwan lukte het wel en nu rijd ik gelukkig weer rond. Knappe diagnose, fijne en snelle communicatie, echt fantastisch.

Geweldig geregeld

Schade [kapotte voorrruit] zeer goed geregeld.

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg