enorm goed

Goed en duidelijk beantwoord op al mijn vragen en de prima goede dienstverlening die je als klant graag wilt ontvangen. Hartelijk dank

Apk en kleine beurt: super

Alles gebeurt in overleg, niet onnodige di gen doen en daardoor de klant op kosten jagen.

Altijd vriendelijk, duidelijk en eerlijk.

Denken goed met je mee

Ruime mogelijkheden om buiten werktijden om auto in te leveren/op te halen en tijdens vakantie contact per whatsapp zodat je wel bereikbaar bent maar toch zelf kunt bepalen wanneer je reageert.

Zoals altijd TOP

Het is altijd prettig dealen met Autocrew Oostvoorne. In alle opzichten. Klantvriendelijk, aardige mensen, goede persoonlijke en eerlijke informatievoorziening, dus achteraf nooit vervelende verrassingen, komen afspraken na. Voor ons echt een op en top betrouwbaar adres om je auto te kopen en te laten onderhouden!

Werd goed geholpen.

Kapotte ruitewisser, ging even langs , werd gelijk geholpen. Nieuwe ruitenwisser opgezet. Top.

Super service

APK Keuring bedrijfswagentje: Het contact, de uitleg, de opvolging, de service kan niet beter! Heel verfrissend, bevlogen en betrokken. De auto is ook goed schoongemaakt.

goed geholpen

super vriendelijke dames aan de receptie

Uitstekende service

Uitstekende service

Ze informeren altijd goed als er reparaties aan moeten gebeuren

Ze maken de auto vaak goed. Maar heel vaak vinden ze dan ook weer nieuwe reparaties die eraan moeten gebeuren. Veel kosten dan aam kwijt

Eerste keer hier voor de APK gegaan, je wordt netjes gebeld over de eventuele aandachtspunten,super vriendelijk en er wordt meegedacht, TOP!

Super snel en goede service

Super goed wat ze zeggen (zoals prijsafspraak)klopt en wordt altijd netjes en snel gemaakt . Helemaal top!

Goed.

De auto is netjes en goed gecontroleerd. Tijdens de tijd dat de auto in de garage is kan je een gratis fiets mee krijgen. Je wordt gebeld als er kosten boven het afgesproken bedrag komen.

prima bedrijf

fijn een lokaal bedrijf. zodra auto klaar is wordt je gebeld. helder duidelijk

snel en voordelig

snel en voordelig

Top service

Niet opdringerig goede service

Zeer prettig en vakkundig!

Duidelijke offerte en alles uitgevoerd en nagekomen zoals afgesproken. Prima service.

Zeer klant gericht bedrijf

Ik kwam kijken voor een opel ampera met flink wat kilometers in werd goed geïnformeerd mbt de auto. Vrijwel direct een deal gemaakt tot aankoop vd auto en kon gelijk een proefrit maken tot dus ver een zeer goede indruk wat vertrouwen schonk .

Altijd prima geholpen

Er wordt altijd meegedacht

Balie medewerkster is klantvriendelijk en behulpzaam

Ik ben gelijk geholpen!! En mijn probleem werd snel gerepareerd!

Top ervaring

Het was als Belg even rijden tot daar maar de service en aanbod maken dit meer dan goed.

Gewoon prima, zakelijk en snel.

Vriendelijk, snel, to the point.

goed bondig met kennis van zaken

goede en zakelijke snelle afhandeling

Gewoon goef

Bij het vervangen van mijn roetfilter zijn de -van te voren afgesproken -kosten ook netjes zo berekend, op wat AdBlue vloeistof na.

Langeweg 5

3233 LM Oostvoorne