Heel goed en altijd korrekt.
Zeer positief! Ben erg goed geholpen en ik had zelfs 14 dagen de tijd om na te denken over de offerte, geen druk!
Netjes, eerlijk, zeer blij met mijn nieuwe auto. Goede service die je niet vaak meer ziet!
Ik word hier altijd netjes geholpen.
De ALLERLIEFSTE brandweer monteur heeft mijn auto SUPER gekeurd! Geweldige service!!!
Deskundig personeel met service hoog in het vaandel.
Zeer betrouwbaar
Al jaren heb ik regelmatig onderhoud en reparaties laten doen bij De Waal. Je kan er snel terecht, geen verrassingen. Ik hoef geen opsmuk, maar gewoon een goede garage. Heb er nu een hele mooie gebruikte auto gekocht. Historie bekend, eerlijk advies, mooie prijs. Alles tip top verzorgd, heel mooi afgeleverd -- Dank Je! Belangrijkste vind ik het vertrouwen. Bij deze garage heb ik alle vertrouwen in het echte vakmanschap, goede onderhoud en vriendelijke service. (vandaar alle tienen)