goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed neemt alle tijd en zorgt dat alles overzichtelijk is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf NIET TE GROOT AUTOBEDRIJF MET GOEDE VRIENDELIJKE EN SOCIALE CONTACTEN

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima service,je wordt gelijk geholpen ,ook al kom je onaangekondigt langs.ook kun je in de werkplaats kijken wat er aan je auto gedaan wordt als je dat wilt.dat maak je in vele garage niet meer mee.ik kom al zeker 35 jaar in deze garage en het blijft een echte dorpsgarage waar de klant nog koning is

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf die zijn zeer goed en deskundig ,\r\nen zeer klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service. Na enige tijd zoeken ben ik terecht gekomen bij Autobedrijf Bouman voor een speciale editie van de Toyota Auris GT180. Hier hebben ze een prachtig exemplaar en zeer netjes onderhouden. Ik ben super tevreden met de hulp, uitleg en assistentie bij het kopen van deze Toyota Auris. Bij Autobedrijf Bouman nemen ze de tijd voor goeie service.\r\n\r\nKortom, echt een aanrader.\r\nBedankt en nu ga ik lekker een stukje rijden in mijn nieuwe auto.\r\n\r\nMartijn, 23-08-2014

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct bedrijf vlotte afhandeling dit bedrijf is aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds 1977 klant hier en altijd tot grote tevredenheid!\r\nServicebeurten altijd naar wens\r\nBij schade vervangend vervoer geregeld.\r\nAltijd meedenkend en behulpzaam

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze staan altijd voor je klaar en je wordt altijd heel netjes geholpen en ze proberen altijd met oplossingen te komen indien nodig

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf correcte afhandeling .van tevoren overleg,alles was naar wens.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd al een Toyota gereden van garage Bouman Meeuwen snelle ,goede service goede uitleg in 1 woord TOP

• Reden bezoek Andere reden

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Garage Bouman is een prettig bedrijf
  • Reden bezoek Andere reden

Dorpsstraat 52 24

4268 GK Meeuwen

Over Autobedrijf Bouman

VETOS Autobedrijf Bouman bestaat al vanaf 1955 en heeft een gerenommeerde naam als het gaat om kwaliteit en betaalbaarheid. Wij combineren de kwaliteit van een modern autobedrijf (door constant te investeren in opleidingen en werkplaatsapparatuur voor Toyota en BMW) met de persoonlijke aandacht van een dorpsgarage. Wij bieden u "service op maat" zodat reparatie en onderhoud geen verrassingen voor u oplevert. Verder heeft u op al onze reparatie's 1 jaar BOVAG garantie ! Al onze occasions worden grondig geïnspecteerd. Wij verkopen alleen auto's waarvan we de historie volledig van kunnen garanderen. Samen met de BOVAG garantie koopt u bij ons de auto waarvan u nog jarenlang plezier heeft !