perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ze hier altijd maar dan ook altijd voor mij en de auto klaar staan.ik ben hier al ongeveer 30jaar klant en ik ben zeer zeer tevreden over alles.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede service en vakkundigheid!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik sinds ik mijn rijbewijs heb bij Mak mijn auto in onderhoud heb en ik als meer dan 20 jaar super geholpen wordt, er en zeer hoge service gerichtheid is en een enorme vakkennis aanwezich is!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant gericht en goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als er een probleem is ze altijd klaar staan. Daarnaast is er veel know how in het bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zeer vakkundig, servicegericht en snel ben geholpen tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ze je altijd vriendelijk helpen, goede service en snel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf er goede service wordt verleend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles mogelijk is binnen een schappelijke tijd met een vriendelijk gezicht en een goede, eerlijke service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik er al jaren klant ben en er prima service wordt geleverd. Zelfs toen ik met pech langs de weg stond, belden ze om te vragen hoe het met me was en wat er precies was gebeurd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je er altijd vriendelijk en deskundig wordt geholpen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf - zij onze buren zijn - ze klusjes tussendoor kunnen doen - ze altijd (ongevraagd) bandenspanning, olie en ruitenwisvloeistof controleren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik al meer dan 25 jaar zeer tevreden ben met dit bedrijf, zowel voor aanschaf, onderhoud, reparatie, APK keuring, alsmede de vanzelfsprekende klantvriendelijkheid.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het naast goede service en kwaliteit nog steeds heel persoonlijk met mij als klant omgaat.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Elke klant zeker weet dat zijn auto door Martin Mak persoonlijk bewaakt wordt op veiligheid en perfect onderhoud. 'Het gaat nl uiteindelijk altijd om mensenlevens' is Martins lijfspreuk. Die persoonlijke betrokkenheid is mijn lijfsbehoud. Martin Mak voor veiligheid, betrouwbaarheid en super deskundigheid. Dat is de reden dat ik mijn Franse VW passat steeds bij Martin Mak in onderhoud houd. A.J.Borstlap

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf men een perfecte service levert zowel op technisch gebied als qua klantgerichtheid. Beste autobedrijf dat ik ooit in ruim 45 jaar heb bezocht. Men staat mij altijd goedgemutst en bereidwillig ten dienste. Aanbevolen aan elke kwaliteitsbewuste automobilist

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf dit autobedrijf een hele goede service en kwaliteit heeft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je altijd als vriend zeer goed wordt behandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik al meer dan 30 jaar klant ben. Dat zegt toch genoeg?

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Modern bedrijf. Eigenaar en medewerkers zeer prettig in benadering en omgang. Persoonlijke benadering.

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers