Goed gevoel zonder poespas

Bij aankomst gelijk goed ontvangen door Ruud. Zonder afspraak konden ik heel snel een proefrit maken

Gewoon heel goed !

Betrouwbare garage waar men de afspraken nakomt , de balie medewerker is top, vriendelijk en heeft verstand van zaken, een echte dorpsgarage waar je altijd welkom bent.

Ik werd netjes en goed geholpen.

Er was duidelijke communicatie en ze dachten mee.

Een betrouwbaar familiebedrijf waar je je snel thuis voelt.

Ik heb gisteren een VW T-ROC gekocht bij Wout Bouman en dit was tevens mijn 1e ervaring met dit bedrijf. Ruud Bouman heeft mij vriendelijk geholpen, was eerlijk, snel en heel aardig. Ruud deed een goed bod op de inruil van mijn Tiguan, ik voelde mij gelijk vertrouwd in de zaak. Ruud vertelde dat dit familiebedrijf al heel wat jaren bestaat en dat is te merken in hoe soepel en fijn alles verliep. Een uitstekende ervaring, hier moet je wezen voor je occasion! Mvg, Sven

Snelle en goede service

Vriendelijk personeel

Voor mij onvervangbaar

Ik kom al ruim 45 jaar over de vloer bij dit bedrijf. Heb het bedrijf zien groeien, heb de kinderen zien opgroeien. Kan altijd terecht als er iets is. Ik hoop hier nog lang te mogen komen en wens iedereen heel veel succes.

Voorspoedige oplossing voor mijn stuurbekrachtiging en prettige communicatie

Positief

Geweldige service en uitstekende kennis van zaken.

Garage Wout Bouman denkt mee en heeft altijd een passende oplossing. Prima bedrijf!

Super snel en goed geholpen

gaat zeer goed met de de klanten om

Gewoon fantastisch

Zo gewoon, zo normaal, gewoon fantastisch!!

Altijd goed

Wordt altijd netjes geholpen

Een (h)eerlijke en vertrouwde koopervaring – bedankt Ruud!

Ik kwam bij Autobedrijf Wout Bouman met het idee om even rustig een auto te bezichtigen, maar al vanaf het eerste moment voelde het goed. Ruud nam alle tijd voor me, gaf duidelijke en eerlijke uitleg, en kwam totaal niet opdringerig over. Dat stelde me enorm op mijn gemak. Het gesprek verliep ontspannen en vertrouwd, en ik merkte meteen dat ik te maken had met iemand met kennis van zaken én hart voor de klant. Door die open en professionele benadering kreeg ik het vertrouwen om de auto daadwerkelijk te kopen — en dat gevoel was helemaal terecht. Alles werd netjes geregeld, zonder verrassingen en de auto werd zelf thuis afgeleverd. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en kijk met een heel goed gevoel terug op deze ervaring. Ruud, nogmaals bedankt voor je fijne hulp en oprechte aandacht. Ik kan Autobedrijf Wout Bouman aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar kwaliteit en vertrouwen.

Helder deskundig advies

Afspraken verlopen volgens planning

zeer klantvriendelijk, eerlijk en oprechte verkoop .

HEEL ERG JAMMER DAT IK DEZE GARAGE NU PAS ONTDEKTT HEB!

Zeer goed geholpen en een super mooie nieuwe auto aangeschaft

Heel fijn geholpen bij de aankoop van onze auto. Wat we vooral waarderen is hoe flexibel ze waren en écht met ons meedachten. Het contact verliep goed en professioneel. Super blij met onze mooie en nette auto.

Goede service.

Bij wout geven ze ook aan waar je een volgende keer mee rekening moet houden met onderhoud. Wat ik wel kan waarderen, zo kom je minder snel voor verrassingen te staan.

Top bedrijf!

Simpelweg een top bedrijf. Ze denken met je mee. Geen problemen alleen maar oplossingen. Als ik mijn auto hier breng komt het gewoon goed. Aan het eind altijd een goed gevoel en niet het "vel over de oren getrokken" zoals bij sommige andere bedrijven.

Ze hebben mij snel en super goed geholpen

Ik ben snel en super goed geholpen echt een aanrader

Betrouwbaar eerlijk en vriendelijk

Zeer goede service vriendelijk nette prijzen vlotte af handeling.

goede communicatie, vriendelijk en vooral open en eerlijk

Onlangs een VW Golf 8 gekocht. Hele fijne mensen die goed, open en eerlijk communiceren. Goede service en voelt vertrouwd. Absoluut een aanrader om hier een auto te kopen.

geweldig

prima service

PRIMA

ERLIJK ADVIES , NETTE AFSPRAAK , NETTE RUIL AUTO

Alles wat top en wat een vriendelijke personele we boffen me ze

Hele fijne service

Heel kortdag gebeld voor de apk-keuring. Toch kon het nog net op de dag af. Er was een leenauto beschikbaar en ik ben heel netjes geholpen.

Maasdijk 119

4261 AG Wijk en aalburg