Mijn auto werd gehaald door een hele aardige monteur. Toen ik thuis kwam uit mijn werk, lag de sleutel in de brieven bus en de auto stond op de inrit en zag er spic en span uit. Klein gaatje in de uitlaat was ook ff gefixt!! Ik zal voor altijd klant blijven bij Wemmenhove
Ik kom al jaren bij Wemmenhove al 4 auto’s gekocht. Vriendelijke mensen
Top service.
Super blij met onze q5
perfect bedrijf
Altijd weer tevreden weg
Dit garagebedrijf is in het kort gezegd Uitstekend. De de afspraken en de service zijn buitengewoon goed ook het persoonlijk Contact is altijd goed en onder het genot van een kopje koffie wordt er goed geluisterd naar Mijn verhaal en duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren. In ons gezin zijn meerdere personen klant bij garage Wemmenhove en zijn allemaal heel tevreden
Goede en snelle service
Goede ervaring met Autobedrijf Wemmenhove. Ook na de aankoop van een wat oudere occasion staan ze gewoon voor je klaar als er iets aan mankeert. Geen gezeur, leenauto mee en door.
Gastvrij, behulpzaam, vriendelijk, betrouwbaar
Autobedrijf Wemmenhove biedt uitstekende service, is professioneel, deskundig, betrouwbaar en wij zijn zeer tevreden met hun werk.
Altijd vriendelijk
Kan de auto aan Leon meedoen. Verder heb ik geen verstand van auto's. Maar ik laat de nota altijd even zien aan een familielid die er verstand van heeft.
na diagnose duidelijke prijsopgave en alles volgens afspraak uitgevoerd. ze probeerden tussendoor de auto te repareren, en ik had vervangend vervoer in die periode waardoor ik gewoon mijn ding weer kon doen in een woord Top!
Wat vervelende probleempjes prettig opgelost
Doen hetgeen nodig is; betrouwbaar en zonder poespas.
Nu twee jaar klant met auto en camper. Totaal geen klagen over dit bedrijf, zijn er problemen dan word dit opgelost.
Ben tevreden over de service
Door ongeval spontaan snel andere auto moeten kopen. Dit bedrijf presenteert zich als een kwalitatief service gericht bedrijf. De servicing is fijn. Door de haast heb ik geen tijd gehad voor een testrit en vertrouwd op een up to date status van de auto. De autonavigatie bleek verouderd en ik moest zelf maar een nieuwe kopen. De reservesleutel zat er niet bij en ik moest zelf voor een tweede sleutel zorgen. De airco werkte niet. Ruitenwissers en banden waren aan update toe. Een goede ontvangst. Maar een minder vervolg
In november 2024 een peugeot 308 gekocht. Goede inruilprijs gekregen. Vlotte levering en zeer goede service.
Ze denken altijd met ons mee, ook al zijn we vaak last-minute
Ze doen wat er van hun gevraagd wordt, overleggen de problemen en komen afspraken na.
Ivm op korte termijn APK meedenkend in oplossingen, in kunnen passen in het werkschema van de dag incl. mogelijkheid van een leenauto. Topservice en ook nog m’n APK gekeurde auto ff door de wasstraat!
Goede service, vriendelijke mensen , kortom een erg fijne garage waar je auto in vertrouwde handen is.
Meppelerweg 3
7921 VM Zuidwolde