Klantvriendelijk en eerlijk bedrijf.

Prettig zaken gedaan met verkoper Matheus.

Je wordt goed behandeld als klant

Ik had storing aan mijn meriva. Gebeld en dezelfde week kon ik terecht. Volgens offerte zou het 4 uur duren maar in ruim 2 uur was het klaar. Nu afwachten of de storing nog terug komt.

Super Kontakt

Super freundlicher Kontakt. Schnelle Terminvergabe. Gute Beratung und auch schöne Ecke für einen Besuch. Mein Meriva B Problem mit dem BCM wurde gelöst.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top service!

Mooie golf gte gekocht bij garage bouman. Contact gehad met ruud en heel goed geholpen! Zijn snel tot een goede inruildeal gekomen en de auto stond netjes klaar om opgepikt te worden. Al met al hele fijne ervaring en een aanrader!

Goed.

Eigenlijk altijd prima. Het is alleen vervelend dat de receptie soms onbemand is en je niemand kunt aanspreken bij binnenkomst.

Super en denken enorm met je mee.

Stellen de klant op nr 1.

Autoalarm test / certificaat

Geweldig vriendelijk weer ivm autoalarm testen / certificaten

Geweldige service

Altijd geweldige service!!!

super

Ruud en garage Bouwman, het was weer fijn om bij jullie voor de tweede keer een andere auto te kopen. Zijn er problemen worden ze direct opgelost, kortom een fantastische service.

Netjes en snel geholpen bij de aankoop van onze andere auto

We hebben een q3 gekocht en dit was eigenlijk heel erg snel geregeld

kan niet beter

klantvriendelijk en zeer professioneel

super

Staan altijd voor je klaar

Goed en vakkundig

Vandaag met mijn VW Eos bij Bouman geweest. Dakje functioneerde niet meer. Afspraak om 11 u voor een diagnose. Dealer VW wilde er niet aan beginnen ivm te lastig..... Binnen 30 min diagnose bekend. Een van de sensoren was kapot. Kon meteen gerepareerd worden. Na anderhalf uur functioneerde alles weer naar behoren. en dat alles voor een heel redelijke prijs. Hulde voor de juiste diagnose, de snelle reparatie en de vriendelijke benadering!

Geweldige service.

Een goede garage met zeer goede communicatie.

Het was gewoon geweldig!

Er werd vanuit het bedrijf fijn meegedacht over wat bij ons het beste paste! Communicatie verliep ook heel fijn.

Ontzettend goed

Betrouwbaar en goed autobedrijf

Kann diese Wekstatt nur empfehlen

Hatte das bekannte Meriva B Problem BCM, 38mal starten, dann 10er Schlüssel und Batterie abgeklemmen . In einem Opel Forum habe ich nach Abhilfe gesucht und bin so auf die Firma WoutBouman gestoßen. Nach email- und telefonischen Kontakt habe ich einen Termin vereinbart, war anfangs etwas skeptisch, da ich 600km Anfahrt habe aber nach einem Telefonat war ich überzeugt davon.Beim Termin selbst war ich zu früh dran, wurde freundlich empfangen und mein Meriva wurde kurze Zeit später schon angeschlossen und das Problem beseitigt. Vielen Dank nochmal für die schnelle und unkomplizierte Hilfe, hier sind absolute Fachleute am Werk, diese Werkstatt kann ich nur empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service, betrouwbaar en vriendelijk.

Je kan er altijd terecht, wordt snel geholpen. Monteurs zijn vriendelijk en professioneel. Wout is altijd een vertrouwd gezicht aan de bali.

Top Garage

Altijd snel geholpen bij pech .vakkundige monteurs en normale prijzen

Geweldig!

Vriendelijk en zeer kundig personeel. Ben altijd heel goed geholpen. Ze leggen ook goed uit als er wat vervangen moet worden. Correcte prijzen en nogmaals ... vriendelijke mensen.

Fijn bedrijf

Super mooie auto gekocht. Vriendelijke verkoper. Goede deal gesloten.

Snelle, vriendelijke service.

APK geslaagd.

Vakkundig

De schade aan onze auto is mooi hersteld

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg