Erg Klantvriendelijk !!!

Betrouwbare Auto-Dealer

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Wij zijn heel netjes te woord gestaan

Wij zijn blij dat we daar onze Auto in bestelling hebben En zo spoedig mogelijk in Januari mogen ophalen Groetjes Tonny Westerbeek

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Groot geworden door gewoon te blijven

Enorme keuze met een uitgebreide werkplaats, wasstraat en aanvullende diensten met wel een persoonlijke benadering. Doe maar gewoon, geen poes-pas, gewoon goed!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Goede service en komen afspraken na.

Prettig en kundig geholpen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk en goed geholpen!

Auto ingeruild, met een nette inruil prijs. Nieuwe auto netjes afgeleverd en de jongens waren erg vriendelijk en behulpzaam.

geweldig

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Nette, vlotte communicatie. Veel kennis en behulpzaam!

Zieleman is erg behulpzaam, voor de aankoop van mijn auto hebben ze de moeite genomen om de distributieketting te controleren. Door de vlotte en nette communicatie heb besloten een auto bij Zieleman te kopen. Ik zou dit bedrijf aanraden bij anderen.

Goede ervaring

Ze komen de gemaakte afspraken na en hebben eerlijke auto's

Tevreden klant

Na een lange zoektocht, de perfecte auto voor mij, bij Zieleman gevonden.

Prima stabiel bedrijf

Altijd top geholpen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijk en vakbekwaam.

Nette afhandeling van aanschaf auto.

Goede indruk achtergelaten

Vriendelijke verkoper realistisch geen loze verkoop praatjes. Scherp in prijs daardoor viel er niet veel te onderhandelen met inruil. Er was een probleem bij het ophalen van de auto stond nog op naam van vorig autobedrijf. Ter voorkoming onnodig veel tenaamstellingen. Dit kregen ze niet gelijk geregeld maar werd netjes opgelost. Door mijn nieuwe auto later thuis af te leveren dezelfde dag.

Zeer betrouwbaar

Vorige week een auto (Peugeot 108) bekeken en een proefrit mee gemaakt. Zaten wat plekjes op, deze werden netjes gerepareerd, zelfs plekjes die ik niet had gezien werden netjes afgewerkt. Gisteren heb ik mijn oude Seat ingeruild voor deze Peugeot 108. Heb ook gelijk andere mensen hiervan ingelicht omdat ik toch vind dat dit bedrijf eerlijk en betrouwbaar vind. Ook in de toekomst kom ik hier auto's kopen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Miskoop gedaan maar netjes opgelost

Ik had een vrij goedkoop auto gekocht via deze bedrijf. Het betreft een Peugeot 107 wat behoorlijk veel aan mankeerde helaas. Na een dag regelmatig contact gehouden met Bram en de werkplaats en helaas kon ik de auto pass vanaf januari brengen omdat ik graag gebruik wil maken van een leen auto. Ik kom uit Almere dus een behoorlijk eind om een auto af te geven dan weer op te halen. Uiteindelijk de koop ontbonden en heb mijn geld netjes terug gekregen. Voor mij was gewoon het ophalen van de auto en daarna weer terug brengen een behoorlijk slok omdat de ik met dr taxi weer terug moest naar Almere. Maar voor de rest niks op aan te merken. In het vervolg de auto beter nakijken voor je deze in de verkoop zet “een positief feedback” niks negatiefs. Mvg Ben

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijke en goede behandeling a

Goede en duidelijke uitleg

Vriendelijk en hulpzaam

Ook voor de aankoop van een oudere auto, was er alle tijd en vriendelijkheid.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Voorbeeld voor veel andere autobedrijven

Actief en goed georganiseerd autobedrijf Je wordt vriendelijk en goed geholpen. De auto’s zien er netjes uit en zijn goed onderhouden. Afhandeling, info auto, garantie worden duidelijk gecommuniceerd en vastgelegd.

Wel prettig

Op een paar minpuntjes na verliep alles wel prettig

Topservice

Goed geholpen door de verkoopmedewerker. Ik kwam om één auto te proberen maar heb uiteindelijk na honderd proefritten toch voor een andere auto gekozen. Medewerker was erg deskundig, vriendelijk en geduldig.

Eerlijk, nette prijs.

Prettig, snel, open communicatie

Aanrader!

Ik heb bij autobedrijf Zieleman een gebruikte auto gekocht en mijn "oude" auto ingeruild. Alles verliep op rolletjes. Deskundig advies en bijzonder behulpzaam! De aangekochte auto bevalt prima!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Nog weinig ervaring, alleen auto gekocht

Goed gesprek met prettige verkoper, auto bekeken en proefrit gemaakt, auto gekocht. Extra bedrag betaald voor Bovag garantie, onderhoudsbeurt nieuwe Apk en wagen poetsen. Apk was nog niet nodig, maar de wagen was niet netjes gepoetst en de ruiten ook niet. Geen reden voor mij om te gaan klagen, maar had beter gekund/gemoeten.

• Deskundigheid N.v.t.

goede service

de juiste auto gekocht

klantvriendelijk en goede service

Dit najaar een Ford ka gekocht. Vriendelijk te woord gestaan. En elektrische slot werkte niet naar behoren bij thuiskomst, er is een nieuw slot geplaatst, viel binnen de garantie. Vlotte communicatie via mail en telefoon.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk personeel en goede hulp

Vriendelijk

Burg. Backxlaan 206

7711AL Nieuwleusen

Over Autobedrijf Zieleman

Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Van een klein bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met 10 vaste werknemers en 15 jongens bij het Carwash Center. Wilko is verantwoordelijk voor de autoverkoop, André voor de werkplaats en Mirjam (de vrouw van Wilko) voor de administratie. Door dit enthousiaste team zijn wij in staat om jou als klant een goede ervaring te geven! Met vriendelijke groet, Wilko & André Zieleman

Over Autovakmeester