goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben ons bezoek als erg prettig ervaren. Het eerste ontvangst door de baliemedewerkster is vriendelijk.\r\n De showroom ziet erg verzorgd uit, en de verkoper doet zijn werk op een rustige en vakkundige wijze.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service, altijd correct en juist geïnformeerd.\r\nWe hebben zeer plezierig zaken gedaan en zeker voor herhaling vatbaar.\r\nIk kan iedereen aanbevelen zaken met hun te doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn erg tevreden over de service van mak auto. De aankoop van de auto was goed geregeld en voorbereid\r\nerg klant vriendelijk en afspraken zijn altijd netjes nagekomen. Bij het overhandigen van de sleutels is alles uitgebreid uitgelegd. Kortom het was zeer plezierig zaken doen en wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze ervaring met Mak Auto & Techniek is zeer goed we hebben er nu inmiddels al onze 3e auto gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanuit Arnhem afspraak gemaakt, omdat er op hun site een hele mooie A3 stond. Auto stond keurig klaar op afgesproken tijdstip. Proefrit gemaakt, nagedacht en deal gesloten. Heldere zakelijkheid, liefde voor het vak, oog voor detail en communicatie met klant. Aflevering volgens afspraken, paar puntjes op de i.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mooie omgeving. positieve uitstraling. keurige top kwaliteit auto\'s. goede service. top bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service en begeleiding bij de aankoop van een jong gebruikte auto.\r\nLow profile benadering zonder \"poes pas\".\r\nReele prijs als inruil.\r\nZeker aan te bevelen !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel goed geholpen bij het zoeken naar een andere auto, er werd veel meegedacht en waar mogelijk suggesties gedaan om tot de juiste keus te komen. Ben erg blij met de uitkomst en service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professionele opgeruimde schone werkplaats en top klasse showroom. Ze nemen de tijd voor je en de passie voor auto’s straalt van ze af. Deze week is mijn nieuwe auto door Chris afgeleverd en alles volgens afspraak! Ik ben zeer tevreden en kan iedereen Mak Auto & Techniek aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn heel goed. Mak is een mooi bedrijf, met enthousiaste medewerkers die altijd bereid zijn te helpen als dat nodig is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs met grote tevredenheid een auto gekocht bij MAK.\r\nMAK is een bedrijf wat service & kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.\r\nVanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel.\r\nDe eigenaren zijn geen \'standaard\' verkopers, maar gaan net zo lang voor je op zoek tot je de perfecte auto gevonden hebt.\r\nTevens is de showroom alleen al een bezoekje waard!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Mak is positief. Ze verkopen mooie auto\'s en het is leuk te zien hoe de ondernemers actief bezig zijn met hun bedrijf. Er is een duidelijke keuze gemaakt in assortiment en de klantbeleving staat hoog in het vaandel. De contacten verlopen in een open en ontspannen sfeer. kortom fijn zaken doen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en fris bedrijf met deskundig personeel. Wij zijn goed geholpen bij de aankoop van onze VW Polo. Service staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf dat merk je dan ook direct wanneer je het bedrijf binnen loopt. De auto is netjes afgeleverd en we zijn er zeer content mee!\r\n\r\nKortom: dikke aanrader!\r\n\r\n\r\nmvg Spiering

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurige ontvangst, veel info op de website, mooie presentatie , wij zijn bijzonder keurig geholpen en geadviseerd. Prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettig contact gehad. Zeer betrokken en enthousiaste eigenaar. Ik voelde me echt klant en alle zaken rondom aankoop en inruil zijn naar volle tevredenheid afgehandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantgericht en betrouwbaar!\r\n\r\nIk heb een auto gekocht zonder deze van te voren te zien of er in te rijden. Dat wil wel wat zeggen en het resultaat is erg goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijk en goede uitstraling.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bijzonder prettige ervaring, goede service en echt een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bas is een zeer enthousiaste man, zeer prettig zaken mee gedaan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage, goede service, je wordt altijd netjes geholpen!

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers