goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk en super aardig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fietsend langs het mooie pand van Mak Auto zag ik een mooie VW Golf staan. Hoewel ik nog niet serieus aan een andere auto toe was, informeerde ik toch naar de inruilwaarde van mijn auto. Dit leidde tot een proefrit en de uiteindelijke koop van de Golf. Een en ander is wat mij betreft op een zeer prettige wijze verlopen. Terecht dat Mak Auto de BOVAG prijs heeft gewonnen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundige, vriendelijke en proactief meedenkende mensen bij dit bedrijf.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk onvangst en uitstekende sevice!\r\nEen absoluut plezier om zaken mee te doen en te blijven doen.\r\nIk kan Mak van harte aanbevelen voor een premium service en resultaat.\r\nEen parel in de autobranche.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfecte service en goed en degelijk geïnformeerd over alles wat nodig was.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu zeer goede ervaringen over levering auto en, uitleg over bediening\r\nenz.\r\nOver service na levering heb ik nog geen ervaring maar heb ik na de zeer correcte behandeling ervoor, veel vertrouwen in.\r\n\r\nMet vr groet\r\n\r\nHtj christant\r\n

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na technische problemen met mijn vorige auto (niet via Mak Auto & Techniek aangeschaft) besloten niet meer verder te investeren in deze auto en besloten een jong gebruikt exemplaar te kopen. In dit proces ben ik deskundig bijgestaan door Chris de Vos. In de periode dat ik zonder auto zat heb ik een leenauto aangeboden gekregen. De aflevering van de auto is door Bas de Vos tot in de puntjes verzorgd met duidelijke uitleg. Top bedrijf!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig zaken doen en deskundig advies.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed!\r\nStaan altijd klaar, correct en kwaliteit.

zeer slecht, onaanvaardbaar

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb al 30 jaar ervaring met dit bedrijf en ik kan niet anders zeggen dat ik altijd een heel vertrouwd gevoel heb als ik daar binnen stap voor een servicebeurt, een andere auto kopen ,een vraag. Altijd word ik vriendelijk en deskundig geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correct en goed en komen afspraken na.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig zaken doen met dit bedrijf. De heren weten goed waar ze over praten en het ziet er allemaal keurig verzorgd uit. In mijn geval had ik snel een auto nodig en daar is flexibel mee omgegaan. Normaal wordt de auto eerst grondig nagekeken voordat hij de garage verlaat maar in mijn geval was het mogelijk om de onderhoudsbeurt / controle een week uit te stellen zodat ik hem direct een paar dagen kon gebruiken. Er wordt een leenauto verzorgd wat het allemaal

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij dit bedrijf een auto voor mijn vrouw gekocht. Ik ben door de verkopers Chris en Bas zeer goed geholpen. Het zijn 2 hele enthousiaste verkopers die weten waar ze over praten en gelukkig net als ik ook helemaal autolijp zijn en hier niet over uitgepraat raken...\r\nIk gaat dit bedrijf zeker aanraden bij mijn kennissenkring.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk klantvriendelijk bedrijf\r\n

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De auto is op een uitstekende manier afgeleverd. Het ontvangst was vriendelijk, alle kleine onvolkomenheden aan de auto waren keurig verholpen. De uitleg over de auto was duidelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijn bedrijf! Perfect geholpen, duidelijkheid en de wagen keurig volgens afspraak geleverd!\r\nKortom een zaak waar ik zeker graag terugkom en aanbeveel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontspannen en met volle aandacht voor jouw eigen wensen een auto kopen in de prachtige showroom, dat is Mak Auto & Techniek. Eindelijk een garagebedrijf om trouw aan te blijven, omdat ze transparant en eerlijk opereren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een tijd lopen zoeken voor een audi op verschillende locaties en via websites kwamen we deze schiterende audi a3 tegen met weinig kilometers en zeer scherpe prijs vergeleken met anderen.\r\n\r\nDe geduld en uitleg was niet opdringerig wat wel vaker gebeurd bij anderen , was hier niet het geval .\r\n\r\nZelfs na dat het gekocht was had men een deuk gezien bij de rechter dorpel en atenderde ons daar op en dat er een afspraak gemaakt moest worden om het te lataen repareren op hun kosten ! Ook de radio was men achter gekomen dat 2 boxen niet de juiste kabel waren aangesloten en dat gelijk men zou nemen bij de dorpel die uitgedeukt zou worden .\r\n\r\nWij zijn zeer content hier over en zouden anderen dit ook aanbevelen om te gaan kijken voor een auto .

Van Leeuwenhoekweg 1

2964LJ Groot-ammers