zeer fijn geholpen

zoals altijd

Prettige garage, werknemers doen hun werk met passie. Men staat je plezierig te woord, niets is hen teveel.

Gewoon een eerlijk en betrouwbaar familie bedrijf.

Goed, vriendelijk en eerlijk bedrijf waar ik al bjjna 50 jaar kom, een familie waar ik de kinderen die nu het befrijf mee leiden heb zien opgroeien van baby tot heden. Succes allemaal....

Gewoon prima service

Alles keurig volgens afspraak

Vriendelijk ontvangst. En zeer tevreden over service

Al 40 jaar klant. Vriendelijk ontvangst. En altijd zeer tevreden over de service en reparaties.

betrouwbaar bedrijf en top service

een aanrader om een auto te kopen. vriendelijk personeel en mooie auto’s . en kundig in hun vak wij zijn zeer tevreden klanten !

Hele fijne ervaring qua kennis gastvrijheid en service

Vanaf het eerste begin werd ik vriendelijk en gied geholpen. Advies en kennis was super en zou iedereen adviseren daar eens te kijken!

Van vroeger uit de beste in alles

Vakkundig, efficiënt, uitstekende service

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Geven direct door als er iets anders ook verholpen moet worden.

Fijne garage, vriendelijke mensen!

Afspraken verlopen prima, vriendelijke vakmensen mensen.

Gewoon goed

Je wordt snel geholpen.

Vakgarage waar men meedenkt.

Problemen met een auto worden altijd netjes opgelost, ook al kan dat op advies van de monteur beter elders gebeuren i.v.m. expertise.

Top,, geweldig geholpen bij een platte accu, binnen vijf minuten was er een monteur ter plaatsen.

Deze week startte mijn auto niet,, de nachten worden kouder dus komt dan boven drijven hoe goed de accu nog is, naar de garage gebeld en vijf minuten later was de monteur ter plaatsen, auto gestart , naar de garage, nieuwe accu er in gezet maar ook gelijk de koelvloeistof en motorolie bijgevuld ,, dat is service van de bovenste plank !!!

Hervorragend

Wir haben uns sehr gut aufgehoben gefühlt, leider gab es das Problem mit unseren Opel Meriva (2017), was bereits öfter im Internet dis***iert wird, Wegfahrsperre sperrt automatisch nach 30-40mal starten, das Anspringen des Motors. Wir wurden sofort zu den Elektronikern in der Diagnosen Werkstatt geschickt, Wartezeit zum Termin etwa 2 Wochen, Iwan machte sich sofort an die Arbeit, die Arbeitszeit wurde mit etwa 4 Stunden angesetzt, nach 3 1/2 Stunden, war alles erledigt und das Auto hat seitdem keine Fehleranzeige eingeblendet. Er läuft.

Heel erg tevreden

Ik werdt hartelijk ontvangen bij het auto bedrijf. Zeer klantvriendelijk. En echte Mercedes kenners. Zeker een aanrader.

Goede garage, klantvriendelijkheid is top!

Ik kwam bij Garage Bouman terecht omdat ik een probleem met mijn roetfilter had en mijn dealergarage op zaterdag niet thuis is. Bouman wel. Keurig ontvangen, alles rustig uitgelegd waardoor ik als leek het nog begreep. "Eerste hulp" gegeven en ik kon weer veilig naar huis.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Klantvriendelijk en net garagebedrijf met goede service

Het maken van een afspraak voor een servicebeurt gaat altijd soepel. Mogelijkheid om een leenauto te regelen. Indien er defecten worden gevonden, wordt er contact gelegd met de klant. Al met al goede service.

Zeer professioneel en vriendelijk

Je voelt dat je begrepen wordt.

Goed, snel en vriendelijk!

Ik kwam hier voor nieuwe banden, ik kon hier snel terecht en mijn banden zijn snel overgezet op mijn auto! Vriendelijke mensen!

Zeer goed doen wat ze zeggen

Heel snel geregeld klaar voor de winter ❄️ banden erop en weer terug naar huis

Volkomen naar wens geholpen

Ik heb bij mijn auto een onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Aangezien ik niet om de hoek woon zou ik er op wachten. Bij aankomst is de auto gelijk de garage in gegaan en heeft hij zijn onderhoudsbeurt gehad.

Geweldige vaklui

Had een wagen gebracht met problemen die ze bij de Dealer niet konden oplossen en hier in zeer korte tijd wel

fijne betrouwbare mensen, worden altijd vriendelijk en goed behandeld

fijne garage zeker aanbeveling meer dan waard

Betrouwbaar & professioneel bedrijf met een mooi aanbod aan auto’s en prettig klantcontact

Top bedrijf!

Maasdijk 119