geweldig

prima geholpen

Deskundig en prettig geholpen

Prettig , deskundig en snel geholpen

Top garagebedrijf

Zeer goede service voor een goede prijs

Geweldige service

Men denkt mee en zorgt er voor dat alles heel snel gemaakt is

Zeer goede diensverlening

Vriendelijke mensen goeie service propere garage niet al te duur

Uitstekend en vakkundig.

Wederom de oplossing gevonden voor een hardnekkig elektronisch probleem. Bedankt Iwan voor de fijne samenwerking.

vertrouwd

Zoals gewoonlijk, goed, snel en vakkundig geholpen

Uitstekend geholpen

Super snel en vriendelijk!

Kundig en betrouwbaar

Mijn ervaring heeft betrekking op de diagnose afdeling; zo blij dat ik mijn oude VW EOS kan toevertrouwen aan de uiterst kundige Peter. Na elk bezoek in Wijk kan ik weer een tijdlang genieten van de auto, grote klasse!

Top bedrijf !

Top bedrijf en perfect service

Prima tevreden

Als je een vraag hebt dan nemen ze de tijd voor je zodat het probleem wordt opgelost

Aanrader.

Top, vakkundig personeel. Klant is ook echt klant. Personeel is erg behulpzaam en denkt mee.

Uitstekende service en erg vriendelijk

Rijd nu een paar jaar een VW Eos en zij hebben echt verstand van het complexe dakmechaniek. Zijn ook bereid telefonisch ondersteuning te geven. Fijne garage. Heb het rijden van de afstand ervoor over.

Goed reparatieadvies en eerlijke prijs

Prettige en professionele sfeer

Zeer klantvriendelijk en professioneel!

Na in de ochtend contact gehad te hebben met Wout, ben ik in de middag afgereisd naar Wijk en Aalburg om een auto te bezichtigen. Ik was meer dan welkom! Alles klopte bij bezichtiging, proefrit, het contact was ook zeer fijn! We zijn om tafel gegaan voor een bakkie en we kwamen meteen tot de conclusie, deze auto hoort bij mij!

Top bedrijf

Laat er jaarlijks onderhoud doen aan mijn VW EOS , ze bezitten veel kennis over het troubleshooten en onderhouden van raam/dakrubbers en waterafvoer e.d. Daarom hebben ze aan mij een vaste klant!

Geweldig geholpen

Onlangs een auto bij wout bouman gekocht. Zeer goed geholpen en alles netjes af gewerkt. Vriendelijk personeel en vooral eerlijk. Top bedrijf.

TOP Diagnose bedrijf

TOP Team

Goed service!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto. Alles was goed geregeld en Ruud was vriendelijk en behulpzaam. Een prettige ervaring!

Ik kon snel terecht met mijn auto en de auto was snel klaar.

Keurig net bedrijf, dit soort bedrijven zie je niet veel meer. Jongens weten waar ze over praten, en ik ben spoedig geholpen.

Top bedrijf.

Super service, duidelijke afspraken.

Top bedrijf.

Vakkundig geholpen, goede en duidelijke afspraken.

Prima geholpen. Eigenlijk altijd!

Altijd direct geholpen, probleem ook opgelost, je wordt goed geïnformeerd!

Snelle en goede service.

Goede service en kennis van zaken. Afspraak zo geregeld.

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg