4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst door kundig personeel. Prima uitleg van de werkzaamheden die verricht moeten worden. Factuur volgens de verwachtingen. Kortom, no-nonsense autobedrijf waar klanttevredenheid nog écht belangrijk is en men ook z\'n best doet om dat waar te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was ons eerste bezoek, maar kan niets anders zeggen dat we eerlijk en vriendelijk zijn geholpen.
  • Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klantvriendelijk\r\ngoede service

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Service N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb zelf een tweedehands auto bij autocenter oostvoorne gekocht en daar mankeerde nog wat kleine dingetjes aan ze zeiden tegen mij als er wat is moet je gewoon langs komen en dan worden de problemen opgelost en dat werd ook gedaan zonder enig probleem er werd gelijk een leen auto gegeven en de service vind ik super alle garages moeten zo met de klanten om gaan ..!

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekend ontvangen en snel geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en kwaliteit. Zeer klantvriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een bedrijf waar service en persoonlijke aandacht belangrijk zijn. Je word altijd snel en deskundig geholpen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig
  • Reden bezoek Andere reden

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gekocht een Peugeot 307 van 2005 na proefrijden en onderhandelen. 2 dagen na koop toch vanwege aanbod van ajto van collega besloten af te zien van koop. Ondanks dat alles was overeengekomen was eigenaar Peter bereid mee te denken in de kosten om te ontbinden. Op die wijze toch nog alles kunnen schikken. Netjes afgehandeld dus.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correcte afhandeling

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb al diverse keren een APK en diverse onderhoudswerkzaamheden uit laten voeren. Ik heb alleen maar zeer goede ervaringen.\r\nPositieve punten; betrouwbaar, kundig, prettig in de omgang en komen afspraken na. \r\nAls er reparatiepunten of aandachtspunten zijn wordt er keurig vooraf gebeld en alles doorgesproken. Daarbij denkt men goed mee met de klant . Prima ga zo door!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als een potentiële klant belt voor een proefrit op woensdag Mazda MX5 kan dan degene die de telefoon aanneemt dinsdag(Rene) dan gelijk niet zeggen dat er al 2 gegadigden zijn die al een optie erop hebben dan was ik niet voor niets gekomen voor de 2e keer naar Oostvoorne, dan ben je toch wel serieus geïnteresseerd en ik ga toch geen auto kopen zonder dat ik daar in gereden hebt, iedereen kan wel zeggen dat hij rijd zoals een MX behoort te rijden dat weet je pas als je er mee kan rijden regen of niet. \r\nIk denk dat jullie wat beter met elkaar moeten communiceren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had gisteren een afspraak gemaakt voor een proefrit te maken vanmiddag.\r\nVanwege regen vandaag geen proefrit kunnen maken, want dan kost het hun geld om de Mazda Mx 5 weer te poetsen.\r\nEr werd gevraagd of ik wel serieus genoeg was om hem te kopen nou ik dacht van well anders kom ik niet 2 x naar oostvoorne rijden vanuit Spijkenissse.\r\nMaar er waren nog 2 gegadigten volgens hun.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week beurt en APK , super geholpen, en vandaag kapotte sensor, ben gelijk geholpen, top

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf dit is een goed auto bedrijf

Langeweg 5

3233 LM Oostvoorne