goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na 36 jaar klant kunnen wij nog steeds naar tevredenheid onze auto aanbieden voor reparatie of onderhoud.

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een autobedrijf waar de klant nog koning is. Je voelt je er direct thuis.\r\nBij het ophalen van de auto werd echt de tijd genomen om alles goed uit te leggen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb gister mijn nieuwe (gebruikte) auto opgehaald. De auto is mij volledig uitgelegd, dit had ik eerlijk gezegd nog nooit eerder meegemaakt. Geweldig dat er nog zo veel tijd voor je genomen wordt. Het onderhoud (was door dit bedrijf uitgevoerd) van de auto heb ik kunnen inzien, had ik niet om gevraagd maar is mij aangeboden.\r\nQua prijs was mijn auto bij dit bedrijf het voordeligst aangeboden.\r\nKortom een kleine vakgarage met heel veel oog voor service! Perfect, Autobedrijf Bouman BEDANKT!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe zijn onze ervaringen heel goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service en zéér meedenkend met planning en oplossingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf en niks te klagen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Pas geleden een nieuwe Toyota gekocht, daarbij een uitstekende behandeling gehad. Geen klachten over Autobedrijf Bouman.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service.geen opdringerige verkoop en zeer goede uitleg over de auto bij aflevering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van tevoren gemaakte afspraken staan netjes op papier.\r\nsnelle vlotte afhandeling bij garagebezoek.\r\ngoed overleg met klant bij eventuele onzichtbare gebreken. \r\nIk persoonlijk heb er voor over om mijn auto te laten keuren & grote beurt ,om dan met de fiets naar huis te gaan (12km) om vervolgens hem later weer op te halen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed geholpen. Klantvriendelijk\r\nDuidelijke uitleg over wat er moet/gaat gebeuren.\r\nVooraf overleg bij evt. extra onderhoud/ vervanging
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Krijg goede adviezen, ook om eventueel kosten te besparen. Betrouwbare uitstraling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf betrouwbare garage die meedenkt om acceptabele oplosssingen te zoeken

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, zeer deskundig, staan altijd voor je klaar en altijd overleg als er hogere kosten zijn

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige ervaring al meer dan 40 jaar

Dorpsstraat 52 24

4268 GK Meeuwen

Over Autobedrijf Bouman

VETOS Autobedrijf Bouman bestaat al vanaf 1955 en heeft een gerenommeerde naam als het gaat om kwaliteit en betaalbaarheid. Wij combineren de kwaliteit van een modern autobedrijf (door constant te investeren in opleidingen en werkplaatsapparatuur voor Toyota en BMW) met de persoonlijke aandacht van een dorpsgarage. Wij bieden u "service op maat" zodat reparatie en onderhoud geen verrassingen voor u oplevert. Verder heeft u op al onze reparatie's 1 jaar BOVAG garantie ! Al onze occasions worden grondig geïnspecteerd. Wij verkopen alleen auto's waarvan we de historie volledig van kunnen garanderen. Samen met de BOVAG garantie koopt u bij ons de auto waarvan u nog jarenlang plezier heeft !