goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend, adequaat en snel geholpen door de heren van Mak Auto & Techniek!\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf bezorgde mij een vertrouwd gevoel. klantvriendelijk en deskundig personeel met oog voor details.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was voor ons een onbekend bedrijf. We waren opzoek naar een nette auto en kwamen via Internet bij Mak terecht.\r\nWe werden zeer netjes en ontspannen ontvangen door Bas en maakte een proef ritje met de auto van onze keuze, en na een kort gesprek met Bas waren we snel overtuigd dat we daar de auto moesten kopen\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf MAK-auto\'s is een mooi bedrijf met uiterst vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben en wat ze verkopen. Ik ben erg goed geholpen en mijn volgende aanschaf zal zeker weer bij hun zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een zoektocht op internet kwamen wij bij mak terecht en zagen daar een golf 7 2.0 TDI GTD, zonder enige twijfel zijn wij gaan kijken bij mak auto en kwamen als snel tot een deal na een vriendelijke en gastvrije ontvangst. wij hebben dan ook binnen 1 week onze nieuwe auto opgehaald en zijn perfect en correct behandeld door Hr B de Vos. wij raden mak auto dan ook bij ieder ander aan om te gaan kijken en tot een goede deal te komen. Fam Geurts Nijmegen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf. Keurig geholpen. Zeer netjes afgeleverde auto. Conform hoe het bedrijf er zelf uitziet: geordend, strak, en enkel jonge occassions.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een showroom die niet onder doet van die van de Audi/BMW/Mercedes dealer bied Mak Duitse auto\'s aan. Bij de selectie van deze auto\'s bent u getuige van de geweldige smaak van Mak en geweldige smaak van de eerste eigenaar. Als u een auto zoekt met alles erop en eraan, echter met de (grote) kop eraf, dan is Mak uw bedrijf.\r\n\r\nVoor mij ook erg belangrijk: ik moet het gevoel hebben dat ik een eerlijke prijs krijg voor onderhoud. Vooralsnog wekt de handelswijze van Mak bij mij deze indruk.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mak Auto en Tecniek heeft mij helpen zoeken naar een Audi A5.Deze hebben ze na tevredenheid aangekocht en mijn audi A6 daar op ingenomen.\r\nTot zover een nieuwe tevreden klant erbij voor Mak.\r\nMvg B.Kolkman

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb via Mak Auto & Techniek al enkele jaren erg goede ervaring met onderhoud aan mijn auto. Deskundig advies, open en eerlijk over wat er wel en vooral ook over wat er niet hoeft te gebeuren. \r\nNu een gebruikte auto aangeschaft via Mak en wederom zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ik kan iedereen aanraden om hier een auto te laten onderhouden, dan wel te kopen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Door negatieve ervaringen van div. Garages in het oosten van het land , gingen we met veel wantrouwen weer op zoek en zijn bij Mak terecht gekomen , hoe alles verlopen is , en op de wijze van begrip voor ons wantrouwen zijn we bij Mak geslaagd met een pracht ruil , en zeer goede aflevering . Het is voor ons 135km maar denken in de toekomst hier weer naar toe te gaan en zullen anderen dit ook aanraden . Jan en Johanna Wessels.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg professionele zaak.\r\nOntvangst is goed en de showroom ziet er erg netjes uit.\r\nNadat we wat te drinken hadden gehad was een proefrit geen probleem.\r\nDoor de rustige sfeer hebben we de deal rond gekregen.\r\nAbsoluut geen verkoperspraatjes of opdringerig gedrag. \r\n\r\nZoals het er nu uit ziet gaat mijn volgende auto ook bij jullie vandaan komen.\r\n\r\nTot ziens!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke mensen. Aan de telefoon klantvriendelijk en behulpzaam. Afspraak is afspraak. Heel goed. De ontvangst in de showroom is zeer warm, de ruimte is netjes en mooi. Je hebt echt het gevoel dat je als klant wordt gewaardeerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een prachtige Laguna Coupe GT bij MAK Auto & Techniek aangeschaft. De auto is in zeer goede staat afgeleverd. Mooi bedrijf, vriendelijke eigenaren en een prima service. Aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met veel plezier een auto aangeschaft, de service gaat zelfs zo ver dat men een een auto voor ons ging ophalen in Groningen. Afleveringsnivo staat op zeer hoog nivo, hier kunnen merkdealers zelfs nog een voorbeeld aannemen. Gemaakte afspraken worden ook nagekomen. Dikke puim voor alle medewerkers bij MAK.

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers