goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend geholpen met aanschaf van wagen uit Duitsland en inruil huidige.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig contact en een prima product afgeleverd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goeie service, vriendelijk, komem afspraak na.\r\n\r\nga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastische service, super vriendelijk en prachtige auto\'s bij MAK auto \r\nWij zijn dolblij met de fantastische AUDI S4 die we hier gekocht hebben

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gastvrij/ongedwongen/vriendelijk/bereidwillig/ dus mensen met een hart voor de klanten en zaak\r\nals het wat dichter bij was zou ik zeker het onderhoud bij deze dealer laten uitvoeren

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij hebben onze auto vijf maanden geleden aangeschaft, het vertrouwen en de goede serves is ook nu weer bewezen ,op maandag 22 juli hadden we problemen door dat de auto niet wilden starten ,het bleek waarschijnlijk de accu? na een telefoontje konden wij meteen komen, en bij aankomst een een kopje koffie, en in de tijd dat de auto werd na gekeken hebben ik en mijn vrouw in het stadje vijf minuten lopen en met het pont oversteken ons vermaakt van de winkeltjes en terrasjes ,ook zonder auto pech aan te bevelen!! na een paar uur werden we gebeld dat de auto klaar was het bleek toch de accu te zijn ,nogmaals bedankt fam jansen uit vught
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf in verband met aankoop gebruikte auto zonder garantie weinig \r\nervaring maar met de korte ervaring zijn wij zeer tevreden over de \r\nafhandeling en de service\'.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een luisterend oor zoekend naar een oplossing waarbij alle partijen tevreden zullen zijn

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf als je af spreekt dan komen ze het ook na wat ze zeggen dat is heel fijn want dan kun je er ook op bouwen en dan kom je niet voor verassingen te staan en BMW M3 rijd super.\r\n\r\nGr. Henk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De sfeer en hartelijkheid van het voltallige personeel geven direct bij binnenkomst al een vertrouwenwekkend gevoel. Dat gevoel van vertrouwen zetten ze om in perfecte service en klantgerichtheid die je nog maar zelden tegenkomt in autoland.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben nu al meer dan 15 jaar klant, en heb alleen maar goede ervaringen.\r\nEr wordt altijd de tijd voor je genomen en je kan rekenen op deskundige hulp.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben sinds 2000 klant bij dit bedrijf. Ik heb diverse auto\'s gekocht bij dit bedrijf.\r\n\r\nMijn eerste auto een volkswagen golf type 2 was geen lang leven beschoren dankzij mijzelf, na enkele maanden reed ik hem 2 meter korter in een kettingbotsing, weg mijn grote trots en mijn grote geld.\r\n\r\nMet hangende pootjes en een vrijwaringsbewijs kwam ik weer terug bij Martin Mak. Voor mijn laatste centen verkocht hij mij een Opel kadett 1.8 frisco, ik en later mijn zus hebben nog jaren plezier gehad van deze auto. Wat een scheurijzer.\r\n\r\nHierna was een golf type 3 sdi aan de beurt. Eén dag voor de deur naast een bouwcontainer geparkeerd. De volgende ochtend lag er compleet systeem plafond op mijn auto. Ik kon de schade onmogelijk betalen, zeker nu de uitvoerder moeilijk deed. Mak garage zei: \"Jochie als je je geld hebt kom je maar betalen.\" Mak heeft vierduizend gulden aan schade een half jaar lang voorgeschoten, kosten? 1 krat bier.\r\n\r\nIk heb drie keer gezondigd, dus een auto gekocht bij een andere dealer, drie maal ben ik de auto met hangende pootjes bij Mak in gaan ruilen. \r\n\r\nNa de laatste miskoop hadden Martin en Chris nog een Volvo 850 staan, mijn grote liefde. Voor een zacht prijsje heeft dit 18 jarige beestje mij drie jaar overal gebracht. Maar nu was de koek op en begon de B19 motor zijn olie te verbranden...\r\n\r\nAfgelopen maand met een gebroken hart gebeld, naar Chris, hij moest eruit. Nu moest de auto een slag kleiner, ik heb deze keer alleen het richtbedrag en twee merken en types doorgegeven. Een week later stond hij klaar de Skoda Fabia uit 2001.\r\nTijdens het rij- klaar maken bleek de koppeling wel op, dus Chris heeft er een nieuwe koppeling in moeten plaatsen. Enigszins sip belde hij op. Ik merkte dat de prijs nu erg scherp werd, uiteindelijk hebben we de inruil van de Volvo laten zitten, hij de werkplaatskosten. Uiteindelijk kwamen we 250-, euro boven het richtbedrag uit.\r\n\r\nEr zit nog een trilling in de Skoda maar daar komen we wel uit.\r\n\r\nMak is geen prijsvechter, maar verkoopt spullen waar het bedrijf achter staat. Aankoop en garagebeurten kosten wel wat maar ik heb nog nooit stil gestaan! \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op aanraden van iemand als eerste de website bezocht en meteen valt op hoe professioneel deze eruit ziet. Ook in de showroom is alles op en top geregeld. Het aanbod is net wat exclusiever/specialer dan bij de meeste andere autobedrijven. Wat mij betreft een aanrader om eens langs te gaan of de website te bezoeken. Voor de \"echte\" autoliefhebber is het meer dan de moeite waard.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een gebruikte auto gekocht en ze hebben alles volgens afspraak gedaan en we werden goed geholpen door Cris de Vos.\r\nEn nu rijden we in de Audi met veel plezier!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben Mak Auto & Techniek ervaren als een zeer betrouwbaar bedrijf die klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Zij gaven ons het gevoel dat je klant bent, ongeacht voor welke prijsklasse auto je komt kijken cq kopen. Wij kunnen een ieder aanraden om eens in de mooie showroom en ordelijke werkplaats te gaan kijken naar een nieuwe of gebruikte auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben nu voor de tweede keer een auto aangeschaft via MAK. Dit keer hebben we een zoekopdracht geplaatst en hebben ze uiteindelijk de auto gevonden die we zochten. Goede service en sterk doordat ze showroom combineren met werkplaats, zonder gebonden te zijn aan 1 merk..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam bij Mak Auto Techniek terecht via de internet site. Ik was op zoek naar een jong gebruikte Audi of BMW. Het viel mij op dat bij het bezoek aan de showroom, er over van alles en nog wat transparant gecommuniceerd werd. Dit sprak mij persoonlijk enorm aan. Ik voelde mij als mogelijk toekomstig klant, ook echt behandeld als een klant. Na een aantal gesprekken met Bas de Vos was ik dan ook overtuigd, de BMW zou ik bij Auto Mak gaan kopen. Bas heeft mij vervolgens helpen zoeken naar de mij gewenste uitvoering van deze BMW 3 serie. Ik zal dan ook Mak Auto Techniek van harte aanbevelen bij mijn familie, vrienden en relaties.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima ervaringen, goede sfeer, deskundig en onbaatzuchtig advies,\r\nmonteurs beschikken over gedegen technische kennis.

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers